adetime 7 gün kala mide bulantım başladı hamile olabilirmiyim

Başlatan mervecan, 27 Temmuz , 2012, 15:27:06

« önceki - sonraki »

mervecan

selam arkadaşlar.. ben yeni katıldım aranıza açıkçası ilk defa böyle aktif bie siteye üye oluyorum. bebek istedigim için bilgi toplarken tanıştım sitenizle. 2 aydır korunmuyoruz gecen ay mantar enfeksiyonum varmış hemde çok yogun tedavi oldum geçti buay da korunmadık ve bebek istiyoruz. adetime 7 gün kala mide bulantılarım başladı ama.. hamilelikmi yoksa soguk algınmıgımı bilemedim acele etmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için :( bu ilk gebeliğim olacakk bana yardımcı olurmusunuz sizce hamile olabilirmiyim en erken belirtilerinizi paylaşırmısınız benimle...

Rain.

cnm seni üzmek istemem ama o kadar erken bulantı olmaz olmaz yani gebelerde bile 6.cı haftada 7.haftada bulantı başlıo başka belirtin yokmu  en iyisi bekle rabbim gönlüne göre versin inşallah :amin:

zeynotugba

Merhaba arkadaşlar :)
Ben de aranıza yeni katıldım. 35 yaşındayım ve 2 buçuk yıldır evliyim. Evliliğimin başından beri hiç korunmadık. Hiçbir sorun olmadığı halde bebişimiz olmuyor :( 23 Temmuzda aşılama yaptırdık. 10. gün kan testim negatif çıktı ve tabi moralim çok bozuldu. Bu gün 14. gün ve hala adet olmadım. Burada yazılan bazı yaıları okuyunca umudumu devam ettireyim mi keseyim mi bilemedim.  :dontknow: Fikri ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi ltf?

Selma27

Mide bulantilari o kadar erken olmayabilir ve bunu kendimde yasadim ben. Hamile kaldigim ay adetime 4-5 gun kala test yaptim negatif cikmisti. Daha sonra adetimi bekledim ve 1 gun gecmesiyle hamile oldugumu ogrendim. Bendeki belirtiler gogusde hassasiyet olustu ve idrar rengi daha koyuydu. Birde halsizlik oldu biraz...Mide bulantim oncesi olmadi cok sukur suana kadar hic olmadi. Bence adet gununuzu bekleyin..Allah insallah sizede en kisa zamanda bu mutlulugu nasip eder..

emretahanın annesi

canım bencede hamilelik değilde psikolojik. öyle bi duyguki o beklenmedık zamanda o haberi alıyorsun. rabbim en kısa zamanda nasip etsin bütün isteyen anne adaylarına