15.hafta_kasık ağrıları ile ilgili..

Başlatan sterno, 25 Temmuz , 2012, 12:16:51

« önceki - sonraki »

sterno

merhabalar, 15 haftalık hamileyim..en son 4 hafta önce gördüm bebeğimi, kontrolüm geldi ancak, ben de tedirginlik dönemi başladı.. durmadan kendimi dinliyorum, daha hissedemediğim için hep aklım belirtilerde.. bulantılarım azaldı ancak çok yediğimde yine oluyor, onun dışında pek belirtim yok.. size sorum kasık ağrılarıyla ilgili, benim hiç olmadı.. mutlaka oluyor mu yoksa kişiden kişiye göre değişir mi bu durumda.. bir de geçen hafta fazla ayakta kaldığımda kuyruk sokumumda ağrı oluyordu, bu hafta o da yok.. sanırım biraz bunalttım kendimi fazla dinleyerek.. deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim..

mutluluk

canım ben hamile kalmadım ama illaki belirti aramana gerek yok.kişiden kişiye değişiyor.15 haftalık bir bebek eğer bebeğin kalp atışını duymuşsan sorun yok belirtiye takılma derim.bende arkadaşlar edindiğim bilgilere göre konuşuyorum.

HASRET!M S@N@

KORKANI GEREKTİRECEK BİŞİ YOK EGER BAZI BELİRTİLER ASIRI OLSA KORKMAN GEREK BEN 18 HAFTALIK HAMİLEYİM VE İNAN BANA EN BASINDAN BERİ HİÇBİR BELİRTİM OLMADI KİM NE DEDİYSE BEN YASAMADIM ONU HEMDE İKİZ OLMASINA RAGMEN DOKTORUM BİLE COCUKLARIN YASAMADIGINDAN SÜPHELENDİ AMA NİTEKİM COK SAGLIKLILAR ALLAHA SÜKÜR VE HALA BELİRTİM YOK BENİM KASIK AGRIM ARADA OLUYOR BİRKAÇ GÜN GECİYOR SENİN DÖNEMİNDE ODA YOKTU AMA YENİ BASLADI KARNIM TAS GİBİ OLDU ODA ARTIK BÜYÜYECEK ONDAN KİMSE İNANMIYOR 5 AYLIK HAMİLE OLDUGUMA HEMDE İKİZ OLDUGUNA SEN TAKILMA BENCE

sterno

teşekkür ederim yanıtlarınız için, dediğiniz gibi herkeste farklılık gösteriyor.. inş. her şey yolunda gider, biraz kulakları tıkayıp devam etmek lazım sanırım yola.. inş. siz de sağlıkla alırsınız ikizlerinizi kucağınıza..

HASRET!M S@N@

inş cnm hepimizde bencede cok takılmamak gerek