27 Nisan , 2024, 19:02:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kahverengi akıntı yaşayan var mı?

Başlatan efdalya, 13 Temmuz , 2012, 17:19:28

« önceki - sonraki »

efdalya

merhaba hanımlar son adet tarihim 22 mayıs... geçen salı doktora gittik kese görünmedi...doktor geç döllenme olabilir ondan görünmemiştir belki dedi ve bu salı için tekrar çağırdı...bu arada bi düşük tehlikesine karşı 3 de vitamin verdi...1 haftadır kahverengi akıntım var...geçmek bilmedi çok korkuyorum..ilk hamileliğim ve nerdeyse 2 senedir bekliyoruz biz onu...dün akşam da pembe gibi bi akıntı oldu azdı ama o daha çok korkuttu beni...benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı...yaşadıklarınızı benimle paylaşır mısınız?acaba bu gidişimde bebek görünür mü :icon_pale: :icon_pale:

mutluluk

CANIM KORKMA İNŞ BİŞEY OLMAZ NORMALDİR.İNŞ BEBEĞİN GÖRÜNÜR BU SEFER.

efdalya

sağol inşallah öyledir inşallah Allah ım onu benden almaz sevincimi yarım bırakmaz hep dua ediyorum

_inci_tanem_

13 Temmuz , 2012, 18:04:15 #3 Son düzenlenme: 13 Temmuz , 2012, 18:07:00 yyeeliz
inş.bir sorun yoktur RABBİM yavrunu sana bağışlasın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin  :amin: 3 tane vitamin mi verdi progestan  falan vermedimi kahverengi akıntılar ihmale gelmez  :'( :'( sürekli yatmaya çalış bir süre ve bol su iç

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

serserim

canım geçmiş olsun benimde çok hafif kanamam oldu ilk haftalarda ama 1 kere pembe geldi bence bekleme canım dr a git en iyi dr da anlaşılır çünkü inşallah bebişin sımsıkı tutunur canım

efdalya

progestan da verdi kullanıyorum sabah öğle akşam...ama henüz akıntım kesilmedi...salı gidicem zaten hastaneye..her kafama esince de gidemiyorum çünkü ben ilçedeyim gittiğim hastane ilde buraya 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat... :igrenc:  burda da devlet hastanesinde bi kadın doğumcu var ilk ona gittim sinir oldum belki önyargı bilmiyorum ama yine ufak tefek şeylerde mecbur gidicem buna da :cildir:

mavişim80

meraklanma 6-7 haftada yasadım
suanda 12 haftadayım aynı yasıyorum düşük tehlikem var dinlen ayaklanma
ayaklarıının altına yastık koy öyle yat bol bol su iç...

sevill

cnm 6+1 hamileyim ve dun lekelndim bugunde devam ediyo cok az kasiklrm agriyo doktora gittim bebegin iyi dedi ilac verdi ama ben yinrde korkuyorm sen nasil oldun gectimi cvp yazarsn sevinirim

nescafe

merhaba benm de hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren 3 hafta boyunca lekelenmem devam etti ara ara kanamam oldu. ama şimdi çok şükür kalmadı lekelenmem.doktorum progestan verdi her ihtimale karşı hala da kullanıyorum.ben o halde 3 hafta boyunca hergün 150km yol yapıp işe gittim geldim çok şükür şimdi bi sorunum yok.doktorunuz korkacak bişe yok dediyyse siz de kalbinizi ferah tutun. hrabbim hepizin yardımcısı olsun.

sevill

yok cnm benım dusuk basladı hayırlısı dıyorum artık

sym_38

Mrb canım bende de olmuştu aslında ilk kan şeklindeydi akıntı yoktu ama lavobada sildiğim zaman kan gelmişti çok korkmuştum. Düşük zannettim acile gittim progestan ilaç kullanmamı söylediler 1 bucuk hafta kadar kullandım sonra kırmızı kahverengiye dönüştü. Bebek yerleştiği için bu tarz olayların normal olduğunu söylemişti doktorum. Allahın izniyle birşey olmaz inşallah.  :nazar:

vişneli



arkadaşlar herkes bol su içilmesi tavsiyesinde bulunmuş, bunun sebebi nedir? bana doktor demedi ama ben internette okudum diye bol su içmeye çalışıyorum gün içinde.
Seninle herşeye varım ben

krizantem84

cnm insallah sorun cikmaz :amin: suan nasilsin??? seni korkutmak istemem ama ihmale gelmez,kesinlikle dktruna görün.türkiye sartlari cok güzel düsügü bir seklde engellemeye calisiyrlar.tabiki gerisinide ALLAH BILIR :amin: insallah bebisin sana gelir cnm :flowers: