KIZLAR BENDE HAMİLEYİMMMMMMMMMM İNANAMIYORUM.RABİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN....

Başlatan tubis, 17 Haziran , 2008, 20:03:43

« önceki - sonraki »

tubis

teşekkür ederim canım sağol.amin cümlemizinkini tamamına erdirsin inş.. cinsiyeti hakkında da hiçbir fikrim yok valla bakalım öğreniriz birkaç ay sonra.

bebekistiyorum

canım tebrik ederim akşam akşam güzel bir moral oldu inşallah kısa zamanda bende sizin aranıza katılırım

tubis

teşekkür ederim canım...inşallah tüm bebiş isteyenler en kısa zamanda hamişler kervanına katılırlar. elinizi çabuk  tutun sırayla doğuralım bebişlerimizi llah kısmet ederse  :laughing7: :laughing7:

sude

tebrık ederım canım gozunaydın allah tamamına erdırsın inşallah benım gıbı kucagına alırsın  :hello2: :hello2: :hello2: :flowers:
PRENSESİM GUZEL KIZIM CEYLİNİM
PRENSİM CANIM OĞLUM KERİMİM
AŞKIM CANIM KOCAM İYİKİ VARSINIZ

TURKUAZ

Tebrik eerim Tubiş senin için çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.
  SUDEEEEEE nasılsın,bebişler nasılllllll


tubis

turkuaz teşekkür ederim canım.cümlemizinkini tamamına erdirsin inş.


sudecim sağol canım inş. sen nasılsın, bebişler nasıllar?

tubis

kıslar doktordan geliyorum şimdi. doktor ultrasyonda keseyi gördü ve onayladı gebeliği.  gebelik haftasına göre uyumlu dedi. 5 hafta 3 günlükmüş. 52 kiloymuşum. 3 aya kadar çok kilo almazsın bdeninde bir deişme olmaz, 3 aydan sonra ayda 1 er kilo alabilirsin dedi.

3 aya kadar halsiz klabilirsin, çabuk yorulabilirsin dedi. yürüyüşün bir zararı yoktur sakin yürüyüşler böle vitrin bakar gibi yürüyüş yapabilirsin dedi.

döküntülü hastalıklı olan çocukların yanında çok kalabalık ortamlarda ulunmaktan kaçın dedi.

yiyecek konusunda meyvesini, sebzesini mevsimine göre tüketmeye çalış dedi.böle orasından bursından çıkıntılı olan sebzeleri tüketme dedi.

haftada 2 gün balık yemende fayda var ddedi. süt yogurt yumurta tüket dedi.

istanbula gideceğimizi söyledim uçakla bir sorun olmaz dedi ama arabayla düşünüyorsanız karayollarından iyi bir yol tetkiki istemeniz lazım eger yollarda çalışma varsa çok tangır tungur ise dedi tavsiye etmem.yol durumuna göre çıkabilirsiniz dedi.

-CBC

- idrar

- tiroid bilmem ne  okuyamıyom doktorun yazısını ve okuyamadığım 2 tahlil daha var onları yarın yaptır getir dedi.

daha sonra 12. haftada bebeğin ense kalınlığı dediğimiz bir ölçümü var onu yapıcaz dedi.

temmuzun 23 ünde tekrar muayene ediym bir bakalım dedi.

işte bu kadar kıslarr. bebeğimi gördüm ilk defa. minicik yavrum benim.  5 aya kadar hareketlerini hissetmezsin dedi. nasıl bir duygu acaba Allahım sen o günleride, bebeğimide kucağıma almayı nasip et yarabbim.


kıslar bu arada CBC ne acaba bilgisi olan var mı?

emosum

canım merhabaa   demek dr dan geliyosun bebeğinin ilk ultrason resmini sakla ben bebegime günce tuttum ona yapıstırmıstım  :k06:

canım herseyin yolunda gitmesi cok sevindirici tabi sende cok dikkat et canım evet dr da dediği gibi ilk aylarda benim gibi kilo almassın sonra birden alırsın :toothy10: :toothy10: :toothy10:  amaaaannnn  bebeğin iyi olsunda bosver kiloları ;) bak ben hiç takıyormuyum kafama ;) yürüyüşünü yap günde yarım saat te olsa yavas yürümende tabi fayda var
canım bulasıcı hastalıgı olaların yanında bide kedi köpek yanında sakın durma hayvanlardan gecen bi mikrop varmıs Allah korusun bebege gecer  dikkat et buyuzden..istanbula da bence iyi düşün gitmek için canım


cbc ne tahlili bilmiyorum aMA ilk haftalarda yapıyolar ben sekiz tane yaptırmıstım ama cocugun ne tahlilşi oldugunu bilmiyorum bile..daha cok annenin gecirdiği hastalıklara bakıyolar sanırsam evet 2 li testide 12 haftada yapıyolar daha sonrada 3 lü test yapıyolar


sen temmuzun 23 de gidiyosun kontrole ben ozaman belki doguma giderim :k06: :k06:

canım herkes için herseyin hayırlısı olsun  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

tubis

saklamazmıyım canım ilk resmini. bende bulabilirsem güsel bir albüm yapmayı düşünüyorum.bulamazsamda kendi tasarılarımı kullanarak değişik bişi yapcam.

herşey yolunda şimdilik çok şükür.

bakaım testleri yaptırıp sonuçlarını götürdüğümde sorcam bunlar neydi diye. :k06: :k06: :k06:

doğumun yaklaşıyo seninde doğru ya.. bebeğini alcan kucağına hayırlısıyla  :amin: :amin:

emosum

canım ben kitapcıda dikkat bebek var bebegimin ilk günlüğü diye vardı öyle aldım sorarsan verirler ben herseyi tuttum sende öle yap hem cok zevkli oluyo :opucuk:

tubis

aslında evet düşünsene bir tekme atarmış sen hemen günlüğü kucağına alıp ayyy kısım ben tekmeliyo akşm babası gelince şikayat edicem seni aklıı durursan bak baban saa çikolata getiri felan filan  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: yazarmışın.


işin espiriside bunlar gerçekten güsel olur ona bir hatıra olarak kalır o günlük. :love9: :love9: :love9: :love9:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

canımcım nasıl sevindim anlatamam sana demek ki gördün bebişini hadi hayırlısı kız o daha nokta kadardır emoşun dedigi gibi ilk ultrason kagıdını sakla ve ona gunluk yap hergün hissettigin şeyleri ben öyle yapıcam en büyük hayalim çünkü çok güzel özel bir defter yaptırıp gün gün yazıcam onunla yaşadıklarımı sende öyle yap hadi hayırlısı canım arkadaşım inş allah kucagına da almayı nasip etsin bende öpiyim onu yanaklarından bende p.tesi gidiyorum kısmetse bakalım hayırlısıyla ignelere başlıycam işte dua et bana bol bol öptüm canım
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

tubis

evet canım gördüm nokta kadar bişi  :D :D :D :D

Allah yardımcın olsun canım dularım hep seninle inşallah bu sefer olucak sen içini ferah tut. :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

๑۩۞۩๑duyguseli๑۩۞۩๑

HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

emosum