2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

esracım

Alıntı yapılan: SoMBaHaR - 28 Ocak , 2013, 23:30:21
Alıntı yapılan: esracım - 28 Ocak , 2013, 17:21:48
selmacım zamanı sende daralttın.son zamanlarda insan daha çok sabırsızlanıyor.en azından ben öyleyim...:)

sombaharcım neyseki dr iyi şeyler söylemiş.suyun azalmamış.inşallah bebeğin zamanında gelmek için bekler.en azından 35.haftaları geçmeyi beklesin.bizde onlara kavuşmak için sabırsızlanıyoruz ama onlarda bizim gibi.erkenden dünyaya gelmek istiyorlar  :k06:

inşallah canım şu şubatı bi atlataydım hayırlısıyla  :amin: kızlar doktor bana mide koruyucu yazdı sabahları aç karnına iç dedi korkuyorum içsemmi ki midemde kötü sürekli bulantım var doğru düzgün bişey yiyemiyorum bi taraftanda korkuyorum napsamki bilemedim varmı tanıdığunız mide koruyucu kullanan
canım inşallah şubatıda çıkarırsınız.inşallah sağ salim sıkıntısız.
mide koruyucu kullanmadım kullanan birini de bilmiyorum.bu konuda yardımcı olamayacağım maalesef  :dontknow:

esracım

bu arada elif te rahatsızmış haberiniz olsun....raporluymuş ve dinleniyor.acil şifalar diliyorum arkadaşıma...

yasemin10

Esracım dün doktora gittik. Çok şükür her şey yolundaymış. suyu falan iyiymiş. Kızım doğum kanalına doğru dönmüş. Doktor şu anlık sezeryanı gerektirecek bir durum yok dedi. Bir aksilik olmazsa zaten normal doğum düşünüyorum.

Sombaharcım iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim zamanında yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.  :amin:  :amin: Ben de mide koruyucu ilaç kullanmıyorum. Bu konuda bir fikrim de yok.  :dontknow: ama doktorun vermişse vardır bir bildiği.

Selmacım günler iyice daralmaya başladı. İnsan günleri saymaya başlayınca iyice heyecanlanıyor. En azında bende öyle oluyor. Heyecanımız dorukta  :love9:  :love9: :love9:

Esracım Elif ile konuşursan geçmiş olsun dileklerimi kendisine iletirsin. Umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur.

ZAHİR

slm kızlarr nasılsınız bakalım..

elifin neyi var önemli birşeyi yoktur inşş

bende dün şeker yüklemesi yaptırdım 4 saatlik 50 mg olan baya yüksek çıktı ama çok şükür dünkü tahlillerim daha düşük olduğundan diyet vermedi...
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

_Miray_

Geçmiş olsun kızlar benim de  bu aralar burun kanamalarım arttı ne yapsam kbb gitsem mi diye düşünüyorum artık çok rahatsız etmeye başladı    :binkybaby:

yasemin10

Zahircim şeker yüklemesinin normal çıkmasına sevindim.

Miraycım geçmiş olsun. Annemin de erkek çocuklarına hamileyken burnu kanarmış. Ama gündelik hayatını etkileyecek kadar da olmazmış. Seni rahatsız ediyorsa bir doktora görün istersen.

esracım

30 Ocak , 2013, 02:49:23 #996 Son düzenlenme: 30 Ocak , 2013, 04:03:48 esracım
Yasemincim senin adına çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.Demek senin kelebekte doğum pozisyonunda.Bende hiç düşünmüyorum doğum şeklini vs...Doktorumuz da normal doğum istiyor sanırım hiç bahsetmiyor.37.haftamızda doktora gideceğiz o zaman konuşuruz inşallah.Bakalım neler duyacağız.

Miraycım burun kanamaları senin haftanda olabilir.Bir arkadaşımda yine olmuştu.Ama sen yine de önce kendi doktorunla görüş derim.

Bu arada Elif soğuk algınlığı geçiriyor diyebiliriz.Yasemincim görüşürsem selamını iletirim.

yasemin10

Esracım gecenin bir yarısında internete girdiğine göre sanırım halen uyku sorunu yaşıyorsun. Bacak ağrıların halen devam ediyor mu?

ZAHİR

tşkler yasemincim...korkuttular ama çok şükür yırttık :))

elif en iyisini yapmış rapor almakla ben dairede geçirdim bebeğimde etkilendi inş onun ki etkilenmez :amin:
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

Selma27

Evet gunlerimiz azaldi hepimizin Esracim.. Allah yardimcimiz olsun. Ben gun gectikce hem korkuyorum hem heyecanliyim.. O an nasil bir seyle karsilascagimizi anca Allah bilir. Bende hala calisiyorum ve isimi birakmama 3 hafta var..
Elif umarim iyidir..

SeliN59

şu uyuyamama sorunu bendede var gözümden uyku akıyo ama yatağa girdimmi ayaklarımın altı öyle bi yanıyoki hiç abartmıyorum deliricek gibi oluyorum kalkıyorum soğuk suyla yıkıyorum kolonya döküyorum faydası yok bi sağa bi sola derken gece 3 ten 4 ten aşağı uyuyamıyorum doğurana kadar böyle gidicek heralde  :dontknow:

esracım

Yasemincim maalesef devam ediyor canım bacaklarımdaki uyuşma.Özellikle bu gece coştu.Dün gece sabaha karşı 5.30 da yattım.Sabah 7.30 da kalktım.Sonra gün boyu uyumadım.Dışarda işlerim varıd onları hallettim.Arkadaşımla beraber gezdim dolaştım.Akşam bir arkadaşımıza gittik eşimle.Bacaklarım orada bir ağrıdı bir coştu anlatamam.Evde geziyorum tozuyorum bacaklarımı sallıyorum ediyorum banamısın demiyor.En sonunda arkadaşımın annesi evdeydi kadıncağız bacaklarımı ovdu başka bir odada.Orada zor oturdum çokta uykum geldi.Eve geldik eşim bacaklarımı ovdu.Sonra duşa girdim bacaklarımı yıkadım.Bir kovanın içinde suyun içinde tuttum.Öylece yatıp uyudum 00.30 gibidir sanırım.Ama 2 gibi wc için kalktım yine başladı bacaklar kımıl kımıl etmeye ve şimdi yine uyuyamıyorum.Bende burayı açtım.

Sombaharcım çok zor bu bacak.Senin yanıyormuş o nasıl bilmiyorum ama eminim ki çok kötüdür.İnsanın neresi ağrıyorsa canı orda.

Selmacım sen yine aktarabilmişsin doğumdan sonraya ne kadar güzel.Ben aktaramadım maalesef.Neyse sağlık olsun değil mi :)
Zahircim bencede Elif en iyisini yaptı.Bende görüşemedim.Bugün arayıp soracağım yine...












Selma27

Esracim senin bebeginin cinsiyeti ne? Ben seni takip edemedim sanirim hic hatirlamiyorum...
Kiz olunca bacaklara vurur derler.Seninde acaba ondan mi oluyor bu bacaklarinin uyusmasi falan? Surekli hareket et, ve suda masaj yap kendine canim. Ara sira banada oluyor. Kalcalarimi hareket ettiremiyorum nerdeyse.. Yurumekte zorlaniyorum.. Sabah kalktigimda bazen bacagim uyusmus olarak uyaniyorum.

Kilo alimin nasil? Normal mi gidiyor?

esracım

Selmacım kızım olacak inşallah.Bacaklarımda huzursuz bacak sendromu var.Birebir bununla uyuşuyor.Kalçamda benimde ağrılarım oldu ama kalsiyum magnezyum kullanınca geçti.Ama bu huzursuz bacak sendromu geçmedi.O uyuşukluğu kelimelerle anlatmak çok zor.Birtek yürüyüş, masaj ve suyun içinde durması iyi geliyor.İnan uykusuzluk tavan yapıyor geceleri.Uykusuz olayım ama o uyuşukluk olmasın yeter :( İnşallah hiçbir hamile bunu çekmez.
Bu arada Selmacım ben ilk zamanlardan bu yana varım sitede ama hatırlayamadın sanırım.Baharın ilk annesiyim hatta :) ama rast gelmemiş olman normal.Olabilir :)

yasemin10

Esracım bacaklarındaki uyuşmaların geçmemesine gerçekten üzüldüm.  :( Tatlım olayın bir de iyi tarafından bakalım. Bizim minnakların gelmesine neredeyse 1 ay kaldı. 1 ay sonra kızını kucağına aldığında inşallah eski sağlığına kavuşursun.  :amin:  :amin: Desene şimdiden vücudun kendini uykusuz gecelere hazırlıyor.

Benim de el parmaklarımda uyuşmalar başladı. birde parmaklarımı açıp kapatınca ağrıyor. Hatta geçen gün bir şeyi tutamadım.Çok üzüldüm  :crybaby2:  İnşallah benimki de doğumla birlikte geçer. :amin: