2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

yasemin10

Sümeyracım öncelikle geçmiş olsun. Diş hekimine gitmeden önce kendi doktoruna sen yine de bir sor. Onlar sana uygun zamanı zaten söyler. Diş çürükleri hamile iken ihmal edilmemesi gereken bir durummuş. Tetanoz aşın için de aile hekimine git. Hemşirene hamile olduğunu söyle. Kaydını falan alıyorlar. Ondan sonra da uygun zamanda seni ararlar. Bende öyle oldu yani.

ZAHİR

tamam canım doktormu arayıp sorabilirim görüşünü almış oluruz böylece :)) ewt erken doğuma bile neden olabiliyomuş diş çürüğü...  aile hekimim bana demişti hamile kalırsan bildir die de ihmal ettim çalıştığım için... teşekkürler cnm yardımın içinnn  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

esracım

Sümeyracım aaa sen söylemedin mi aile hekimliğine hamiş olduğunu.Söyle onlar seni arıyorlar.Neyse kızlar ben kaçtım eve gidiyorum.Hepiniz öpüldünüz.Bebeklere iyi bakın  ;) :love9: :love9: :love9: :love9:

SeliN59

kızlar bende daha gitmedim şu tetenoz aşısı için sürekli sallıyorum 19 haftaya girdim geç kalmadım inşallah

SeliN59

Alıntı yapılan: beteray - 06 Kasım , 2012, 12:39:38
ayyy kızlar gelin yaa sizleri okuyunca mutlu oluyorum çokkkk :hello2:
benim hal çok kötü 9 kilo aldım çok fazla sankiii :'(zaten kilolu başlamıştım inşallah kötü çıkmaz bişeyler.ne güzel artık hepimiz iyice hisseder olduk miniklerimizi :love9: yaa ben idrara çok sıkışmaya başladım gece gündüz hep wc öldüm öldüm.acaba iltihap mı var bilemiyorum ki.
sizin bebişler gece mi gündüzmü daha hareketli?2 gecedir uyuyamıyorum o da benimle tepinip duruyo :k06: bazen idrar kesesine zorluyo bıng bıng bişeyler oluyo :ehi: eşimde hissediyor artık hareketleri...

ben hiç kilo alamadım canlar ya karnım bile yeni yeni belirmeye başladı 58 küsürlerde hamile kaldım şimdi 57 yim 19 .haftama girdim hala bulantılarım geçmedi canım hiç bişey yemek istemiyor valla 4 gözle bulantıların geçmesini bekliyorum bua arada benim bebişimde kızmış doktor kesn kız dedi benim bebeğimde maşallah akşam saatlerinde başlıyor gece yatana kadar fıkır fıkır aynen eşimde elini koyduğunda hissediyo çok güzel bi duygu Allahım herkesin hamileliğini tamamına erdirsin inşallah

yasemin10

Sombaharcım tetanoz aşısı 20. haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum. Geç kalmış sayılmazsın yani.
Ne güzel hiç kilo almamışsın. İnşallah en yakın zamanda da bulantıların geçer.  Kızçen hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı  nasip etsin. Bu sene kız senesi anlaşılan  :binkybaby:

ZAHİR

yok esracım yaaa malsf biraz ihmalkar davrandım... bu arada doktoruma sordum ilaç veririse bana danış dedi ve lokal anestezi yapılabilirmiş...:))

sombaharrr ne güzelll yaaa bnm karnım çoktan çıktı duymayan kalmadı çevremde ilk olmasına rağmen arkdşlarımda şaşırıyo nie bu kadr çok çıktı diee  :k06: :k06: :k06: 2 kilocukta aldımm şimdiden sonrasını düşünemiyorumm :(((((
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

yasemin10

Günaydın bahar anneleri   :flowers:

Ben dahil yine kimsecikler gelip gitmemiş.  :honk:  :honk:

Bir aksilik olmazsa doktorum yine bir yerlere kaçmazsa yani salı günü şeker yüklemem yapılacak. :occasion14:

esracım

Sümeyracım artık gitmişsindir sanırım aile hekimliğine....

Yasemincim kimse uğramayınca bende uğramamışımdır muhakkak.Umarım bu sefer şeker testin yapılır ve her şey iyidir.

elfo

günaydın canlarım  :opucuk: güm diye dalmış oldum galiba bi konu konuşuluyordu.  :laughing7:
6 hafta sonra işe başladım ama sürekli midem dönüyor. hiç verimli değilim. çalışan ve hamileliği zor geçen arkadaşlar siz nasıl yaptınız? maşaAllah burda tanıdığım tüm çalışanlar bomba gibi devam ettiler işlerine  :nazar:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

elifcim seni merak etmiştim nasılsın  :hello2:
bebiş nasıl  :binkybaby:

esracım

Elifim hoşgeldin canım  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :love9: :love9: :love9: :love9:.Maalesef sana bu konuda yardımcı olamayacağım.Güzel bir tatilden sonra işe başlamak zor olsa gerek üstelik miden bulanırken....

elfo

Alıntı yapılan: ♥gözbebeğim♥ - 12 Kasım , 2012, 09:36:01
elifcim seni merak etmiştim nasılsın  :hello2:
bebiş nasıl  :binkybaby:

nickini değiştirmişsin betülcüm ama yine de tanıdım  :flowers:
hamd olsun bebiş iyi ben çok iyi değilim ama o iyi olsun ben şikayet etmiyorum. 10 gün önce doktora gittik 3 hafta sonra cinsiyeti tahmin edilir inş. dedi. sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



elfo

Alıntı yapılan: esracım - 12 Kasım , 2012, 09:38:00
Elifim hoşgeldin canım  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :love9: :love9: :love9: :love9:.Maalesef sana bu konuda yardımcı olamayacağım.Güzel bir tatilden sonra işe başlamak zor olsa gerek üstelik miden bulanırken....

hoşbulduk canım. işe başlamak öncekiler gibi zor olmadı ama ben kendimi çok iyi hissetmiyorum. yine de çok şükür en azından işe gelebiliyorum. zaman ne kadar hızlı geçiyor sen de 24. haftadasın ne ara oldu bu  ;D
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

evet canım değiştirmiştim  :)

maşallah ikinize de iyi olmanıza çok sevindim  :hello2:

bulantılar 12. haftadan sonra azalıyor. birkaç haftaya altın çağa gireceksiniz yani 2. trımestır  :hieyt: hamile gibi hissetmeyeceksin, midem bulanmayacak, başın dönmeyecek, bebişin keyfini süreceksin  :amin: :hello2: