2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

ZAHİR

ewt bnde dedm ya 19. dan sonra hissetmeye bşladım :) kanal 7 de canlı yayında bebek bakımıyla ilgili program varmış netten izleyebilrsnz taze anne adayları :)
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

yasemin10

Zahircim aşını olmana sevindim. Gerçekten de korkulacak bir şey yok. Her şey insanın beyninde bitiyor. Kendini sıkarsan ister istemez biraz acı duyuyorsun ama o da dayanılmayacak bir şey değil. Aşısını yaptıracak olanlar lütfen internetteki yorumları okumayın. Sakin olun yeter.

elfo

herhalde burda aşı yaptıracak olan bir ben kaldım yasemincim. aslında 3 yıl önce elimi kestiğim için yapılmıştı ama tekrar yaptırmak gerekiyormuş sanırım. o zamanlar rahatsız edici ağrı sızı olmamıştı ama inş. şimdi de olmaz
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ZAHİR

tşkler yasemin dediğin gibi kendini rahat bırakıcaksın..iğneden korkuyodum ama o netteki yorumlar daha da körükledi yaptırmamak büyük bi kayıpp ..

elif 5 doz mu yapılmıştı 3 yıl önce ?tetanoz aşısı 10 yıl kadar koruyomuş bilgine.. bi hamile arkdşım ilk çocuğnda yaptrmıştı kızı 6 yaşında yeni doğum yaptı bunda yaptırmamış önce olduğu için
♥♥♥ŞÜKÜRLER OLSUN RABBÎME MELEGÎM KOLLARIMDA♥♥♥

elfo

ay dozunu mozunu hatırlamıyorum ki  :dontknow: hemşirelere söylerim bakalım ne diyecekler
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

kızlar hamilelikte tetanoz aşısı 2 doz yapılıyor
uzun süreli koruma istiyorsanız 5 yıl içinde her yıl diğer 3 dozu yaptırmanız gerekiyor
eğer dozları yarım bırakırsanız bir sonraki hamilelikte vurulmaya devam etmeniz gerek
tetanoz hayati öneme sahip çünkü doğum esnasında metal aletlerle kesim yapılıyor
hem sezeryan hem normalde
hem bebeği hem anneyi mikroplardan koruyor
sakın ola ihmal etmeyin  :opucuk:

esracım

merhaba bahar anneleri keyifler nasıl ?

bizim pazartesi doğum iznimiz başlıyor.ben geceleri çok geç yatıyorum o yüzden iyikide ayrılıyormuşum.mesela bu sabah 7 yi geçiyordu en son saate baktığımda.bazı bazı 37. haftaya girsekte  sezaryen mi olsam diyorum  :k06: :k06: :k06: :k06:

elfo

niye yaa sezeryan nerden çıktı doktorun mu dedi, normal doğum korkusundan mı yoksa kızına bir iki hafta erken kavuşmak için mi  :laughing7: senin gibi erken doğum riski taşıyanlar normal doğumu kolayca yapabiliyorlar inş. haberin olsun canım  :opucuk:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



yasemin10

Günaydın kızlar  :k06:

Nasılsınız görüşmeyeli? umarım her şey yolunda gidiyordur. Bizde kızımla çok şükür iyiyiz.

Esracım Elif'e katılıyorum sezeryan düşüncesi nerden aklına geldi?  :icon_scratch: Allah'tan bir aksilik olmazsa ben de normal doğum düşünüyorum. ama şartlar el vermiyorsa el mahkum sezeryanla miniğime kavuşurum.
Kızlar çok heyecanlıyımmmm  :love9:  :love9: Kızıma kavuşmama yaklaşık 7 hafta kaldı.  :love7:  :love7:

Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin  :amin:  :amin:  :amin:

esracım

Elifim Yasemincim bacaklarım uyuştukça beni uyku tutmadıkça sezaryen fikri kafamın içinde yer etmeye başlıyor.Yoksa başka bir derdim yok.Öyle konuşuşrumda yine akışına bırakırım her şeyi...

Yasemincim kızınla iyi olmanıza çok sevindim.Aramızda iki gün var bakalım önce hangimizinki doğacak.Kitaplar okuyorum çok nadirdir gününde doğan bebek diyor...Sanki bizimkiler marttan önce doğacak gibi  :k06: :k06: :k06:

elfo

evet esracım benim doktorum kadınların sadece yüzde 5 i gününde doğurur dedi. çoğunluğu gününden 1 hafta 10 gün önce doğarmış.
kimileri bebeğin ağırlığından, kimileri sürekli wc ye kalkmaktan kimileri senin gibi ağrı sızıdan uyuyamazmış aslında bu Allah ın bir mucizesiymiş. bebek doğduktan sonra gecelerce uykusuz kalacak olan anne doğum öncesinde bu tür sıkıntılarla uykusuzluğa alıştırılırmış
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



yasemin10

Evet Esracım aramızda iki gün var. Ben de marttan önce kızımın geleceğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi gününde doğan bebek çok nadirmiş Banada niyeyse 20 Şubatta Aylin Cemrem gelecekmiş gibime geliyor.  :love9:  :love9:
Bugün kızıma aldığım kıyafetlerin hepsini yıkadım. Kurusunlar bir aksilik olmazsa akşama hepsini ütüleyip yerine koyarım. Bugün duygusala bağladım resmen. Kızımın eşyalarını asarken ağladım resmen. Rabbime şükürler olsun bu duyguları bana, bize yaşattığı için  :amin:  :amin: :amin:

yasemin10

Esracım doktor bacaklarının uyuşmaması için bir ilaç önermedi mi? Niye uyuşuyormuş bacakların biliyor musun?

esracım

Elifim kesinlikle sana katılıyorum.Uykusuzluğa şimdiden alışıyorum hatta alıştığım söylenebilir.Hatta o zaman uykusuzluğuma kızım eşlik eder.Tabi şimdi de eşlik ediyor.Geceleri tekmeleriyle ben burdayım anne diyor.Gününde doğan bebek azmış ya bende 22 Şubata bekliyorum kızımı bakalım tutturabilecekmiyim....Yasemincim aramızda yine 2 gün oynayacak tahminlerimize göre  :k06: :k06: :k06:Bende kıyafetleri her şeylerini hazır ettim.Sağolsun arkadaşlarım ütümüzü yaptılar.Bende onları izledim.İşimi kolaylaştırdılar.Hastane çantamı hazırladılar.Benim için büyük kolaylık oldu.Şimdi gidip kızımın kıyafetlerine sabunlarına losyonlarına bakıyorum  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: Allah ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.Kızlar inşallah sütümüz gelir.Bunun içinde dua etmeyi unutmayın  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

beteray

selam kızlar kontrolden geldik yeni bir riskimiz daha oldu :y25: Allah bizi bununla sınıyor sanırım.göbek kordonunda bir damar eksikmiş düşük bir ihtimal olsa da kromozom bozukluğu olabilirmiş ve bebeğim 10 günde sadece 100 gr almış çok üzülüyorum zaten hamilelik farklı bir psikoloji şimdiye kadar hep rahat olmaya çalıştım ama hep bişeyler ters gidiyor :crybaby2: