2013 Mart, Nisan ve Mayıs Anneleri Burayaaaa

Başlatan suzannn, 08 Haziran , 2012, 16:23:25

« önceki - sonraki »

yasemin10

Esracım inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin buraya.

esracım

Yasemincim teşekkür ederim canım inşallah iyi haberler vermek nasip olur.Ama kızımı göreceğim için çok heycanlıyım.Büyümüşmü bakalım umarım 1 kiloya yaklaşmıştır.
Sümeyracım senin bebeğin ismide hayırlı olsun  :love9: :love9:

Betülcüm sizin paşanın ismide güzelmiş...

beteray

esracım benimde haftaya kontrolümm ne büyük heyecannn dimiii güzel haberlerle gel inşallah :amin:
oğlumuza  da isim netleştiremedik ama bakalım.heralde kayınbabamın adıda eklencek :'(

elfo

selam bayanlar. ben de daha iyiyim çok şükür. pazartesi işe başlayabilirim inş. genelde hasta geçirdiğim için heyet raporu al diyor çevremdekiler, yat dinlen diyorlar ama ben biraz idare edip 6. ayımda izne ayrılayım diyorum. zaten 7. aydan itibaren doğum izni hakkımız oluyor, 6 dan itibaren belki 1 ay heyet alırım. durumlara bakacaz artık. hayırlısıyla sağlık sıhhatle erişelim inş.
esracım inş. pazartesi iyi haberlerle dönersin.
biz de eşimle isim konularına yoğunlaşmaya başladık. insan kendi çocuğu olunca çok zorlanıyormuş ya  :icon_scratch:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



yasemin10

Elifcim daha iyi olmana sevindim.
İnsanın kendi çocuğu olunca isim koymak gerçekten çok zormuş. Resmen armutun sapı üzümün çöpü moduna girmiştik. :ehi:  :ehi:  Allahtan karar verdik de rahatladık. Darısı sizlerin başına.

elfo

amin yasemincim aslında kararınızı verip rahatlamışsınız ama ben bişey diyecem, benim yakın bi arkadaşımın adı aylin. pazartesi akşamı beraberdik. siz çocuğunuza ne isim koyacaksınız muhabbet geçti. derken isimler üzerine konuşmaya başladık. arkadaşımın eşi dediki aylin ismi aslında ermeni kökenli bir isim. eşimin adı aylin olunca ben biraz araştırdım dedi.  sen aylin cemre koyacaz deyince direkt o muhabbet aklıma geldi. tabi kökeni ermeni olsa da koyulmasında sakınca olmayabilir, zaten tercih edilen kibar bir isim ama bilmek istersin diye yazdım.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



yasemin10

Elifcim açıkcası biz ismin kökenini hiç araştırmamıştık. Eşimin hoşuna giden bir isimdi. O yüzden koyduk. Uyarın için yine de teşekkür ederim.

Esracım ne yaptın dün doktor kontrolün vardı? Umarım her şey yolundadır.

elfo

rica ederim canım adıyla yaşasın inşaAllah  :amin: çok inceleyince bi şeyler çıkabiliyor biz de kara kara isim düşünüyoruz  :icon_scratch:
esraya doktor heyet raporu vermiş. hala erken doğum riski varmış ama bebeği gayet sağlıklıymış maşaAllah  :nazar: yarın da bizim kontrolümüz var inş. güzel haberlerle gelirim  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



destina06

napıyonuz anneler :opucuk: hayırsız anneler tabi siz kaygı üzerinizden attınız diğerlerini merak etme dürtünüzde kendiliğinden kesildi :tongue3: ay oldu esracım ve elfodan özel msj almayalı  :dontknow: online olunmasa da merak edilirdi hep diğeri şimdi  :icon_scratch: Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin bizleri de unutmayın dualarınızda yeter :opucuk:

elfo

ah şulem lafta değil kalbimi bi aç da neresindesin bi gör 
hayatta hep kaygı ve sıkıntı var. hamile kaldıktan sonra başka şeyleri takmaya başlıyor insan. inş. tez zamanda yaşarsın da anlarsın  :amin:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



destina06

 :opucuk: tabi canım kaygı hiç bitmez.Sonuçta o zaman ortak bir noktamız vardı ve haliyle kim hangi yöntemi deniyor tedavide hangi aşamada merak edilirdi.Şimdi sizin ilgi alanlarınız değişti haliyle kaygılarınız ve meraklarınızda.İnşallah Allah isteyen herkese yaşatsın  :amin: :amin:

elfo

sakın umrumda olmadığını veya unuttuğumu düşünme canım. dediğin gibi ilgi alanın değişiyor. hasta oluyorsun vs. esra da aynı şekilde zaten 3 haftadır sıkıntıları var. kanaması olmuştu erken doğum riski var evde dinleniyor nete fazla girmiyor
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



esracım

yasemincim elif haberleri vermiş sağolsun.elifin dediği gibi erken doğum riski hala var.28 mm incelme varmış rahimde.o yüzden 1 ay rapor verdi.birde b12 im düşük çıktı.dr onun içinde b12 vitamini verdi.

tekrar test yaptı bu arada yasemincim.sana söyleyecektim dr dan gelince.dr kan testi ve idrar testi yaptı yeniden.belki senin dr da yapar.

elifim haberlerini bekliyoruz.bakalım paşamız nasıllarmış ?

bu arada kızım 1.168 gr olmuş...

yasemin10

Esracım tekrardan geçmiş olsun :flowers:. Bol bol dinlen.  Maşallah kuzun da kocaman olmuş.  :nazar:  :nazar: aklıma geldikçe sizin için dua ediyorum. Rabbim zamanında yavrunuzu  size bağışlasın.  :amin:  :amin:

Benim de cuma günü kontrolüm var. Bakalım bizimki ne alemde

esracım

Yasemincim teşekkür ederim canım  :opucuk: ....evde sürekli yatış halindeyim ama akşamlarıda evin içinde sürekli geziyorum.özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde.bacaklarım uyuştuğu için.evet kızım epeyce büyüdü şükürler olsun  :nazar: :nazar: bundan sonra hep büyüyecekler.bakalım senin sarı kelebeğin ne kadar olmuş.eminim ki o da büyümüştür.senden güzel haberler bekliyoruz yarına.bu arada duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden...