28 Nisan , 2024, 12:10:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


silik gebelik testi

Başlatan asude, 08 Haziran , 2012, 10:18:09

« önceki - sonraki »

asude

slm arkadaşlar... 3 gün arayla 2 kere gebelik testi yaptım ikisinde de silik pembe çıktı çizginin biri :) 3 aydır klomen kullanıyorum eşimde de varikosel vardı 3 ay önce ameliyat oldu en son yaptırdığı tahlilde ameliyat öncesine göre sonuçları çok yükselmiş.ben en son 11 mayısta adet oldum. sizce idrardan gebelik testi bu kadar erken sonuç verir mi? test sonucunu eczacıya gösterdim hayırlı olsun dedi :) ama hala şoktayım...inşallah hamileyimdir.tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Rain.

eczacı dogru demış hayatm hayrlı olsn büyük ihtımal hamişssin benımde ikincı cicgılrm hep nsilik çıkıodu ama hamileydm  :hello2:  :hello2:

muhribe

canım klomen eğer testi şaşırtmıyorsa hamilesin inş  :hello2: :hello2: :hello2:

bazı testler erken gösteriyor gebeliği, ben de adetten 2 gün önce öğrenmiştim.

serserim

canım hayırlı olsun kimisinin erken çıkıyor ama benim hep 1 hafta geç çıktı yarın yine test yap canım Allah tamamını erdirsin inşallahhhh :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

--elif--

bencede hamilesin cnm yinede bi kan testi yaptırıp emin ol istersen
benmde ikinci hamileliğimde çookk silik çıkmıştı adet günüm gelmeden yapmıştım

_nilgun_

Canım ben reglime 5 gün kala idrar testi yaptırmıştım. Bende de silik çıkmıştı. Sonra hemen kan testi yaptırmaya gittim. O yüzden bence sen hiç vakit kaybetmeden git kan testi yaptır en azından kafan rahat etsin.

Bu arada ben doktoruma reglimden 5 gün önce idrarda çıktı çok şaşırdım genelde gecikince çıkar dediğimde doktorum artık o testler çok hassas, öncesinde de çıkıyor , eğer negatif çıkarsa yanılma payı var tekrarlamak lazım ama ikinci çizgi çıkıyorsa yanılma payı pek yok dedi.