ADANADA OTURAN ARKADAŞLAR HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUNUZ

Başlatan _nilgun_, 04 Haziran , 2012, 12:38:54

« önceki - sonraki »

_nilgun_

Merhaba . Adana da oturan arkadaşlar, hangi hastaneye ve kadın doğumcuya gidiyorsunuz  veya gittiniz ?

_nilgun_

Bu arada kızlar ben Metropark hastanesinde Eray beye gidiyorum. Ama kafamda soru işaretleri var.

_nilgun_


serife26

ben başkent ünv seyhan hastanesine gittim ve orda sezeryanla doğumum gerçekleşti,bence en başta normal doğumu destekleyen,öneren bir doktorla başlamak gerek,yoksa diğerleri bir şekilde sezeryana yöneliyorlar özelde.ayşeydi benim doktorun adı soyadını anımsamıyorum ama ii bir insandı,kibardı fln.

°•.ℓανιηуα.•°

ablam universal hastanesine gidiyordu, faruk bey var orda. o da iyi ve tecrübeli biri. ablam 2 sinde de ona gitti. ilki normal oldu ama 2. si dönmeyince 42. haftada mecburi sezaryan oldu.



_nilgun_

Benim doktorum normal doğumu destekliyor ve çevremde tanıdıklarımın doğumunu sorunsuz bir şekilde yaptırdı ama pek konuşmuyor. Yani kontrole gittiğimde ultrasonla bakıyor, çocuğun sağlığıyla ilgili bilgi veriyor,şu tarihte gel diyor. Yani pek detay vermiyor. Bunun yanında da oldukça resmi. Benim de ilk hamileliğim olduğu için hiç bir şey bilmiyorum. Açıkçası kafam karışık.

_nilgun_

Kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim. Hem doktordan hem de hastaneden memnun değilim. Başkente gidecektim ama eylül ayına randevu veriyorlar onda da 20. haftam dolacağı için kabul etmiyorlar. Metro hastanesi tavsiye edildi. Adanalı olan arkadaşlar, fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

°º•✿gülümse01✿•º°

Ortopedi hastanesi Türkan hanımı ve Hicran hanımı tavsiye edebilirim
BEBEĞİM, BİLİYORUM HAYALLERİMDE KALMAYACAKSIN. BEN SENİ HASRETLE BEKLERKEN HAYAL OLMAMALISIN. GEL DE  GÖZYAŞLARIMI SİL. BU HASRETİ BİTİR ANNECİĞİM...