BEN DE HAMİLEYİMMMM

Başlatan _deniz_, 21 Mayıs , 2012, 14:33:14

« önceki - sonraki »

_deniz_

Bu sayfada biraz geç paylaşıyorum ama bende 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Benim geçmişteki ameliyatımdan dolayı,evlendiğimiz ilk günden beri eşimle kendimizi hazır hissettiğimizde bir tüp bebek merkezine gider şansımızı deneriz diye düşünüyorduk, hatta çocuğumuz olmazsa evlat ediniriz falan diye planlar bile yapmıştık.
Ben gebeliğimi öğrendiğim hafta çok kötüydüm. Hatta öğrendiğim gün eşime idrar testi yapacağımı söyledim. O da boş yere yapıyorsun bebek yoktur, hem varsa bile reglin gecikmedi çıkmaz dedi ama ben ısrarla hissediyorum ben de birşeyler var dedim. Eğer bebek yoksa ben de ozaman çok kötü bir hastalık çıkacak çünkü ben çok kötüyüm dedim. Neyse ben testi yapar yapmaz ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Eşime gösterdim şaşırdı test bozuktur falan dedi. Sonra baktık çizgi netleşmeye başladı.Sonra hadi kalk hastaneye gidiyoruz dedi. Tahlili verdik ama eşim hala bebek yok diye düşünüyordu. Bir de ben bebeğim olmasını çok istiyordum ama bir kaç sene sonra düşünüyordum. Neyse sonucu aldık ve hamileydimmm.. O anın tarifi imkansız,hatırladığım tek şey vucudumun birden bire ısındığı ve terlemeye başlamamdı. Allah isteyen herkese nasip etsin arkadaşlar..

melek100lü

 :love9: :love9: :love9: HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH :love9: :love9: :love9:
SORUNSUZ GEBELİK GEÇİRİRSİN SAĞSALİM BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH CANIM RABBİM İSTEYEN DİLEYEN BÜTÜN KULLARINA NASİP ETSİN BÖYLE GÜZEL DUYGULARI İNŞALLAH  :amin:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


nazlıyarim

çok sevindim maşallah  :nazar: allahım ikinizide korusun  :amin:
BENİM HALA UMUDUM VAR...

ZéynéP.SimAy

 :flowers: :flowers: Hayırlı olsun RAbbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin  :amin: :amin: Rabbim olmayan herkesede nasip eder inşallahh  :amin: :amin: :amin:

Balböceği

gözün aydın olsun  :flowers:

Tebrik ederim.  :flowers:   

RosE27

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ins  :amin: :nazar:

EMEL 26

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :amin:
Kızlarımla hayat çok güzel💖

ayy

 :nazar:tbrikler tatlım inşallah sağlıcakla kucağına almakta nasip olur :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar: :opucuk:

dilekibrahim

hamile olduğumuzu aynı gün öğrenmişiz sanırım rabbim sağlıcakla kuçağıan almayı nasip etsin.Her namazdna sonra dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :amin:

Lă_Tăhzen!


zeynep0655

hayırlı olsun :flowers: Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :amin:

HASRET!M S@N@


Yaşamsebebim


ayse_etiskenece

hayırlı olsun canım bneim...rabbim sağlıkla ilerlemesini ve doğumunuda nasip etsin inş :amin: :amin: :amin: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: