28 Nisan , 2024, 18:50:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


kızlarrr bisorum olacaktı??

Başlatan alanyam07, 19 Mayıs , 2012, 12:11:47

« önceki - sonraki »

alanyam07

arkadaşlar 15 haftalık hamileyim ve saçlarım çok uzadı kestirmek istiyorum ama etrafımdaki herkez saç kesilmesi çocuğun ömrünü kısaltır diyorlar kocamda sırf bu laflar yüzünden saç kestirmeme izin vermiyor sizce kestirsem birşey olur mu??

elfo

öyle diyenlere de ki o zaman tırnaklarımı da kesmemem lazım veya ağda da yapmamam lazım.
olur mu yaa hiç öyle şeylerle kafanı karıştırma kalbini bozma  istediğini yap
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



ayten

olurmu oyle sey sacmi insanin omuruna karar veryor allahin yazdigi olur canim hurafa bence ben duymamstim hic ilk hamileigimde iki kez kestrdim ama boya yapmadim doktrum ilk 3 ay yapma demisti ben yapmadim hata emzirrken bile yapmadim simdide boya yapmiyorum ama kestrcem yakinda bakamiyorum uzun saca hamileyken.allah evlatlarimza hayrli uzun omurler versin :amin:

ยรlคภ๓คz göภlüm

canım bunlar batıl inanç... rahat ol ve kestir... annem de ben hamileyken aynı şeyi söyledi... babamı kaybettiği  için çok hassas (8 yıl olmuştu ama acısı hep aynıydı) olan annemi kırmamak için saçımı kestirmedim... antalyada o sıcakta neler çektim... en son doğum yaptığımda annem bunun batıl inanç olduğunu öğrenmiş sanki ben bilmiyordum... :ehi: :ehi: sonra saçımı kestirmeye gittim bu defa kuafördeki bayanlar sen lohusasın saçını kestiremezsin demezler mi?  sessiz çığlıklar atıp saçlarımı kısacık kestirdim  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

sıcaklar başlamadan kestir


nazlıyarim

canım tıbben onun acıklaması şuymuş şimdi saç belirli bi uzunluktayken sallıyorum vücudundan günlük alacagı vitamin %10 sa kesılınce kendını beslemek ıçın %20 vitamin alıyormus ve bebişe lazım olan bu vıtamınleri saçlar alınca bebiş vitaminsiz kalıyormuş.o yüzden dr.larda pek önermiyor.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

Sır_Çiçegi

bende 15 haftalık hamileyim we kestirdim cnm :)
bebeğin ömrünün uzunlugunu ancak Allah bilebilir :)
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

DENİZGÖZLÜM81

canım benim 3 ablamda hamilelik ve doğum öncesinde saçlarını kestirdiler onu kim diyorsa k.....ç uydurma sözlerle kimsenin aklınıda karıştırmasınlar kestir canım sıcaklarda rahat edersin benim bir ablam temmuzda doğum yapacak o ay saçını kestirir problem olmaz

мiŁenα.

saç kesmicen onu yapmican bunu yapmican olurmu öle şey hurafe bunlar boş şeyler.


:love9: :love7: :love9:


ecebilir

Alıntı yapılan: nazlıyarim - 19 Mayıs , 2012, 22:32:01
canım tıbben onun acıklaması şuymuş şimdi saç belirli bi uzunluktayken sallıyorum vücudundan günlük alacagı vitamin %10 sa kesılınce kendını beslemek ıçın %20 vitamin alıyormus ve bebişe lazım olan bu vıtamınleri saçlar alınca bebiş vitaminsiz kalıyormuş.o yüzden dr.larda pek önermiyor.

arkadaşın dediği gibidir o bilimsel olarak. hurafelere kaldıysa bu iş OOo   :)