Delirmek üzereyim :(

Başlatan (A)yşe (D)eniz (A)da, 15 Mayıs , 2012, 02:02:00

« önceki - sonraki »

(A)yşe (D)eniz (A)da

Kızlar ne yapacağımı şaşırdım 15 gün önce 396 şekerle komaya girmek üzereyken acilen tıp fakültesine yattım insülin tedavisine başlandı ve ve şekerim kontrol altına alındı. tam rahatladım kurtuldum derken yapılan tetkikler sonucu karaciğer enzimlerim normalin çok üzerinde çıktı ,sebebi hepatit olabilir dediler tetkikler negatif çıktı, hormon testleri yaptılar onlarda negatif çıktı hiçbir sonuç alamadan cumartesi günü taburcu oldum. şekerden dolayı doktorum normal doğum yapamazsın diyor, karaciğer enzimlerini takip eden gastroentroloji doktoru bu değerlerle sezeryan olamazsın diyor ne yapacağımı şaşırdım. karaciğer enzimleri ile ilgili sorun yaşayan varmı aranızda bu değerler düşermi ilaç tadavisine başladık ama çok korkuyorum. yarın tetkik yapılacak gözüme uyku girmiyor ne olur bana dua edin... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

...ŞehzadEfe...

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin  :amin:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

mavişim80

ablacım cok gecmiş olsun...ay cok üzüldüm..neolur moralini bozma..allahın izniyle bi yere döner

HASRET!M S@N@

cok gecmiş olsun cnm bnm allahım hakkında hayırlısını versin

Mavish

cok gecmis olsun canim... ALLAH acil sifalar versin...  :flowers:

@@@gözde@@@

geçmiş olsun canım Allah sağsalim bebeğine kavuşmayı nasip etsin  :amin: :amin:

serserim

çok geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun senin gibi olupta çok kişi bebeğini sağsalim almıştır kucağına sende alıcaksın inşallah dualarla :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

ZéynéP.SimAy

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallahh  :amin: :amin: :amin:

suzannn

ne çok sıkıntı çektin be arkadaşım sağlıklıca bebeğini kucağına almak nasip olurda sıkıntıların geçer inşallah

Yaşamsebebim

allah yardimcin olsun canim az kaldi bebegine kavusmana  :love3: :love3:

iklima

Canım çok gecmiş olsun inşallah hayırlısıyla dogumu atlatır saglıkla bebegine kavuşursun
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

burcum

ah canım ya son haftalarını huzurla geçirmek varken neler yaşıyorsun ALLAH beterlerinden saklasın :amin:
ALLAH ın izniyle sağlıkla ve sağlıklı yavrunu kucağına alırsın :amin: bu olay bir tek senin başına gelmemiştir ya elbette vardır bir çaresi çözümü ebediyen içinde kalıcak değil ya bu çocuk :cildir: bu dr lara da çok kızıyorum açıklamayı düzgün yapın bari canım başka bir dr daha danışabilirsin iyi haberlerinizi bekliyoruz :amin:

(A)yşe (D)eniz (A)da

 :amin: :amin: :amin: :amin: Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım dualarınız yerine ulaşır. Bugün yine hoş şeyler duymadım papatyam dediğin gibi nasıl bir şans varsa bende son ayımda bütün sıkıntılar beni buldu, 200 gebeden 1 inde görülen gebelik kolestazı olmuşum doktorum benim seni takip etmem sakıncalı araştırma hastanesinde yapmalısın doğumunu dedi ve gebeliğin hemen sonlandırılması gerekiyormuş, gebelik ilerledikçe karaciğer enzimleri yükselerek karaciğer komasına girmeme yol açarmış ve en kötüsü doğumun çok riskli olacakmış. 10 günlük araştırma hastanesi deneyimimden sonra orada doğum yapmak düşüncesi bile kötü, bunu doktorumlada paylaştım sağolsun takibimi sürdürmeye devam etme kararı aldık. hergün takip edileceğim bebeğim akciğer gelişimini tamamlayana kadar sık dişini dedi ve bebeğim için herşeye katlanırım. önümde sadece beni korkutan doğum eylemi en az riskli olan epidural sezeryanda karar kıldık tabi bu süre zarfında benim için oluşturulan bir heyet sürekli takibimi yapacak. 2 gündür çok ağladım ama doktorum bunu atlatacağımız konusunda beni ikna etti. içimde bir umut var umarım herşey güzel olacak. yarın tekrar karaciğer enzimlerime bakılacak umarım ilaç tedavisine cevap vererek enzimlerim düşer  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

burcum

canım benim ya :sad1: üst üste gelmiş
bebeğin doğsa bile ALLAH ın izniyle yaşar önemli olan senin hayati tehlikenin bulunmaması ağlama ikinizde başarıcaksınız doğum hikayeni yazıcaksın daha okuyacağız resimlerini koyucaksın güzel kızının :nazar: :binkybaby:

nazlıyarim

allahım yardımcınız olsun rabbım ıkınızıde korusun  :amin:
BENİM HALA UMUDUM VAR...