Baktığım Tek Aynam Duru'm

Başlatan EnDuruYanım, 20 Nisan , 2012, 14:02:52

« önceki - sonraki »

EnDuruYanım

Canım Kızım ,

Sana evde günlük tutuyordum ama çok üşengeç oldu senin bu annen .. Nasıl olsa bilgisayarda vakit geçiriyorum bu şekilde bir günlük tutmam ikimiz için daha iyi olucak ..

5 ay 16 günlüksün meleğim yavaş yavaş geçmiş günlerdeki önemli günlerinide yazacağım buraya.. O kadar tatlı bir melek oldun ki hangi anını yazayım bilmiyorum.. Senin için 1 yaşına kadar çalışmıyorum o kadar güselki ilklerini benimle birlikte yaşaman.. Nasıl olsa ölene kadar çalışıcam 6 ay senin için çalışmamışım çok mu:)

18.04.2012 tarihinde ilk defa sırt üstünden yüzüstüne döndün  :k06:  kolun altta kaldı ama  :k06:

Emerken baş parmağınıda koyuyorsun agzına memeyle bırlıkte jok jok emiosun çok tatlısın :love9: :love9: :k06:

Daha aklıma geldikçe yazıcam annem ..

Senii çok seviyorum Aynaya bakmama gerek yok sana baktıkca kendımı goruyorum artık.. Senden başka bişey düşünemıyorum aşığım ülennn :toothy10: :ehi: :k06:

HASRET!M S@N@

canım günlüğünüz hayırlı olsun tatlım

Aytii

Duruşumun günlüğü hayırlı olsun  :hello2: :love9:

...ŞehzadEfe...

güzel gelinimin güzel günlüğü hayırlı olsun  :opucuk: :nazar:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

mutluluk


EnDuruYanım

Çok teşekkürler teyzeleri vakit buldukça yazacagim haydi bismillah :nazar:

EnDuruYanım

01 Mayıs , 2012, 23:54:51 #7 Son düzenlenme: 02 Mayıs , 2012, 00:52:54 Pınar.
Annem canım kızım ben ne zaman hamile kaldım sen doğdun ve 6 aylık oldun anlayamadım heyecanla geçiyor pınar ile durunun hayatı  sağlıkla huzurla geçsin hep böyle, :nazar:

canım kızım bugün itibarı ile 6 ayini tamamlamana 3 guncuk kaldı:) bugüne kadar cokk  uslu bir kız oldun sakin narin bir kişiliğin var duru gibisin ismin gibi sayende hiç sabahlara kadar nobet tutmadik  :nazar:
bizi hic uzmedin hep güleç yuzlu oldun aglamadin kolay kolay düşmen dışında  :-\  geçen hafta ilk defa koltuktan düştün allahtan  koltuk yere yakın  :amin: ağladın içim gitti çok korktum annemm saçların uzuyor  boyun uzuyor  kilo alimin artık yavaşladı ek gidaya geçmenin zamanı geldi ben 2 3 haftadir birşeyler atıştırmaya başladım sana. Elma puresi  havuç suyu pirinç ünlü muhallebi  yediğimiz yemeklerin suyu,  ek olarak su da icirdim masallah kasık görmeye gel hemen ağzını açıosun her yedigini çok sevdin bitenem bi yoğurt yapmayı beceremedim yarın doktor kontrolümüzde var bakalım listeyi verecek artık tam olarak sistemli başlıyoruz sana bugün babanla organık yulaf unu tahil irmik bugday kuru üzüm kuru erik kuru kayısı pirinç unu hepsini aldık cam kavanozlarda yerleştirdim kabak brokoli vs aldım hazırda bekliyoruz :hello2: :hello2: beykozda  bi akrabanın ineginin sütünden gelecek haftalık yoğurt yapıcam ondan ins sağlıkla yersin bitanem elimden geldigince böle şeyler yapıcam sana, babanen ve deden bu hafta sonu siledeki evin yanına domates biber kabak vs ektiler 1 2 aya hazır olur yazın bol bol yeriz, şu kan ilacını basladin başlayalı kakan düzensiz5 6 günde bir yapıyorsun oda macun gibi yarın doktor amcaya sorucam  liste hazirladim zaten yine sorulacaklar diye:))  kan testin var yarın bakalım kızım ne kadar buyudu:)) gece 3 4 kere uyanmaya basladin çabuk acikiosun  hep annenin memesi disarda duru emiyor:))  donebiliosun ama kol sıkışıyor ıçerde:) birşeyler anlatıyorsun hep babanı görünce eller ayaklar havada  yüzün guluyor kıskanmiyor değilim :)) hep seninle oynanmasını istiyorsun artık bitanem  :nazar: bu ay son aşını olucaz en son 7 600 gramdın bakalım kaç kilo aldık:))  gözündeki kanal hala açılmadı devamlı masaj yapioım ama geçmedi:(( bu hafta anneanneye gittiğimizde yalovada goöz doktoruna götürdüm 9 aya kadar masaja devam olmadı 1 yaşından sonra müdahele ederiz dedi ins geçer yavrum:((   
ben en iyisi hergün yazayim böle olunca çok birikiyor:)) iyiki bizimlesin  daha dün konuştuk babana ne kadar şanslı olduğumuzu iyi oldun iyiki Allahim bize seni verdi sukurler olsun seni cokk seviyorum annemm görüşürüz:))

doğangüneş

maşallah cnm duruya  :love9:
ek gıdaya sıkıntısız ve kolaylıkla geçersiniz inşallah  :amin:
pınarcım bu arada dikkatimi çeken bişey var sen nerelisin??
yazını okurken lisanın değişik geldi de biraz merakımı mazur gör  :opucuk:

EnDuruYanım

02 Mayıs , 2012, 00:12:20 #9 Son düzenlenme: 02 Mayıs , 2012, 00:46:56 Pınar.
Alıntı yapılan: doğangüneş - 02 Mayıs , 2012, 00:06:36
maşallah cnm duruya  :love9:
ek gıdaya sıkıntısız ve kolaylıkla geçersiniz inşallah  :amin:
pınarcım bu arada dikkatimi çeken bişey var sen nerelisin??
yazını okurken lisanın değişik geldi de biraz merakımı mazur gör  :opucuk:

sağol cnmm bende şimdi o yazıyı degistirmeye calisiyordum ipaddan yaziyorum otomatik benim yazılarımı düzeltiyor t9 mudur nedır bozdu iyice yazimi ondan yani:)) azeri gibi olmuş :)) duzceliyim  ben cerkezim bu arada:))

...ŞehzadEfe...

oyyy kuzummm benimm masallah gelin kızıma sizi seviyoruz  :opucuk: :love9: :k06:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

EnDuruYanım

02 Mayıs , 2012, 11:43:26 #11 Son düzenlenme: 02 Mayıs , 2012, 23:40:58 Pınar.
Annemm geldik doktordan 6 aylık olduk 2 guncuk kaldı 8 kilo olmuşsun boyunda 70 cm masallah yavrum sana doktor artık ek gıdalara geçin dedi yoğurt evde ma  yala inek sütünden dedi, gerisi zaten bilinen şeyler, , ceviz verme dedi anlamadim:(( ben yinede açık serpiçem,, kan testin idrar testini oldun bakalım sonuçlar 1 saate çıkacak kakan için eğer bir sıkıntısı yoksa normal dedi biyolojik olarak böle yapabilir dedi huzursuz ahgak değilse sıkıntı yok dedi karnına baktı sertte değildi, hastanede herkese gülücükler attın maymun kızım kolundan kan aldılar onda bile guldun :))) iyiki varsin aynam benim seni seviyorum:))

°•.ℓανιηуα.•°

günlüğünüz hayırlı olsun pınarcım. maşallah duruya.  :nazar: çok sevimli  :k06:



EnDuruYanım

teseekkkur ederızz cnmm ... masaallah yavrularımızaa :nazar:

EnDuruYanım

Anniş doktorun aradı kan değerlerin idrar testin hepsi cok ıyıymıs kan ılacına baslamasına gerek yok dedi :hello2: :hello2:  bu arada bugun ılk kahvaltını yedın yumurta sarısı az bısey az peynır ekmek ıcı devam sutu az bısey pekmez  hepsını sapur supur yedın masallah yavrum bugune kadar ne verdıysem yedın ıns hep bole devam edersın masallah yavrum sana :nazar:  bugun 6 gun oldu kakanı yıne yapmadın :crybaby2: doktorun karnında sertlık olmadıgını soledı huzursuzlugu varmı dedı yok dedım.. o zaman bekle dedı.. nıye yapmıon annem yaa kafama takıom artık hee :crybaby2:  huzursuz hıssedersen fıtıl ver dedı ama beklıom bugunde sımdı 1 cay kasıgı zeytınyagı ıcırdım bakalım yapıcakmısın .. sana uyuman ıcın eee eee ee dıyorum sende benım taklıdımı cıkarıyorsun artık yere atıyorum senı dönuyorsun aynalarla konusuyorsun.. geceleri cok uyanmaya basladın devamlı emzırıyorum acıktıgına ınanmıyorum bence alıskanlık halıne getırdın bu durumu sen bı cozumbulmam lazım... bugun asılarımız var bıde .. hıc gıtmek ıstemıyorumm pöfff :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :violent1: :BangHead:

senı sevıyorum annemm...