28 Nisan , 2024, 13:32:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


misafir başım-gözüm üstüne ama...

Başlatan beynâ, 19 Nisan , 2012, 13:47:31

« önceki - sonraki »

beynâ

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 20 Nisan , 2012, 16:10:08
benim eltimin 4 yasinda bir kizi var aman aman illallah getitiriyor  :cildir:
gecen eltime gittim oteki eltimde ordaydi zaten oglumu goz onunden ayirmiyorum
bi baktim yok bunlar oglani al wc'ye gotur bezini cikar onlari oyle gorunce sinirlerim cikti
bir ona bir ona yapistirdim  :cildir: cok fena kiz birgunde yine yanimda cocugu bogmaya kalkmisti  :cildir:


ayyy demeee :-ooo :-ooo :-ooo aynen ben de çıldırırdım herhalde.. 4 yaşında bi çocuk herşey anlar rahatlıkla..anneleri ne yapıyor bu çocukların anlamıyorum.. :violent1: :violent1: :violent1:

Balböceği


aman güzin sorma çok yaramaz bisey, Allah hayırlısını versin.  :amin:
Anasıda gülüyor  :cildir: salak eğer kendi kızına başka cocuk yapsa ortalığı bibirine katar  :cildir:   

beynâ

değl mi..kendi çocuğuna yapsalar.. :caca: :caca: :caca:

ben bide şey annelere gıcığım..çocuğuna kıyamıyo ama çocuğu gidiyo başka çocuğa vuruyor yapıştırıyor kadında TIK YOK.. :violent1: :violent1:

Balböceği


rümeysaa

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 20 Nisan , 2012, 16:10:08
benim eltimin 4 yasinda bir kizi var aman aman illallah getitiriyor  :cildir:
gecen eltime gittim oteki eltimde ordaydi zaten oglumu goz onunden ayirmiyorum
bi baktim yok bunlar oglani al wc'ye gotur bezini cikar onlari oyle gorunce sinirlerim cikti
bir ona bir ona yapistirdim  :cildir: cok fena kiz birgunde yine yanimda cocugu bogmaya kalkmisti  :cildir:

:-ooo ayy hic tahammul edemem boyle insanlara..benimde eltimin cocuklari cok gicik buyumuste kuculmusler evi altust ediyolar
Sevemiyorum bi turlu  :suclu: allahtan cok sık gorusmuyoruz  :hieyt:

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

Alıntı yapılan: z_eda - 20 Nisan , 2012, 00:38:39
canım sana gelen gerçekten çok gamsız bir anneymiş, kızmakla çok haklısın... senin çocuğun var mı bilmiyorum...

ben şuan 13 aylık bir kızım var, iki aydır yürüyor ve sürekli karıştırma ve koşturma peşinde.. kendi evimizi kızıma gçre düzenledim... başkalarını rahatsız etmemek için fazla ev ziyaretlerine gitmiyoruz ama geçen gün eşimin iş arkadaşı bizi yemeğe davet etti.. kabul ettik gittik. kendilerinin çocukları yok, yeni evliler... evin hanımınıda ben pek tanımıyorum, bir kere gördüm sadece..
oraya geldiğimiz andan itibaren kızım bir saniye totosunun üstüne oturmadı.. çocuk çıldırdı, heryeri karıştırmak istedi.. dolabları açıp dökmeye çalıştı, vitrini açıp içindeki dantelleri almaya çalıştı, vitrinleri yaladı, masa örtüsünün püskülünü kopardı, hanımın ders kitapları varmış koltuğun arkasında, onları bulup kağıtları buruşturdu. ve bunların hepsini ben arkasındayken yaptı... inan iki saniye kadının yanına oturup sohbet edemedim.. ne kadar yapma desem de durmadı, kucağıma alsam bağırıdıp kucağımdan indi.. evden oyuncak getirmiştim, oynasın diye, onların yüzüne bile bakmadı, ben ısrar edince oraya buraya fırlattı... hanıma kızım için mutfaktan bi kaç plastik leğen verebilir mi diye sorduğumda vermek istemedi maalesef  :'(  kızım en azından oturup oynar belki diye..

demek istediğim eminim o arkadaş da biz gittikten sonra benim arkamdan konuşmuştur ama inanki bunun benim terbiyemle alakası yok... o kadar mahcup oldum, her saniye 'kusura bakma nolur' dedim... ama yaptıklarını önleyemedim... önlememin tek yolu birdaha ev ziyaretlerine gitmemek oldu  :crybaby2:

ayşecik seni hatırlıyorum. benden sonra doğum yapmıştın. 12mart sanırım seninki.

yazdıklarında kendimi gördüm vallahi.
eskiden, bebeğim olmadan tabii ben de aynı anlattığın ev sahibi gibiydim. senin gibi olan misafirlerime sinir olurdum. bakmıyorlar, ilgilenmiyorlar çocukla diye...şöyle yapsa, böyle davransa o çocuk öyle olmaz falan...........derdim.
velhasıl öyle değilmiş, insan başına gelmeden bilemiyor. anne ne yaparsa yapsın çocuk, kendi kurallarını kendi belirliyor.





♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

ben şimdi 1 yaşında oğlumu kucağımdan bırakmıyorum maşallah hem tombik,hem hareketli,eve gelince kollarım kopuyor ama ev sahibine zarar vermekten iyidir

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

Alıntı yapılan: ♥♥♥gültanesi tontik annesi♥♥♥ - 03 Mayıs , 2012, 01:47:23
ben şimdi 1 yaşında oğlumu kucağımdan bırakmıyorum maşallah hem tombik,hem hareketli,eve gelince kollarım kopuyor ama ev sahibine zarar vermekten iyidir

kucağında duruyorsane güzel. benimki ortalığı yıkıyor inecem diye.





♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

benimkide atıyor kendini ama kucağımda oyalıyorum yada yanımda oyuncak götürüyorum onları veriyorum,emziriyorum ayağımda sallıyorum ama zarar vermiyorum ev sahibine

tabi şimdilik :ehi:

beynâ

takdir ediyorum seni ayşegülüm.. :opucuk: gösterdiğin insanüstü çabayı tahmin edebiliyorum :ehi: :ehi: yan komşum gibisin sen eminim..ondan çıbık gibisin maş :ehi:

nazlıyarim

 :caca: rahat annelere tahammülüm yok arkadaşlarımada söylüyorum zaten.bana 50 tane büyükbaş gelsin inanınki etlisinden sütlüsünden döktürürüm muhabbetimde iyidir ama bi küçükbaşa hiç tahammülüm olmuyor onu kollamaktan yoruluyorum sonra ortama ayak uyduramıyorum.aksinede çocuklarda bana bayılır  :dontknow: anlam veremiyorum.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

muhribe


elfo

okurken gerildim hiç kaldıramayacapım şeylerdir. kardeşimle ikiz gibi büyüdüm annem oturduğumuz yerden kaldırtmazdı bizi. üstelik gittiğimiz yerde başka çocuklar olur yeri göğü birbirne katarlardı annem kalkarsanız bi daha gezme yok derdi, içim acıya acıya etrafı izlerdim. aynı şekilde kendine misafir geldiğinde de susmaz haa daha kapıdan girerken bile çocuğun ayakları kirliyse önce rica eder kadından acaba yıkayabilir misin diye. hatta bi tanesi kırılmış. yahu kırılacağına sen düşün de ev sahibi söylemek zorunda kalmasın.
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



nazlıyarim

 misafirliğe gideceksen yandın canan derdim canım annem bir çimdik makinası mosmor dönerdim eve bide oturduğum yerden kalksam ya annemın söyle düşündüğünü tahmin ediyorum eşşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda ne olur olmaz.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

SABIRTAŞI

Alıntı yapılan: muhribe - 19 Nisan , 2012, 17:28:41
az önce..

10 aylık bebeği var, gece gündüz çocuğu dövüyor. ama ne dövmek. bağırışından sövüşünden evde durulmuyor. ne gecesi var kadının ne gündüzü. oğlum uykusundan ağlayarak uyanıyor kadın bağırmaya başladığında.

insanca uyarmaya gittim, rahatsız oluyorum diye. salak başladı hakaret etmeye. senin de çocuğun ağlıyor diyor. ben çocuğun ağlamasına bişey demiyorum dedim, senin bağırışların rahatsız ediyor bizi. sen benden rahatsız oluyorsan gel ifade et, ben senden özür dilemesini bilirim dedim. kadın işi kavgaya çevirdi ben insanca yaklaştıkça. karışamazmışım evine. salak karışan kim  :violent1: :violent1: :violent1: beni rahatsız etme ne b.k yiyorsan ye evinde. ama benim oğlumun psikolojisiyle oynamaya ne hakkın var  :cussing: :cussing: :cussing: ben çocuğumun gözünün içine bakıyorum elin karısının bağırışları yüzünden oğlum her sesten korkar oldu. git diyor kime şikayet edersen et. Allahım ya  :cildir: :cildir: :cildir:

cahile laf anlatmak atomu parçalamaktan zor  :-\
ALLAHIM ISLAH EYLESİN BÖYLELERİNİ İNANAMADIM YAA 10 AYLIK BEBEK DÖVÜLÜRMÜ HİÇ VAY YAVRUM KADER İŞTE BÖYLE CANİ ANNENİN ELİNE DÜŞMÜŞ....OKUYUNCA SİNİRLERİM BOZULDU....BOŞVER ARKADAŞIM KENDİ MİNNACIK BEBEĞİNE KIYIP DÖVEN Bİ ZİHNİYETLE UĞRAŞMA HER HALT BEKLENİR BÖYLELERİNDEN....