28 Nisan , 2024, 00:49:40

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


karma ve verem aşısı

Başlatan nezish, 14 Mart , 2012, 16:38:01

« önceki - sonraki »

nezish

karma ve verem aşısı ağrı yapar mı??

simurg01985

aşı yerlerinde ağrı ve ateş yapabilir benim kızımda ateş değilde ağrı yaptı bi kaç saat bacağını hareket ettirdikçe ağladı
"Bazen diyorum,otobüslerin camına başımı dayasam.Her durağa dikkatlice baksam seni görebilir miyim diye.Hiç kimseye farkettirmesem seni aradığımı.Sonra seni hiç bulamasam.Gerçekten olup olmadığından kuşku duysam.Sonra,sonra..Yanımda olsaydın anlatacak çok şeyim vardı sana.Belki de susardım saatler boyu.Konuşmam gereken hiçbir yerde konuşamadığım gibi..."

nehirmiray

evet ağrı yapıyor..biz dün olduk aşımızı..sizlere tavsiyem aşı olmaya gitmeden 1 saat önce bebeğinize fitil yada şurup vermeniz..daha hafif geçiyor..ama arada mızmızlanmalar tabiikide oluyor..ilk günü atlatınca bebek rahatlıyor..gece yatmadan öncede şurup verip yatırdım,rahatca uyudu çook şükür..

susanna

kizlar asi oncesi bebeklere ilac vermeyin asiya her bebegin tepkisi ayni degil allah benim kizim asi olurken aglamadi bile sonrasinda dr tavsiye etti hafif bir parasetamolle atlattik ilk geceyi




KONYALI

karmalarda zeren hep 2 gun ateslenıyor :cildir: :cildir: :cildir:

Bidulcuse

Merhaba arkadaşlar.
Biz de dün verem aşısı ve karma aşılarını yaptırdık. Şükür pek ateşi olmadı 37,8 e çıktı calpol verdim 1 kez sonra hep 36,7- 37 derece arasında seyretti. Fakat aşı yapıldığından beri hep uyumak istiyor. Uyanık olduğu zamanlarda devamlı mızıklıyor. Uyuma isteği normal mi? Acaba ağrısı mı var anlayamıyorum. ilaç ta vermek istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz..