kızlar kavanoz mamalarını ve şu kutuda olan tahıl mamalarından veriyormusunuz

Başlatan izemsevi, 05 Mart , 2012, 09:41:28

« önceki - sonraki »

izemsevi

ben daha hiç vermedim ama mesela kahvaltı için felan kutuda mamalr var 8 tahıllı ürünleri var acaba nasıl versemmi vermesemmi karasız kaldım çorbalarını meyve püre ve suyunu yoğurdunu hep kendim günlük yapıyorum değişik tatlar alsın istediğim için soruyorum





Aytii

ben saat 7 gibi aptamilin tahıllı bisküvili muhallebi kıvamında yapılan mamasından veriyorum canım

tok tutuyo

<<AyBüKe>>

   Bende aldım bebelac'ın tahıllılarından ama benim kızım pek sevmiyo canı isterse alıyo bikaç kaşık, öğürüyo sonra .

izemsevi

bende alsammı acaba çok kararsız kaldım alerji felan yapmaz değilmi





muhribe

bana doktorumuz bu tür ürünlerde ülker hero baby'yi tavsiye etti. kavonozdaki meyve pürelerinden çok nadiren veriyorum. evde 2 tane var, aylardır bekliyor, acilen dışarı çıkmamız gerekir de hazırlık yapamam diye. çantama atıp dışarda yiğite yediricem diye duruyorlar. ama tahıllı olan toz muhallebilerden veriyorum, bazen akşam öğünü olarak bazen de gece yatmadan önce. çok severek yiyor alerji de yapmadı şimdiye kadar şükür  :nazar:

°•.ℓανιηуα.•°

BEN KAVANOZDAN HİÇ BİŞİ VERMEDİM ŞİMDİYE KADAR. NE BİLEYİM MEYVELER TAZE OLSA DAHA İYİ SANKİ.

AMA BEN DE SABAH KAHVALTISININ İÇİNE BEBELAC IN BALLI İRMİKLİ KAHVALTISINI ALDIM, ONDAN BİRAZ KARIŞTIRIYORUM. TADINI GÜZEL YAPIYO.

AKŞAM İÇİN DE BİZİMKİ GEÇ UYUDUĞUNDAN EMİYO EMİYO VE SÜT BIRAKMIYO, TOK TUTSUN DİYE APTAMİLİN BİSKÜVİLİ SÜTLÜ TAHILLI GECE MAMASI VAR. AZ BİŞİY ONDAN VERİYORUM. SEVEREK YİYO VE BİŞİY OLMADI ÇOK ŞÜKÜR  :dontknow:



hümeyra_t_e

ben ilk ek gıdaya başladığım da bi kaç kere verdim tahıllı mamalardan ama artık hiç almıyorum kavanoz da iki tane bekliyo benimde aylardır acil ihtiyaç için vermedim daha..gerek duymuyorum sabah kahvaltısın da bebe bisküvisi kullanıyorum gece yatmadan da pirinç unu yapıyorum tok tutuyo oda..

<<AyBüKe>>

 

  Geçen gün aldım kavanoz mamalarından .
   Şeftali-ananas karışık meyveli ..
   Severmi dedim yedirdim 1 kavanozu bitirdi kuzum  :)   :nazar: 
   Çok sık olmasada vermeyi düşünüyorum .

Dilara Ebrar

bende milupanın sütlü pirinçli ve sütlü karışık tahıllı aldım.4.aydan itibaren verilebilenlerden.

ama canım bende sadece midesine farklı bişi girsin diye aldım.günde 3 çay kaşığı veriyorum.suyla hazırlıyorum hemen löpür löpür bitiriyor zaten.bişi yapmaz merak etme.ole kuvvetli bişi deil onlar.

ama kavanoz mamalarını tavsiye etmem.annem bize hiç konserve ne yapar ne yedirirdi.onlarda ole bence.kendin yap.mevsimin hem meyvesi hemde sebzesini kendin hazırla.ama diğer tahıllar kuru olduğu için sınkıntı olmaz bence  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

susanna

toz tahil mamalardan hic kullanmadim ama herobaby nin hem meyve hemde pirincli sebze purelerinden yedirdim kizim cokda severek yedi sukur alerji v.s de olmadi  :occasion14:
evde olmadigim zamanlarda ogununu atlamamak adina yediriyorum  :icon_thumright:




KONYALI

ben kavanoz mamalarından 2 kez sadece yicekmi diye denemek için aldım ve birkaç kaşık verdim...ama kayısı püresi,elma,armut püresi bunları kendım yapıyorum ve yiyor kızım...birde arı mamalar var bızım bebklıgımızın mamaları..onu aksam üstü muhallebi olarak pişirip veriyorum..severek yiyor kızım...bugun aptamilin irmikli meyvelisini aldım..yarında onu deneyeceğim...bende değişik tadları denettirerek sevdirmeye calısıyorum...ama bilindik markalar bana daha güvenli geliyor..aptamil senelerdir var bildiğim kadarıyla daha güvenilir geliyor

susanna

dun hero baby nin toz tahilli mamalarindan aldim
bu gun meyveli tahilli sutlu kahvaltiligini yaptim guzlece yedi massallah  :nazar:




dirim

kızlar bende 14.aya kadar hiç muhalelbi yedirmedim.ne kendim pirinç unuyla yaptm
nede şu hazırlardan aldım.
ama şimdi bi yakınımızın tavsiyesiyle tahıllı olanlardan aldım
inek sütüyle yapıyorum.yoğurduna,yada çorbalarına da katılıyormuş.
akşam yatmadan önce meyve yediriyordum.acıktırırmış sanırım,bende meyvesine katıyorum bunu.
inşallah gerçekten faydalıdır.

ƓĤ♡SƬ

ben herobabyin denedim kızım kayısı muzlu ve armutlu olanı sevdi. onu yaptıktan sonra aynısını kendim yaptım benim yaptığımı yemedi hanum..illa hazır istiyor :)
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

susanna

Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 05 Nisan , 2012, 00:46:56
ben herobabyin denedim kızım kayısı muzlu ve armutlu olanı sevdi. onu yaptıktan sonra aynısını kendim yaptım benim yaptığımı yemedi hanum..illa hazır istiyor :)
agzinin tadinida biliyo zillim  :k06: massallah buketime  :nazar: