kafayı yicemmm

Başlatan hümeyra_t_e, 02 Mart , 2012, 23:33:33

« önceki - sonraki »

hümeyra_t_e

adet olamıyorum kızlar yaa 4. günüm bitiyo of kendimden ve kocişten eminim ama içim içimi yiyo bide bişe sorcam sizin adet olmanıza yakın vajina ağzınız yumuşak oluyo mu hamileliğin başında oluyo biliyorum ama adet olmaya yakında olur mu nitekim benimki öyle ve ben üç buçuk atıyorum adetken de yumuşak mı olur yardııımmm

zeynep0655

yumuşaklığı ilk senden duydum valla o ne gııı:)))) ama kafana takma benimde geçen ay 5. gün geç geldi. bide ayın 29 çektiğini hesaba katıyomusun?

Balböceği

 Benim bildigim adet zamanı gelince akıntı kesilir

Vajina sert ve kuru olur demi?

Benimki öyle değil mesela tam tersi :)

Sıkıntı yapma 4 5? Gün sonra oldum bende ;)


hümeyra_t_e

ya akıntım kesilmedi sert ve kuru da değil edaa iyice huylandırdın yaaa..
evet canım hesaba kattım 29 çektiğini

Balböceği

 Aman napalım olursa emreye kardeş gelir  :k06:

Olursun olursun bişicik olmaz  :k06:


hümeyra_t_e

ne kardeşi ya sus olurum inş ama ya olmassam :-ooo test mi yapsam ay iyice pisikopata bağladım benimkine diyorum ben kendimden eminim hamileysen hesap vermek zorunda kalırsın di,yo gülüyo manyak

HASRET!M S@N@

canım korkma inş hakkında hayırlısı olsun
bence test yap rahatla biran önce varsada cıkar

mutluluk

ayy bu formda ilk kez hamile klamka istemiyom diye duyuyorum. :k06:

kız olsun be hümeyracım.valla çocuk iyidir.varsa nasibi üzülme bırak gelsin :opucuk:

test yap rahatla sen

_inci_tanem_

eee sadetsim RABBİM hayırlısıyla birini nasip etmiş ALLAH hayırlı uzun ömürler versin.ikinciye zaman var geçen günde benim bir arkadaşım diyo günü geçmiş eminim ama korkuyorum diyo onunda 1 yaşında kızı var diyorumki ALLAH bizede nasip edecekmi acaba hamile kalmaya korktuğumuz günleri inşallah bizede nasip olur :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

mutluluk

AMİN YELİZCİM AMİN. :opucuk:

mutluluk

DÜN GECE ÇOK ÜŞÜYORDUM.GAİBA ÜŞÜTTÜM DEDİM.EŞİMDE YOK DİO YİNE SENİN GÜNLERİNDİR BÜYÜK BİR İHTİMALLE.O KADAR KÖTÜ OLDUM Kİ.EŞİM NE KADAR DEMEKKİ İÇERLENMİŞ. :y25:

mutluluk

KENDİ ÜZÜNTÜM BİR TARAFA ONUN ÖYLE BANA BAKIŞLARI OLDUN MU DİYE SORMASI BENİ BİTİRİYOR.ÇÜNKÜ BEN EŞİME ÇOK ÇOK AŞIK BİRİYİM.AİLESİ ARAMIZA GİRMESE TABİKİ.

mutluluk

ONUN ÜZÜLMESİDE BENİ BİTİRİYOR RESMEN.

_inci_tanem_

üzme kendini canım benim inşallah herşey gönlümüzce olacak sen takma kafana herşeyin biz zamanı var bizimde meleklerimiz gelecek inşallah RABBİMİZİN iziniyle inşallah bizi çok bekletmeden gelirler onların mis kokusuyla herşeyi unuturuz :amin: :amin: :amin:biz buralarda konuşup sıkıntımızı atabiliyoruz azda olsa erkekler öyle değilki içlerinde yaşıyolar anlayışla karşılamak lazım RABBİM inşallah yüzümüzü kara çıkartmasın dosta baktırıp düşmana güldürmesin  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

mutluluk

ÇOK HAKLISIN YELİZCİM.İNŞ İNŞ RABBİM BİZİ UTANDIRMASIN.GEÇENLERDE YEMEĞE MİSAFİR VARDI KADIN 5 AY OLDU ONDAN SONRA BANA HAMİLE OLDUĞUNU DEDİ NAZAR EDECEĞİMİ DÜŞÜNDÜ HALBUKİ BEN BAŞINDAN HAMİLE OLDUĞUNU BİLİYORDUM.O KADAR GÜCÜME GİTTİKİ.MADEM NAZAR EDİCEM EVİME NİYE GELİYON. :y25: