28 Nisan , 2024, 12:19:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ek besinlerin saklanmasi

Başlatan susanna, 01 Mart , 2012, 12:47:48

« önceki - sonraki »

susanna

kizlar 4. aydan itibaren ek besine basladik simdiye kadar kavanoz mamasi verdim ama artik corbalaini ve purelerini kendim yapmak istiyorum

salca mantigiyla pisirip sicak kavanozlasam bekleterek kullanabilirmiyim?
bu konuda bilgisi fikri olan varmi ?




Demet_dk

TAZE YAPMAK DAHA DOĞRU OLUR  :icon_thumright:

*•.¸♥gonca♥¸.•*

bn yapıorum kendim ama en fazla 3 gün yiyo sonraa zaten sebze cabuk bozulur taze yapmanı öneririm...bi yaptıgın 2 3 gun gıdıo zaten..
hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

izemsevi

ben günlük yapıyorum hem değişik yiyor hemde taze yiyeceği kadar yapıyorum bitiyor





muhribe

ben de günlük yapılmasından yanayım. buzdolabında da olsa pişirilmiş sebzeler bakteri üretmeye çok müsait. ben çorbalarını günlük yapıyorum, bir seferde yiyip bitiriyor.

susanna

burda heran organik sebze meyve bulmam kolay olmuyo bende bu hafta toptan aldim temizleyip dograyip birer pisirimlik posetler halinde buzluga attim
kabak-havuc
patates-havuc
kabak-patates
seklinde iclerine pirinc atip haslicam direk

:hungry: