29 Nisan , 2024, 02:40:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


gulokan27 Arkadaşımızın Meleği Geldi

Başlatan Sır_Çiçegi, 26 Ocak , 2012, 13:19:04

« önceki - sonraki »

gulokan27

6 aylık ewlıyım 6 aydırda beklıyorum cnm ama benım eşimde sorun oldugu ıcın warıkoselden amelıyatlı bız bu ayın 14 unde aşılama yaptırdık bugun aşılamamın 12. gunuydu testım 151.4 cıktı doktorumu zarzor yakaladım cok ıyı super ptesı gel dedi ptesı gıdıcem ıste tatlım RABBIM ısteklerınızı we duyalarınızı geri çewirmez inş :amin: :amin:

CAN TANEM

Haberi yeni gördüm çok sevindim canım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

suzannn

HAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLICA KUCAĞINA ALMAK NASİP OLUR İNŞALLAH

senayy88

inş herşey yolunda gider canım sağ salim kucağında gördüğün günler çabucak geliversin inşallah tekrar tebrikler ne güzel çok beklemedin inşallah peşinden bizlerde geliriz.. :amin:

melek100lü

tebrikler canım ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN YANILMAMIŞIM  ÇOK SEVİNDİM CANIM :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:


doruk38




gulokan27

tsk ederım cnm benım

kımyasal gebelık dıe bişe warmış ben ondan cok korkuyorum nerden gırdıyse aklıma girdi  :y25: :y25:

nisan rüzgar

 :occasion14:inşş normal bi gebelik olucak canım sen sadece dedigim gibi dikat bol bol dinlennn

doruk38

Alıntı yapılan: gulokan27 - 26 Ocak , 2012, 18:42:03
tsk ederım cnm benım

kımyasal gebelık dıe bişe warmış ben ondan cok korkuyorum nerden gırdıyse aklıma girdi  :y25: :y25:


tatlım ben kimyasal gebelik geçirdim. benim adtim 10 gün geçtiği halde beta hcg 36 ya kadar yükseldi. senin daha adet günü gelmeden değerin yüksek çıkmış. bişi olmaz Allahın izniyle. sen bebeğini Allaha emanet et hamileliğinin tadını çıkar bişicik olmaz inşallah. aklından kötü şeyleride sil at.  :love9: :love9:



denizce:)

tebriklr allah kucağına almayı da nasip eder inş.sağlıklı bir hamilelik olsun inş canım :amin: :hello2: :hello2:

ยรlคภ๓คz göภlüm

tebrikler canım.... inşallah  güzel bir hamilelik yaşarsın ve sağlıkla kucağına alırsın


KONYALI

tebrikler,allah sağlıkla kucağına almayaı nasip etsin

pinarors

canım arkadaşım haberni aldığımda çok önemli bi toplantıdaydım ve ilk defa toplatı ortasında gelen msjı okudum. :suclu:
ortam gergindi ve içim sıkılıordu  :sleepy1:  bi msj geldi aman allahım demişim tepkimi dışa vurmuşum farkında olmadan.  :director:
çok acil bi görüşmem var diyip çıktım hemen aradım  :cussing:  ama sen meçguldün heyecanla msj attım,sen müsaiT olduktan sonra ki görüşmemizde telefondaki o heyecanlı sesini o sevimliliğini o ilk duygularını duymak okadar mutlu etti ki beni ömrümce unutmayacağım o sesi.  :love8:  çok duygulandım  :y25: sevincimi tüm ofise belli etim zaten.  :hieyt: Bebeğinin şansı üzerine en olmadık firmaya muazzam sayıda ürün sattım. Çok büyük işlere imza attım. bugunu sayende uzun zamandır olmadığı kadar mutlu ve neşeli  geçirdim  :k06: .
bebişinle ilgili iyi dileklerim mesajımda saklı zaten en büyük dileğimiz sağlıkla ve problemsiz doğması  :binkybaby:  :binkybaby:  :binkybaby:  :love9:
NE MUTLU Kİ TEYZE OLUYORUM  :flowers:

Hadı bize dua et şimdi hamilelerin duaları kabul olurmuş  :love7:
seni de biz teyse yapalım darısı tüm dileyenlerin başına olsun inşallah  :love3:

medine

tebrikler canim sag salim kucagina aldigin gunleride gorursun insalllahh :amin: :amin: :amin: :amin:
sen benim herseyimsinn:)