८εռռεէ ĸօĸսlularım... abla kardeşin maceraları başlıyor :)

Başlatan xxcansuxx, 17 Ocak , 2012, 19:28:59

« önceki - sonraki »

xxcansuxx

8 Ağustos 2013
dünya tatlısı meleğim bugün ramazn bayramının ilk günüydü... memlekette değiliz arkadaşlarla bayram geçirdik zaten babiş yarın çalışmaya başlıyor bayram bize 1 gündü... anneciğinin de doğumgünüydü aynı zamanda ... 1 yaşıma daha girdim  :k06: :k06: :k06:
kaç gündür benim ağrılarım var, sen çok huzursuzsun... akşam dişine jel sürerken elime geldi azı dişinin minicik ucu patlamış üstte  :occasion5: :occasion5: :occasion5: diğer azılar kabarık bunun sıkıntısı var biliyorum iştahsızsında kolayca bir geliverse kuzum kardeşin doğmadan  :amin: :amin: :amin:

sen şeker mi şeker oldun bayramlıklar içinde eteğini seve seve bir kaldılar... fotonu çekemedim yine giydirir  yine saçını örerim artık başka gün  ;)

yakında konuşmaya başlayacaksın sanırım bugün uzun uzun şarkı söyledin... birkaç farklı kelimede eklemişsin teyzelerinin dikkatini çekmiş aaa bu konuşuyor ya diyorlar  :dontknow: :dontknow: çok tatlı anne anneeee diyorsun bayılıyorum verene kurban  :love9: :love9: :love9:

kardeşinin gelmesinede az kaldı 37 günümüz var meleğim belki erken gelir ha  :honk: :honk: hayırlısı sağlıkla gelsinde ne zaman gelirse bekliyoruz... A.E.OLUN YAVRULARIM SİZLERİ ÇOK SEVİORUM  :amin: :love7: :love7:



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

 :muzz:  :muzz: :hello2: :hieyt: canim dogum gunun kutlu olsun daha nice yaslara evlatlarinla birliktd ecrede istahsiz disten kesin

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

dogum günün kutlu olsun cnm yavrularinlan esinlen ailenlen nice güzel senelere  :love9: :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

xxcansuxx

Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 09 Ağustos , 2013, 07:04:56
:muzz:  :muzz: :hello2: :hieyt: canim dogum gunun kutlu olsun daha nice yaslara evlatlarinla birliktd ecrede istahsiz disten kesin
Allah razı olsun canım inş. hep beraber evlatlarımızla nice yaşlarımız olur  :amin:  :opucuk:
ayyy hem sıcaklar hem dişler berbat edecek  :sad1: :sad1:


xxcansuxx

Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 09 Ağustos , 2013, 10:10:12
dogum günün kutlu olsun cnm yavrularinlan esinlen ailenlen nice güzel senelere  :love9: :opucuk: :opucuk: :flowers: :flowers:
:opucuk: :opucuk: aminnnn inş. gülüm güzel dileklerin için Allah razı olsun  :amin:
1 yaş daha gitti
neyseki 31imde 2.bebeğim kucağımdaolcak inş. bu hızla gidersem 35e tamamlarım bebe faslını  :ehi: :ehi:


xxcansuxx

11.08.2013
meleğim bugün tam 19 aylık oldun  :nazar: :nazar: :muzz: :muzz: :love9: cansın kızım nasılda geçti 19 ay anlamadım gözümün önünde büyüdün gittinde... babişine bugün öpe öpe doyamıyorum ben buna birde kardeş gelcek benim dudaklar öpmekten aşınacak daha buna doymamışken diyorum gülüyor  :love9: :love9: :love9:  şaka maka kardeşinin gelmesinede tam 1 ay var inş.. sen 20 aylık olduğunda kızımın kardeşi geldi diye bir konumuz olcak mı merak ediyorum  :amin: :love7: :love7:

babişin akşam üzeri dışarı çıkardı yemek yedik sana boya kalemleri aldık nasıl mutlu oldun yapbozlara baktık senin için basit ahşaplara karar veremedim maçta varmış bir daha ki sefere alırız diyerek eve geldik... gelir gelmez boya kalemlerini aççç aççç dye getirdin oturup boyama kitabına dikey çizgiler çiziyorsun... boyama yapmasını bilmiyorsun tabiki elin alışsın yaparsın kuzum  :aferin: :aferin:

sen iyice lafdan anlar oldun yardımcı oluyorsun bana senin dikkatini başka şeye çekmek çok  kolay oluyor onun için zorlamıyorsun anneyi maşaallah sana  :nazar: :nazar: :nazar: bülüç gibi arkamda geziyorsun  :k06: :k06: nereye gitsem arkamdasın hep ayaktasın babişin bugün farketmiş bu sanada mı öyle yapıyor arkamda önümde geziyor diyor  :ehi: :ehi: :ehi:

çok sıcak annem klimayı bir açıyorum 2mizde öğlen uykusuna dalıyoruz gece uykusu yok zaten gündüzde olmasa naparız dimi meleğim... kış gelse yazı özlemem herhalde  :ehi: :ehi: şimdi uyudun baban balkona attı serin serin uyu yavrum ben yine yazarım A.E.OLUN  :amin: :amin: :nazar:


xxcansuxx

27  ağustos 2013
can kızım epey olmuş yazmayalı sana günler su gibi geçiyor seninlede kardeş çok ağırlık yapmaya başladı onunla zamn geçmiyor bir çıksa çarçabuk geçer artık zaman  :amin: :amin:

meleğim hep güzel şeyler yazmak isterdim ilklerimize ama bu sefer üzdün bizi be kızım...
önceki gün yaktın kendini bacağına sıcak su döküldü  :sad1: :sad1: çok üzüldüm kendi sancılarım varken 2 gündür kendimi unuttum annelik ne zormuş be kuzum bir o kadar güzel ve özelken  :love9: :love9: inş. kısa sürede geçer  :amin: :amin: :amin:

o gün dışarı çıktık arkadaşlarla seni konuşuyorlardı vay saçı vay yüzü ne güzel yok yemediğin halde kilon iyiymiş vs vs... hemen anında yandın o an bildim nazar oldu sana kızım maşaallah çıkmıyor ağızlarından kimsenin  :caca: :caca:

bu arada azıların kabarmıştı bir tanesinin ucu daha elime geldi bu hafta sonu diğer kalnlarında patlarsa 12 dişin olcak  :nazar: :nazar:  biraz geç oluyor çok etkileniyorsun dişden napalım sağlık olsun  :amin: :amin:

şimdilik bu kadar yine uğrarım çok zorladın bugün babayla beni yatıp uyuyalım yarın ola hayrola A.E.OLUN KUZULARIM  :amin: :amin: :amin:


asya81

tekrar geçmiş olsun canım kuzuya
kesinlikle nazardandır o bacım bazılarında bir göz var adamı delip geçiyor bi maşallah demeyi bilmiyorlar :caca:agızlarına yapışır sanki
bide nazardan en çokbebekler etkienir

nelss

bende çok inanırım nazara Maşallah demeyi bilmiyor malesef insanlar
bana gebelikte çok değdi önceki evimizde yan komsumun özellikle nezaman halimi sorsa o gün bse yiyemez kusardım hep  :igrenc: :igrenc: :igrenc:
bde çoçuklara değdiğini düşünsene yazık walla
kızına cevsen ve nazar boncuğu tak hergün 7 defa felak nas Ayetel kürsi surelerini oku üfle kızının üzerine
istahsızlığı yaramazlığı sakarlığı hep nazardan olur



xxcansuxx

bende inanırım rabbim korusun tüm bebekleri çocukları  :amin: :amin: :amin:

birde öyle bir şey ki dışarda kızın bana sıkıntısı olmuyor gören arkadaşlarda konuşup duruyor çok uslu bir yemediği var vs vs... kendi bebelerinin yaptıklarını daha abarta anlatıyorlar bende ona anlam veremiyorum  :caca: :caca: halbuki benim kızın  evde yıkıp dökmediği yok peşinden bu halimle koşturuyorum gıkım çıkmıyor konuşacak konu yok sanki... her gördüklerinden sevimliliği, yok insana yaklaşması vs oluyor konu...

benim kızında öyle bir öz. var ki millet beni sevsin diye tanıdık tanımadık gidip gözlerinin içine bakıp şirinlik yapıyor buna uyuz oluyorum millet birbirine gösteriyor  :honk: :honk:


xxcansuxx

30 AĞUSTOS 2013

can kızım 3 gündür felaketsin 2 dk durmadığın gibi huyun bir değişti çok hırçınlaştın  :dontknow: :dontknow:  kardeşin geleceğini mi hissettin anlamıyorum ki ayak tabanlarım ağrıyor artık peşinde dolaştırıyorsun oyuncaklarınla oynamıyorsun... elimi tutup tüm evi dolandırıyorsun mız mızzsın... bardaktan su içip odanın ortasına fırlatıyorsun bu nerden çıktıysa tel alıp attın birde gidip ayağınla üzerine bastın... ne hıncın varsa  :honk: :honk:

akşam dayamadım pilim bitti sen ağladın eziyet edip duruyordun oturdum bende ağladım bu halde çok zor geliyor senle uğraşmak doğurup bir hafiflesem diyorum  :y25: :y25:

babişin evde olunca evde ses daha artıyor o sabırsız kızıveriyor sana sen daha yaygara yapıyorsun...
ben kızma çocuga diyorum babişin pişman oluyor... hele o tv açması beni öldürüyor tv seyretmesini sevmeyen annen var babanda hiç kapatmıyor hatta sen susasın diye nettende sana çizgi film açıyor benim işim varken ona dokunma diye kendi tv dalıyor  birde onun için benden fırça yiyor baban  :caca: :caca: tv seyretmeni hiç istemiyorum yemek yerken mecbur açıyorum zaten fazlasına gerek yok :aferin: :aferin:

işte böyle sarı meleğim nolur dayan azcık uslu ol 2 yaş sendromuna falan girme  :aferin: :aferin:
annecik çok yorgun bitkin enerji depolasın daha kardeşe bakcak  :aferin: :aferin:
A.E.OLUN MELEKLERİM  :amin: :amin:


xxcansuxx

12 eylül 2013

canım kızım yazamadım daha öncesinde ama artık bu günlük sadece sana değil kardeşinede ait  :love9: :love9:
evimizin minik erkeğide 5 eylül sabahı 8.58de 3500 gr olarak bize merhaba dedi  :love9: :love9: :nazar: :nazar:
bugün tam 1 haftalık oldu paşamız sen onu çok seviyorsun bebiiii bebiii diye başından ayrılmıyorsun bazen elini tutup sıkıyor onun yüzüne bakıyorsun sanırım gerçek mi değil mi ayırt etmeye çalışıyorsun  :k06: :k06: 2nizde çok şekersiniz maşaallahınız var bakıyorumda artık kocaman aile olmuşuz :love7: :love7: :love7:

sen artık gözümüze kocaman geliyorsun herşeyi anlıyorsun ağzında lafda dolu ama biz anlamıyoruz  :dontknow: :dontknow: kardeş demiyorsun ısrarla bebbiii bebiii diyorsun ayrı odalarda tutuyoruz genelde senin aklına düştü mü elimizden tutup sevmeye geliyorsun kardeşini... birde emzirirken memeee memmeee diyip diğer göğsümü de sen açıyorsun yaklaşıyor ama almaya cesaret edemiyor gülüp boşveriyorsun  :ehi: :ehi:

sen dün tam 20 aylık oldun hep bu anı bekliyordum can kızım 20 aylık olcak oğluş gelecek diyordum  :love9: :love9:

ikinizde cansınız sizlere can feda yaradaana kurban olurum... isteyen herkese nasip etsin güzel Allahım  :amin: :amin: :amin: A.E.OLUN YAVRU KUŞLARIM  :amin: :amin: :nazar:


xxcansuxx

16 eylül 2013
canım oğluşum dün 10 günlüktün veeee minik erkek oldun  :nazar: :nazar: :nazar: sünnet ettirdik seni zaten sünnet olmanda gerekiyormuş biz çabuk iyileşesin diye yaptırdık ama isabette olmuş... zaten geceleri huzursuzdun hep ağlıyordun dün gece birde buna sünnet acın eklendi :sad1: :sad1:  inş.hemencecik iyileşirsin  :amin: :amin: :amin:

bugün ilk defa ablan sen ve ben evde yalnızız... babişiniz işe gitti babaannen hafta sonu senin sünnetin için gelen dedenle memlekete döndüler...

sen gündüzleri uyuyor geceleri ayaktasın... ablan gündüz ayakta gece uyuyor 2nizi aynı odada yatıramıyorum babiş ablana ben sana bakıyorum artık... bundan sonrada bir düzen oturturuz artık ananneniz gelecek yakın zamanda  :muzz: :muzz: :muzz:

şimdi sen uyuyorsun kardeşin yarı pepe izliyor yarı bebekle oynuyor seni öpüp duruyor oğlum ya ne cana yakın ablan var bir büyüsende oyunlar oynasanız  :love9: :love9: :love9:

A.E.OLUN YAVRULARIM  :amin: :amin: :amin:/font]


zen_s

Canım hayırlı uğurlu oldun oğluşun küçük adam oldu biran önce iyileşmesi dileğiyle öpüyorum senide bebeklerinide  :opucuk: :flowers:
rabbim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle

Balböceği

Hayırlı olsun canım inşallah hemen iyileşir  :amin: :nazar:

Darısı hako ağabeyine  :ehi: