29 Nisan , 2024, 02:02:57

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Karım Beni Çamaşır Suyuyla Yıkıyor.

Başlatan hüzünden_gelme, 30 Aralık , 2011, 18:41:59

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme




[/CENTER]

Ankara'da bir polis memuru, eşinin aşırı titiz olduğunu gerekçe göstererek boşanma davası açtı.


Örnek olarak da beş yıllık eşinin kendisini çamaşır suyuyla  yıkadığını  gösterdi. Suçlamaları reddeden eş, 'Şiddete uğruyorum' dedi.

ANKARA Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan bir  çocuk  babası F.K., temizlik hastası olduğunu söylediği eşi N.K.'nin,   kendisini leke çıkarıcı Domestos'la yıkamasını gerekçe göstererek,   boşanma davası açtı. F.K., beş yıllık eşinin, yiyecekleri elmayı bile   çamaşır suyu ile yıkamasını da boşanma gerekçesi olarak gösterdi.

Üniformamı ve silahımı çöpe attı 

Eşinin kendisini eve almadığını ve ölümle tehdit ettiğini belirten   F.K., şunları söyledi: "Eşim temizlik hastasıdır, sabahlara kadar evde   temizlik yapar. Komşularımız da şikâyetçi. Bu yüzden tedavi görüyordu   ama yarıda bıraktı. Sudan bahanelerle kavga çıkarıyor, beni ölümle   tehdit ediyor. Son tartışmamızın ardından kavga etmemek için evden   ayrıldım. Kardeşimde kaldım, kardeşimi bile arayıp hakaret etti. Diğer   gün gittiğimde beni eve almadı. Meslektaşlarımla eve giderek resmi   üniformamı ve silahımı almak istedim. Bizi saatlerce kapıda beklettikten   sonra üniformamı ve silahımı çöp kutusunun içerisinde kapının önüne   koyarak teslim etti. Bu olaya meslektaşlarım şahittir."

Yengem bizi koltuğa bile oturtmaz 

Ankara 5'inci Aile Mahkemesi'nde geçen hafta görülen duruşmada  tanıklar  dinlendi. F.K.'nin kız kardeşi G.K., "Bir gün ağabeyim bize  geldiğinde  gözleri kızarmıştı. Ne olduğunu sorduğumda, 'Banyo yaparken  karım  başımdan aşağıya bir şey döktü, gözlerim ve vücudum yandı. Ne  olduğunu  sorduğumda karım, 'Domestos'la yıkıyorum mikropları öldürüyor'  dedi'  yanıtını verdi. Yengem temizlik hastasıdır, bu yüzden evine kimse   gitmez. Gittiğimizde sürekli temizlik yapar koltuklara kimseleri   oturtmaz" dedi. Duruşma karar için ertelendi.

Ben normal bir kadınım

N.K. ise mahkemeye avukatı aracılığıyla sunduğu cevap dilekçesinde   suçlamaları kabul etmedi. Eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia   eden N.K. şunları söyledi: "Silah eğitimi almış, savunma eğitimi almış   bir erkeği ben nasıl tehdit edeyim, istemediği şeyleri nasıl yapayım?   Ben normal bir kadın gibi sadece evimi temizliyorum. Beni dövdüğü için   bir keresinde 155 polis imdatı arayıp eve polis çağırdım."

Kaynak - Hürriyet

-------------
Ekşisözlükten bir yorum..

- ayse teyze ayse teyze karim beni domestosla yikiyor ühühü
- bu tam ayse teyze'ye göre bi iss!! (viiinnnn)
- aci cekmeden temizlenmesi mümkün degil
- aceyle mümkün! 

ucuz camasir sulari kocanizi yipratirken, acenin özel doku koruma sistemi kocanizi yipratmadan temizler mis gibi yapar.
ace lekelere dusman kocaniza dost.  :ehi: :ehi:


Balböceği

wuuuuu bide ben kocaya el atın  :ehi: çamaşır suyundan acayip gıcık kapıyor  :toothy10:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

boyle kadin dusman basina nedense aklima umutsuz nermin geldi  :ehi: :ehi:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

Sır_Çiçegi

elim camaşır suyu kokuyo die bagırıyo onu yıkasam heralde ne olur bilmiom :ehi: :ehi:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

<<<peri masalı >>>

Alıntı yapılan: Duygu_58 - 31 Aralık , 2011, 14:27:07
elim camaşır suyu kokuyo die bagırıyo onu yıkasam heralde ne olur bilmiom :ehi: :ehi:
aynen benimkide ellerin kokuyor diyo söylenir duru birde böyle bişi yapsam neler olur bilemiyorum  :toothy10: :toothy10:

iklima

Ay öldüm gülmekten..umutsuz kadınlardaki nerminden daha kötüsü de varmış demekki.narkotikte kullanılan jelatin poşetlere koysaymış barı adamı o daha kolaymış.teyzecim naaptın sen daha da evlenemezsin yayıldı ünün heryere
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!