29 Nisan , 2024, 12:44:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Sevişmelerimizi İzleten Sevgilime Karşı Haklarım Neler?

Başlatan hüzünden_gelme, 28 Aralık , 2011, 18:05:07

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme

Sevişmelerimizi izleten sevgilime karşı haklarım neler? Hayretler içindeyim


28 yaşındayım. Bir yıldan bu yana çıktığım ve evlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim var. Evlenme planları yapıyorduk. En büyük dileğim evlenip bir yuva kurmak ve anne olmaktı.

Son günlerde yaşadıklarım tüm hayallerimi ve umutlarımı kırdı. Bunu nasıl yaptığını anlayamıyorum.

Geçen hafta sevgilimin bir arkadaşı aradı.Seninle önemli bir şey konuşmak istiyorum dedi.

Bir kafede buluştuk. Önce Beni çok güzel bulduğunu uzun zamandır benimle çıkmak istediğini söyledi.

Ben de Evlenmek üzere olduğum bir sevgilim varken bana bunları hangi cüretle söylüyorsun? Hem de sevgilimin arkadaşısın dedim.

Sana o adamdan hayır gelmez; deyince ayağa kalktım çıkıyordum.

Bir dakika sana bir şey göstereceğim; dedi.

Bilgisayarını açtı. Ekranda sevgilimle olan sevişme görüntülerim vardı.

Sevgilim dediğin adam seni hak etmiyor. Seninle olan sevişme görüntülerini bizim evde tüm arkadaşlara izletti. Ben de ona çaktırmadan bilgisayarıma kayıt ettim. Amacım seni uyarmaktıdedi.

Neye uğradığımı şaşırdım. Bak bir de CD yaptımdeyip bana uzattı. Ben oradan hızla uzaklaştım. Dakikalarca ağladım.

Çok güvendiğim evlenmeyi düşündüğüm sevgilim gizlice görüntülerimizi çekip başkalarına izletmiş.

Onu arayıp Böyle bir şeyi nasıl yapabildin? diye sordum. Önce inkar etti sonra kabul edip Özür diledi.

Üzüntümden dolayı geceleri uyku uyuyamıyorum. Hırs ve kin doluyum. Ailem öğrenirse ne yapacağımı bilemiyorum. Ona karşı haklarımı öğrenmek istiyorum.

***

Değerli okurum bir insan bunu hangi nedenle yapar? Gerçekten anlayamıyorum.

Mutlaka hak arma özgürlüğünüzü kullanmanızı öneriyorum. Sakın sizi ikna etmek için söyleyeceği yalanlara kulak asmayın.

İşte yapmanız gerekenler:

*Bulunduğunuz ilin Cumhuriyet Savcılığına yaşadıklarınızı anlatan bir şikayet dilekçesi verin. Bu dilekçeye delilerinizi de ekleyin.

*Ayrıca duyduğunuz elem ve üzüntü için maddi ve manevi tazminat davası açın.

*İşte sevgilinizin yargılanacağı özel hayatın gizliliğini ihlal maddesi:

TÜRK CEZA KANUNU MADDE 134. -(1) Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlâl eden kimsealtı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlâl edilmesi hâlinde cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.

(2) Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Fiilin basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde ceza yarı oranında artırılır. �




Cengiz Hortoğlu

hüzünden_gelme


°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

bendee  :honk: :honk: ikisindede suc var ama adam daha pis yaptigi  :igrenc: :igrenc:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Demet_dk



Balböceği


derbeder

teknoloji ilerledikce dahada kotu seyler olacak. gunumuzde bir cok kiz bu sekilde tehdit edildigi icin korkunc yollara sapiyor.

keske kiz boyle seyler yapmasaydi evlenmeden once, ama olan olmus artik seytana uymus. ya ayrilirsak diye tehdit etmek amacli cekmistir ya da erkekligini ispat etmeye calisiyordur. (arkadaslarina ulu orta izlettirdigine gore)
sevgilisi ayri bi igrenc, sevgilisinin arkadasi ayri bir igrenc bu hikayede.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

derbeder


Alıntı
'Sonun Münevver'den beter olur' tehdidiyle küçük kızlara fuhuş



ADANA'da, internetteki sosyal paylaşım sitesinde sahte isimlerle açılan sayfalarda tuzağa düşürdüğü yaşları 15- 17 arasında değişen 3 kıza tecavüz edip, zorla fuhuş yaptırdığı öne sürülen Seçkin Lütfü Özdemir ile kızlarla birlikte olduğu iddia edilen 35 kişi yakalandı. Küçük kızlar, Seçkin Lütfü Özdemir'in keandilerini, testereyle kesilen cesedi çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'u örnek gösterip, "Sonunuz Münevver Karabulut'tan beter olur" diye tehdit ettiğini öne sürdü.
Adana Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, mahkeme kararıyla teknik ve fiziki takip başlattı. 10 gün kadar süren çalışmada uzman çavuşluktan ihraç edilen Seçkin Lütfü Özdemir'in, 17 yaşındaki A.N., 16 yaşındaki N.R., 15 yaşındaki A.L. ile adları açıklanmayan yaşı 18'den büyük 4 kadını erkeklere pazarlandığını tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren polisler, psikologlar gözetiminde 3 kız çocuğunun ifadelerini aldı. Kız çocukları 'zorla alıkoyma, tehdit, ırza geçme, küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel istismar' suçlarından 6 ayrı sabıkası olan Özdemir'in internette arkadaşlık teklifiyle kendilerini tuzağa düşürdüğünü, tecavüz edip, ölüm tehdidiyle erkeklere pazarladığını söyledi.


14 YAŞINDA TUZAĞA DÜŞMÜŞ
14 yaşındayken Özdemir'le tanıştığını ve tecavüz ettikten sonra 2 yıl boyunca zorla erkeklere pazarlandığını anlatan N.R.'nin ifadesi polisleri bir şoke etti. N.R. şunları anlattı:
"Sosyal paylaşım sitesinde arkadaşlık teklifi gönderdi. Ben de kabul ettim. Daha sonra bana tatlı cümleler kullanıp, iltifatlarla ilgimi çekti. Tanışmak istediğini söyledi. Profilinde yaşı 18 görünüyordu. Ben de kabul ettim. Gittiğim dershanenin önüne geldi. Beni otomobiline aldı. Yaşı büyük olunca uzaklaşmak istedim, ama tokatlayıp zorla arabaya bindirdi, kapıları kapattı. Şehir dışında ormanlık bir alana götürdü. Burada da tartaklayıp, zorla tecavüz etti. Tecavüz ederken görüntümü çektiğini, internette yayınlayacağını söyledi. Ben de korktum, ilişkiyi sürdürmek zorunda kaldım. Bir süre sonra da bana 'Sonun Münevver Karabuluttan beter olur' diyerek, para karşılığı satmaya başladı. Bu şekilde 2 yıldan beri erkeklerle birlikte oluyorum."
POLİS 28 ADRESE BASKIN YAPTI
Benzer ifadeler veren diğer küçük kızların iddiası üzerine polis, 28 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonlarda Özdemir ile küçük kızlarla saatliği 200- 400 liraya birlikte olduğu öne sürülen aralarında tanınmış bir pastanenin sahibi, özel bir sağlık kurumunda görevli doktor, müteahhit, işadamı ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 35 kişi yakalandı. Özdemir, Adana Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda küçük kızlarla ilişkiye girdiğini kabul ederken, fuhuş yaptırdığı suçlamasını inkar etti. Aralarında 60 yaşında erkeklerin bulunduğu kişiler ise kızların yaşının küçük olduğunu bilmediklerini, kendi rızalarıyla birlikte olduklarını söyledi.
MAĞDUR SAYISI ARTABİLİR
Sorguları tamamlanan Özdemir 'tecavüz, zorla alıkoyma, tehdit, para karşılığı fuhuş yaptırmak' suçlamasıyla, 35 kişi ise küçük yaşta mağdurla ilişkiye girmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Özdemir'in tuzağına düşürüp tecavüz ettiği kızların sayısının daha fazla olabileceğini değerlendiren polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

HASRET!M S@N@

rabbim hepimizin evladını kardesini bu tip olaylardan korusun kanım dondu resmen hiç kimseye güvenmemek gerek asla bu konuda genclerimizi bilinclendirmek ve en iyi sekilde yetiştirmek gerek

Sır_Çiçegi

bu nasıl şey ya rabbim böle insanları islah etsin hidayet wersin inş. :amin:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

suzannn

allahım kötülükten beladan rabbim hepimizi korusun çok zor şeyler ama birazda kızlarda iş bitiyor kızlar aman evleneceğiz diye herşeye müsade ediyor ama kötü bişey hiç düşünmüyor erkek dediğin gerçekten içinde merhamet allah korkusu birde sevgi yoksa hevesini aldımı bırakabiliyor