BEBEĞİM BENİM ONUN ANNESİ OLDUĞUMU NE ZAMAN ANLAR?

Başlatan ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨, 21 Aralık , 2011, 13:28:39

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

pisiciğim yaaaaa üzüldüğün şeye bak.

emin ol hiç kimse annenin yerini tutamaz.

beni annem çalıştığından 6 yaşıma kadar halam büyütmüş ama yine de annem bi yana dünya bi yana.

sen üzülme canım. iletişiminiz ilerde daha da artacak.



...ŞehzadEfe...

heh benim kortupum konu buyrun hoşgeldiniz  :k06: bende de bencillik oluştu çocuk doğunca benim çocugum ve onu bitek ben severim annesi de benim kayınvalidem ara sıra annesi diye konuşur oğlumla annesi değil babannesi anne diyorum annesi benim onun  :violent1: valla kıskanç degildiim oğlumu kıskanır oldum herkesten inş geçici bir durumdur yoksa kendi kendimi üzüyorum bende.benide ablam büyüttü annem çalışıyordu küçükken duruyormuşumda hatırlıyorum aklım erdikçe az ağlamazdım annemin arkasından gitme diye yalvarırdım  :y25: hee anneme sevgim çok başkadır gözünün içine bakarım hala
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

office

:) endişelerinizin çok ama çok yersiz olduğunu birkaç ay sonra anlayacaksınız.. yanlız iş kesinlikle bebeğe bakan kişide bitiyor..

ben kendimden örnek vereyim size.. bir şirketin yönetim kadrosundayım ve günde 16 saate yakın çalışıyorum. büyük oğlum doğduktan 2.5 ay sonra işe döndüm ve oğluma annem baktı.. düşünün günde sadece 1-2 saat falan görüyordum oğlumu.. ancak annanemiz ne zaman bir yere çıkaracak olsa ya da ısrarla istediği birşeyi yapacak olsa telefon açıp "annesi gezmek istiyor gitmesine izin verir misin" derdi :) hemen hemen her atılan adımdan benim haberim ve onayım alınınca çocuk anne-annane arasındaki kavram kargaşasını yaşamamış oldu..

şimdi oğlum 6 yaşında.. okula da annanesi götürüyor, yeri geliyor yurtdışına çıktığımda haftalarca orada da kalıyor,  ama her zaman için anne ve annane arasındaki farkı ayırt ediyorlar hiiç endişeniz olmasın.. :)
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



tgbybr

canım merak etme tanıyordur o seni ama babaannesiyle daha çok vakit geçirdiği için öyle. mesela batur han da babaannesiyle öyle. aynı evdeyiz sonuçta. onun kucağından bana gelmiyo mesela. sürekli gezdiriyo çünkü babaannesi. üzme kendini. rahat ol tatlım :icon_thumright:

elif35

yağmur 16 aylık oldu 1 ay öncesine kadar kime bırakırsam bırakayım güler bana el sallar hiç beni aramazdı ama şimdi bensiz 1 dk bile durmuyor wc bile onunla giriyorum yani düşün öyle bir zaman gelcekki beni tanısın dediğin günlerin yerine hay beni tanımasaydı dicen  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: kıçının dibinden ayrılmıyor çünkü  :ehi: :ehi: :ehi:



perisu

benimde 2 yaşında bi oğlum annem bakıyor ona işten eve gittiğimde yanıma gelmiyor bile annen geldi dedikleri zaman kaçıyor bnimle eve gelmek istemiyor bu beni çok üzüyor ve canımı sıkıyor tlfla arıyorum telefonada gelmior annemde sanki bnim çoçuğum deilmiş gbi davranıyor bu sinirimi bozuyor bu konuda çok dertliyim :crybaby2:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

benim cadim sükür kimse bakmadigi icin kimin kim oldugunu biliyor ama bendeki sorun cok asiri babaci  :ehi: :ehi: ben bazen tek bi yere gidince babasina birakiyom hic bakmiyo bile arkamdan ama babasi ise gidince kapinin önünde agliyo huysuzluk yapiyo  :-\
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar: