1 yaşında bebekle otelde tatil yapmak

Başlatan brkbanu, 05 Aralık , 2011, 21:20:59

« önceki - sonraki »

brkbanu

Merhabalar,
2012 yazında 1 yaşına girecek oğlumla ilk tatilimizi yapacağız kısmetse. Otel ya da tatil köyü için erken rezervasyon yaptırmak istiyorum. Oğlum için tesiste olması gereken ya da olmasında fayda olan şeyler hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Tesis tavsiyelerinize de açığım.

__nil__

merhaba.öncelikle 1 yaşında bebekle gitmende sorun olacağını sanmıyorum ben bu yaz tatile çıktığımda bebeğim 6 aylık filan olucak.
otel olarak da ben bu geçtiğimiz ekim ayında antalyadaki Ak-ka hotel deydik.ve bebekler ve çocuklar için harika bir otel.ayrı kocamn bir bebek havuzu.çocuk restorantı.aktivite odası,özel çocuk klubü,animasyonlar,kum havuzu,oyun parkı,çocuklar için özel yemekleriyle harikaydı tevsiye ederim kesinlikle.
Asşlında bende erken rezervasyon yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.Bebek bu hastalanır filan gidemeyiz diye sanırım anlık karar verip gidicez kısmet olursa



°•.ℓανιηуα.•°

biz de bu akşam eşimle yemekte konuşmuştuk,önümüzdeki yaza ne yapıcaz diye. bizim bebeğimiz de yaza 1 yaşını doldurmuş olacak. benim de önerilerinize ihtiyacım olucak.



serife26

aynı konuşmayı bu akşam eşimle ben de yapmıştım,10 günlük biryerlere gideriz dimi fln dedi,ben de henüz nere olur,ns olur bilemiyorum açıkçası :laughing7:

✿sweet_sweet✿

1 yas bebekte tam merak zamani hareketlik vs.. ancak bebekten bebege degisir ben gecen sene oglum 1 yasina girdi tukiyeye gittim ancak oglum hareketli bir cocuk oldugu icin cogu defa zorlandim.. ancak sizlere birkac tavsiye verebilirim..

ilk olarak aklima gelen cocugunuz icin ilaclarini almak olmali ornegin, ates dusurucu, yara bandi ates olcer,  gunesten koruyucu krem,  sinek sokmalarina karsi krem vs akliniza gelebilecek seyleri yaniniza alirsiniz..

cocugun kumda oynayabilecegi oyuncaklar onun sevdigi sevleri yaniniza alirsiniz, ben herzaman sagligi oncelikli dusundugum icin her ihtimale karsi tatile cikmadan once doktorumu aramisimdir bilgi almak adina..

bir diger onemli not egerki ucak yolculugu olucaksa ucak kalkis ve inis esnasinda cocugunuza emzik verirsiniz emzik emmiyorsa biberon vs verin nedeni basinc dolayisiyla cocuklarda kulak agrilari olusabiliriyor, emzik vs seyler bunu engelliyor

fazla bebek bezi islak mendile gerek yok gideceginiz yerdende alabilirsiniz hani bosuna yuk edilmemesi acisindan..

aklima gelenler bunlar yine geldikce yazarim

lil.mom

internette geçirdiğiniz zamanı kazanca dönüştürün. üstelik müşteri bulmak, ürün satmak, pazarlamak zorunda değilsiniz. Burada müşteri de sizsiniz kazanan da. Alışverişlerinizden para kazanın tavsiye edin daha çok kazanın   http://www.networkteamwins.com/?R_1323219844250393

brkbanu

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Biz daha önce bebeğimiz 2 aylıkken Akyaka'daki Yücelen Otele gitmiştik, denizi kum ve sığ olduğundan bebek büyüyünce yine gidelim diye aklımıza koymuştuk. Çocuk için çok fazla extra bişey yok ama bol miktarda çocuklu müdavimleri vardı açıkçası.

Biz daha yeni katı gıdalara geçtik ve bir süre tuzsuz ve şekersiz yiyecekler hazırlayacağız malum. 1 yaşında da hala bu böyle devam eder mi acaba? Ona göre yiyecek hazırlayabileceğim apart otel gibi biryere gitmek gerekecektir diye düşünüyorum??

duygusu

selamlar benım kızım 13 aylık bızde hazıran ıcın erken rezervasyon yaptık antalya larayı tercıh ettık umarım tatılımız ıyı gecer kızım rahat etsın dıge hersey dahıl otel tercıhıde yaptık umarım vermıs oldugumuz zamana ve paraya deger..