29 Nisan , 2024, 02:21:50

Haberler:

www.facebook.com/bebegimonline Bebegimonline.com'u Facebook'ta da takip edin!


merhaba

Başlatan arinser, 28 Kasım , 2011, 13:25:59

« önceki - sonraki »

arinser

MERHABA ARKADAŞLAR BÖYLE Bİ PAYLAŞIM SİTESİNİ NEDEN DDAHA ÖNCE ZİYARET ETMEMİŞİM ACABA DİYE KENDİME SORARKEN BURAYA KAYIT OLDUĞUMU FARKETTİM:)ARANIZA YENİ KATILDIM.

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

aramiza hosgeldin arkadasim  :flowers: :flowers: :flowers: ben Gül 23yasindayim 4senedir evliyim 26haftalik hamileyim  :-* sende kendinden bahsedermisin  :k06:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

arinser

hoşbulduk bende 4 aylık evliyim alışma süreçleri deniliyomuş sanırım şuanki zamanlara:)

August

Selam arkadaşlar ben de dün üye oldum bugün de idrar testinde öğrendim pozitif olduğunu :) bakalım yarın doktora gidicez, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :))

hüzünden_gelme

aramıza hoşgeldınız kalıcı olmanız temennımle  :flowers:

arinser

benim de evliliğim yeni ama bebişim olsun cok istiyorum bu ayın 15 sabırsızlıkla bekliyorum ama daha erken anlıyabilmem için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim günler geçmiyor:'(

August

Hoşbulduk nar çiçeği teşekkürler :)) arinser öncelikle inşallah Allah gönlüne göre verir.. Sana birkaç öneride bulunmam gerekirse doktorlar genelde son adet tarihinin ilk gününden saymak itibariyle 14,15 ve 16. günlerde ilişki öneriyorlar biz 3 ay korunduk ben 4. ay özellikle bu öneriyi dikkate alarak davrandım ve tecrübesiz olduğum için yapınca hemen olur sanıyordum, haliyle ümitliydim ama olmamıştı ilk ay. Sonra geçen ay 2 günde 1 ilşki oldu ve her ilişkiden sonra belimin altın yastık koyup en az 10 dakika yattım. Bir de adetinden 15,16 gün geçtikten sonra yumurtaların çatladığı dönem oluyor ve karnın kasıkların falan ağrıyo adet olcakmış gibi işte o zamanı kaçırmayıp ilşkie girmek gerekiyor. Ben çatlama dönemimi hissetmiştim. Bu ay pek umutlanmamaya çalışmıştım ama Rabbim gönlümüze göre verdi çok şükür.. Bi de bende adet gecikmesi öncesi çok belirti olmadı 1 hafta önceden bel ağrım başladı ve çok yorgun düşüyordum hep uyku hali vardı bi de göğüslerim acayip hassas. Yardımcı olabilmişimdir umarım :)) Allah kalbine göre versin inşallah

arinser

çok teşekkür ederim august acıklamaların için bunları bilmem gerçekten çok iyi oldu inşallah sende en yakın zamanda sağlıkla bebişini kucağına alırsın. sen kaç yıllık evlisin peki?yane bu ay hamiş olup olmadığım sanırım adet dönemimi beklemem gerekiyor daha erken teste yapsam sonuç verir mi acaba?şuuanda sürekli dediğin gibi yorgunluk ve uyku hali var ve sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım da bi ağrı oluyo belki psikolojikte olabilir çok fazla dediğin gibi umutlanmakta istemiyorum ama hayırlısı ne ise inşallah o olur diyorum artık.

ยรlคภ๓คz göภlüm



En kısa zamanda senin de bir bebeğin olur inş.


arinser

hoşbulduk teşekkür ederim iyi dileklerin için happines:)

August

Ben 4 aylık evliyim canım. Adetine kaç gün var bilmiyorum ama bunlar belirti olabilir. Çünkü benim de kasık ağrım fazlaydı hatta bi gün kesin adet oldum diye attım kendimi lavaboya ama bişey yoktu önceden sakın test yapma erken olur, boşuna moralini bozma ben 3 gün geçince test yaptım ona rağmen 2. çizgi pembemsiydi yani idrarda biraz geç belli olur. Sen dua et ve düşünmemeye çalış, inşallah hayırlısıyla iyi haberlerini alırız :)

suzannn

hoşgeldiniz kızlar

arinser

çok saol tekrardan adet dönemi daha çok var 1 hafta ozamana kadar ama dediğin gibi yapmaya çalışıcam çünkü şimdiden stres yapmaya başladım sürekli acaba mı diye sürekli düşünür hale geldim en iyisi beklemek olucak şuanda zamana bırakmak.

Balböceği

Hosgeldin aramiza, daim olman dilegiyle  :flowers: :love9: