Benetton şok bir kampanyaya daha imza attı

Başlatan derbeder, 17 Kasım , 2011, 12:02:02

« önceki - sonraki »

derbeder

AlıntıBenetton şok bir kampanyaya daha imza attı
Hazırladığı sıra dışı reklam kampanyalarıyla ses getirmeyi başaran İtalyan giyim markası United Colors of Benetton, şok bir kampanyaya daha imza attı.



Fotomontaj sistemini kullanan marka, Papa'yı Mısırlı bir imamı, Obama'yı da Çin Devlet Başkanı Hu Jintao'yu dudağından öpüyormuş gibi gösterdi.
Reklam kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından her zaman söz ettirmeyi başaran Benetton, son kampanyasıyla özelikle Vatikan'ı kızdıracak gibi görünüyor. Vatikan'a sadece 100 metre uzaklıktaki St. Angelo Köprüsü'ne asılan, fotomontajla hazırlanmış kampanya afişinde, Papa 16. Benediktus, Mısır'ın El-Ezher Üniversitesi'nin camisinin imamlarından Ahmed el Tayyip'i dudağından öpüyor. Marka ayrıca Milano'nun ünlü Duomo Meydanı'nda da bir afiş açtı. Burada da ABD Başkanı Barack Obama, Çin Devlet Başkanı Hu Jintao'yu dudağından öpüyor. Kampanyanın sloganı ise "nefrete karşı." Benetton'un Paris'te düzenleyeceği bir basın toplantısında yeni kampanyası hakkında açıklama yapması bekleniyor.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

ยรlคภ๓คz göภlüm

çok iğrenç görüntüler ama kampanyanın bazı fotoğrafları hoş ama siyasetcilerin olduğu fotoğraflar çok kötü. Dün çalıştığım kurumda  çalışanlar Merkel  ve Nicolas Sarkozy'nin bunun gibi fotoğrafını görmüşler gerçek zannettiler fotoğrafları görmeden fotoshop demiştim. bugün de bunların kampanya fotoğrafları olduğunu  görünce çok güldüm



Balböceği

Goruntu igrenc  :igrenc: ama niyeyse cok guldum  :ehi: Reklam kampanyasi cok sacma  :-\
Keske indirim olsaydi  :ehi: :ehi: :ehi:

banu_fth

he yaa valla indirim olaydı nolurdu sanki  :ehi: :ehi:

böle saçma bi kampanyada görmedim yani .. iğrenç estetiksiz fotolar ..nefrete karşıymış ..
iyi hepimiz öpüşek o zaman .. töbe töbe ..  :ehi: :ehi: :ehi:


Demet_dk