YİNE HAKKARİ YİNE SEHİT

Başlatan HASRET!M S@N@, 19 Ekim , 2011, 09:38:07

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

gözdecim agzına sağlık dün bende gördüm bu bilgileri ve kanım dondu
ya ne demek 80in üzerinde sehit dü aksam haberlere bakamadım
ağlamaktan içim sızladı inan üç gündür ne yediğimden nede içtiğimden
haberim var benide askere alsalar o serefsizleri yok etmek için kanımın
son damlasına kadar savasırımo kadar kin doluyum ki nefretimi ifade edecek
kelime bulamıyorum helede sehitlerin köyde yada fakir bir aile cocugu olması
ailelerin onlara muhtac olması beni içten içe daha cok üzüyor allah hepsinin
yardımcısı olsun bol sabır versin acımız büyük hemde cok

°•.ℓανιηуα.•°

gözde paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim. malesef herkes senin kadar bilinçli değil. türkiyede çok kötü şeyler dönüyo ama herkes kör. zaten seçim sonuçları bunu yansıtıyo. neyse... Allah o şehitlerimizin ailelerine sabır versin, kahramanlarmzın da mekanı cennet olsun  :amin:



✿گสЯเ_ќĮż✿

GÖZDECİM EMEĞİNE VE DİLİNE SAĞLIK.PAYLAŞTIĞIN BİLGİLER ÇOK GÜZELDİ  :opucuk:
BU 80 ŞEHİT OLAYINI DÜN BENDE DUYDUM.KANIM DONDU RESMEN.AMA KİMSE SENİN BENİM KADAR DUYARLI DEĞİL.HERKES KEYFİNDE,ZEVKİNDE ALEMİNDE. :cussing:  BURADA ASKERİ ORTAMIN İÇERİSİNDEYİM.DÜN BAYANLAR TOPLANMIŞTIK VE HEPİMİZDE AYNI KORKU AYNI TELAŞ.SUBAY ÇOCUKLARININ BABALARINA VE ANNELERİNE SORDUĞU SORULAR HEP AYNI.ANNE BİZİMDE BABAMIZ ŞEHİT OLACAKMI.BABA SENDEMİ HAKKARİYE GİDECEKSİN BİZİ BIRAKIP ŞEHİT OLACAKSIN  :crybaby2: :crybaby2: İÇİM SIZIM SIZIM SIZLADI.ÇOCUKLARIN VE EŞLERİN BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE PSİKOLOJİMİZ BOZULMUŞ HALDE :crybaby2: :crybaby2: AĞLAMAMAK HAYKIRMAMAK ELDE DEĞİLKİ  :crybaby2: :cussing: :cussing:
KİMSE DÜŞÜNEMİYOR BUGÜN O EVLATLAR YARIN BEN VE BENİM EVLADIM DİYE.BU KADAR DAR DÜŞÜNCELİ AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ MİLLETİZ  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: UYAN ARTIK TÜRKİYE UYAN.YETER UYUDUK BU ZAMANA KADAR. KIŞ UYKUSUNDAN UYANMAMIZIN ZAMANI GELDİDE GEÇİYOR BİLE  :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

serife26

Terör 90 larda feci bir hal almıştı,hatta o dönemlerde incirliğe inen ABD  uçaklarının pkk ya silah yardımı yaptığını çoğumuz biliyoruz.Sınırlarımızın İngilizler tarafından çizildiğini ve bile bile dağın en yüksek noktasına konduğunu(düzlük araziler dururken 50 metre ilerisinde)kasten güvenlik zafiyeti olsun diye,dış güçlerin bunları yaptığını bilmeyen yoktur sanırım.Türkiye ortadoğuda nüfuzunu genişlettikçe bu terör artıyor,rus,suriyeli,iranlı,israilli bilmem neli birsürü pkk lı var örgütte.Pkk'ya al sana özerk yönetim dense dahi bu devam edecek bir durum.Adamların derdi Türkiyenin istikrarını bozmak.Pkk önde görünen ya arkadakiler?
Şimdilerde bu durum yine hortladı.Bence açılımın etkisi büyük.İnsani bakılınca olaya evet herkese daha fazla demokrasi,daha fazla eşitlik lazım,olmalı,destekliyoruz lakin orda yaşayan adam daha tuvaletini nasıl yapması gerektiğini,tuvalet adabını bile bilmeyen,pkk sempatizanı olarak yetiştirilmiş,beyni ufacıkken yıkanmış acınılası kişiler aslında.Hepsi maşa,yazıkki zalimlikte sınır tanımayan vahşi,insanlık dışı eylemler yapan,eli kanlı hainler.Allah yapana,yaptırana,sempati duyana hepsine öyle bir bela versinki,kendi kuyularında kendileri geberip gitsin,helak olsunlar.
Bize düşen orduya ve devlete güvenmek.Kuzey Irakta ne denli zor şartların içinde operasyon yapıldığını bir asker eşi olarak az buçuk biliyorum.Ben siyasilerimizden şu içimiz yanan günde sen şunu yapmadın,ben dedim,sen kötüsün,osun,busun demelerinden ziyade,Türk milleti için birlik beraberlik mesajları vermelerini beklerdim.Bizi bölmeye çalışıyorlar,sağduyu sahibi bir insan bu oyunlara gelmez.Gün bir olma günüdür.Milliyetçiliği vatan sevgisi,İslamı insanların kardşliği olarak kabul edersek sorun ortadan kalkar,kimse kimseye sarmasın derim.Şehitlerime Allahtan rahmet,ailelerine sabır dilerim.

serife26

Alıntı yapılan: тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят - 21 Ekim , 2011, 03:14:38
Birazdan yazacaklarım hiçbirşeyi değiştirmicek,kimseyi geri getirmicek,hatta belki sizi daha çok üzecek.Fakat gerekli.Hem öğrenilmesi,hem de benim içimi boşaltmam için.Çünkü günlerdir  "buna lisede İstiklal Marşı okurken ağzını bile açamayan birçok embesil de dahil" birçoğunuz,şuan benim de yazdığım bu sosyal paylaşım sitesinde,bir şekilde tepkisini gösterdi.Bu da benden olsun.

Günlerdir yemek yemek zor,gülmek anlamsız,eğlenmek ayıp ve imkansız.Bir çoğumuza öyle.

Neden?

Çünkü bazı kaynaklara göre 24,bazılarına göre ise 26 tane şehit verdi ordumuz.Fakat dur dinle,gerçek bu değil ki.Gerçek rakam 80-90 arasında.26 kişilik listenin dışında 44 şehit,sonra da 6 ağır yaralının daha şehit olması.Dahası da var söylenenlere göre.Haberlere yansımıyor,bilmemizi istemiyorlar.Çünkü biliyorlar ki öğrenirsek delireceğiz ve hükümeti suçlayacağız.

İşte bizi uyutmaya başladıkları an,tam da onların bunu idrak etmesiyle başlıyor.Zira biliyorlar ki çabuk öfkelenip çabuk unutan bir halkız 26 günde 26 şehit versek kimse umursamazdı eminim.
Fakat o kadar salağız ki,o kadar dar görüşlüyüz ki,26'sı aynı anda ölünce nedense hepimiz aslan kesiliyoruz.Aylardır göstermemiz gereken tepkiyi,şimdi gösteriyoruz.

Onlar bunun çok iyi farkında,bu yüzden de bu 80 ila 90 arasındaki şehit sayısını hemen değil de,bir,hatta belki iki ay içerisinde,taksit taksit açıklayacaklar."Nasıl olcak o la?" deme.Yandaş medya bunun altından çok güzel kalkar,merak etme.
26 şehitten sonra 2 adet kobra helikopteri kayıp dendi.En son da bu akşam 3 şehit haberi daha geldi.O 3 asker sence şimdi mi öldü? Yoksa 19 Ekim'de öldü de şu dediğim "taksit taksit açıklama" olayı mı gerçekleşiyor.He bide 2 kobra helikopteri olayı var.Onlar çoktan bulundu bebeğim,sadece şuan açıklanmıyor.Her birinde 8 asker olsa 16 şehit daha işte.Hadi bakalım.Günaydın Türkiye.

Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Ekim 2011 Çarşamba günü Türkiye'deki bütün medya patronlarını biraraya toplaması tesadüf değil mi? Tabi canııım.Büyük şans.Tesadüf.
Al arkadaşım bu da link : http://www.haberturk.com/medya/haber/680967-erdogan-medya-yoneticileri-ile-gorustu
Peki ya dün Kanal 7'de oğlu Çukurca'daki bir kadının "Aradığımızda iyi olduğunu öğrendik, 50-60 yaralı varmış. Haberlerde 20-30 diyorlar ama daha çok kişi varmış..." demesi.

Bu da yalan değil mi? Yok kadın Fırat News ağızıyla konuşuyormuş da,yok o saatte çatışma devam ederken nasıl konuşmuş da.yandaş medya.
Al bu da o haber ve canlı yayın görüntüleri : http://www.internethaber.com/kanal-7deki-sahiden-asker-annesi-mi-378785h.htm

Fırat News direk PKK'nın ta kendisinin sanal haber portalı ve NEDENSE Telekomünikasyon İletişim Bakanlığı tarafından erişimi engellenmiş bir internet sayfası.Onlar da ölü sayısını 80'den fazla olarak açıklamış.
Al sığırcan bu da link:
http://www.firatnews.org/index.php?rupel=nuce&nuceID=51742
Açamazsan bunu kullan:
http://www.ztunnel.com/index.php/1010110A/918d29f256edce890d0018d8288d4b6d27353fb2af3bb94ee7a449c415d8465a592a8f3c99b451c644b8b97630772041e1efc5de840fabd219672
Fakat en azından RTE'nın yayın yapmasını engellediği bir haber kaynağı değil.Elinde değil yani onun.Üstelik o gece olanları bütün detaylarıyla anlatmışlar.Ele geçirdikleri her bir mühimmattan,askerlerimizi nasıl uykuda öldürdüklerine kadar.Şerefsizlerrrrrrr
Şunu görmüşünüzdür ama belki bak.Dönüyor internette.Engelliyorlar ama dönüyor işte.Malum,internet. AKP'li milletvekilinin karşısındaki bir şahısla konuşurken "33 saatlik çatışmada 87 şehit olduğunu ve halk infialinden korkulduğu için sayının özellikle ajanslara tam yansıtılmadığını" söylemesi.

Al dostum bu da haber: http://www.sonhaberr.com/ozelhaber-hukumetin-halktan-gizledigini,-akp-milletvekili-ifsa-etti--87-sehit-var-178318.html

Aaa bak bide Sinan diye bi arkadaşımın Çukurca'daki abisiyle telefon görüşmesi var.Selçuk abinin dediğine göre "Şehit 80'den fazla.Yan bölük artık yok,televizyonda 24 diyorlar şok oluyoruz" demiş.

Garip şeyler bunlar.
Diyeceğim o ki uyanık olun artık,o avanak kutusu televizyona boş boş bakmayın.Gerçekleri kovalayın.He bi de lütfen şehit sayısına bakmadan gösterin bu son iki günde gösterdiğiniz tepkileri.


canım bunlar halkı galyana getirmek için çıkarılan asparagas haberler.inanmayın.''Atatürkçü geçinen''  (benden daha fazla olamazlar) bazı kişilerin kurduğu sitelerde ya da gruplarda facebook ve benzer sosyal paylaşım sitelerinde,halkı ayrıştırmaya çalıştığı,istikrarı bozmak için olağan gücüyle çabaladığı,devleti milleti birbirine düşürmeye kalkıştığını görmekteyim ve son derece üzüntülüyüm bu konuda.vatanımıza canımız feda hepimizin,bizim birbirimizden başka kimsemiz yok.siyasi rant elde etmek için şehitlerimizin kullanılmasını ben kınıyorum,acıyle nefretle o insanları da Allaha havale ediyorum.

derbeder

Alıntı yapılan: serife26 - 21 Ekim , 2011, 13:00:12
Terör 90 larda feci bir hal almıştı,hatta o dönemlerde incirliğe inen ABD  uçaklarının pkk ya silah yardımı yaptığını çoğumuz biliyoruz.Sınırlarımızın İngilizler tarafından çizildiğini ve bile bile dağın en yüksek noktasına konduğunu(düzlük araziler dururken 50 metre ilerisinde)kasten güvenlik zafiyeti olsun diye,dış güçlerin bunları yaptığını bilmeyen yoktur sanırım.Türkiye ortadoğuda nüfuzunu genişlettikçe bu terör artıyor,rus,suriyeli,iranlı,israilli bilmem neli birsürü pkk lı var örgütte.Pkk'ya al sana özerk yönetim dense dahi bu devam edecek bir durum.Adamların derdi Türkiyenin istikrarını bozmak.Pkk önde görünen ya arkadakiler?
Şimdilerde bu durum yine hortladı.Bence açılımın etkisi büyük.İnsani bakılınca olaya evet herkese daha fazla demokrasi,daha fazla eşitlik lazım,olmalı,destekliyoruz lakin orda yaşayan adam daha tuvaletini nasıl yapması gerektiğini,tuvalet adabını bile bilmeyen,pkk sempatizanı olarak yetiştirilmiş,beyni ufacıkken yıkanmış acınılası kişiler aslında.Hepsi maşa,yazıkki zalimlikte sınır tanımayan vahşi,insanlık dışı eylemler yapan,eli kanlı hainler.Allah yapana,yaptırana,sempati duyana hepsine öyle bir bela versinki,kendi kuyularında kendileri geberip gitsin,helak olsunlar.
Bize düşen orduya ve devlete güvenmek.Kuzey Irakta ne denli zor şartların içinde operasyon yapıldığını bir asker eşi olarak az buçuk biliyorum.Ben siyasilerimizden şu içimiz yanan günde sen şunu yapmadın,ben dedim,sen kötüsün,osun,busun demelerinden ziyade,Türk milleti için birlik beraberlik mesajları vermelerini beklerdim.Bizi bölmeye çalışıyorlar,sağduyu sahibi bir insan bu oyunlara gelmez.Gün bir olma günüdür.Milliyetçiliği vatan sevgisi,İslamı insanların kardşliği olarak kabul edersek sorun ortadan kalkar,kimse kimseye sarmasın derim.Şehitlerime Allahtan rahmet,ailelerine sabır dilerim.
:icon_thumright:
+
Turkiye son zamanlarda ekonomi, saglik ve bir cok konuda ilerliyor. bunu bazi gucler istemiyor ve bu sekilde icimizde boluculuk cikariyorlar. dedigin gibi pkk gorunur yuzu, birde gorunmeyip yonetenler var. Allah hepsinin bin turlu belasini versin.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

fıstık

GÖZDE ELİNE SAĞLIK PAYLAŞIMLARIN İÇİN

HEPSİNİ DAHA ÖNCE GÖRDÜM OKUDUM

1 ŞEHİTLE 100 ŞEHİT ARASINDA ASLINDA DUYGUSAL ANLAMDA FARK YOK

HERSEFERİNDE YÜREĞİMİZ YANIYOR BİR ANAKUZUSU ANASINDAN AYRILIYOR

O ANANIN CİĞERİ SÖKÜLÜYOR !

KİM KİME OY VERDİYSE VERDİ BAŞIMIZDA AHMET VARMIŞ MEHMET VARMIŞ

A PARTİSİYMİŞ B PARTİSİYMİŞ İSİMLER ÖNEMLİ DEĞİL

KOCA BİR ASKERİ GÜCÜMÜZ VAR TEKNOLOJİ İLERLEMİŞ

BİLMEM KAÇ KİLOMETRE ÖTESİNİ GÖREN CİHAZLAR

DEVASA SON SİSTEM UÇAKLAR VS......

NASIL OLURDA TESPİT EDİLEMEZ NASIL OLURDA BİLİNEMEZ

AKLIMDAKİ TEK SORU BU !

SEN PARA PARA DİYE DİYE SENELERCE DIŞARIYA BAĞIMLI OL

SONUÇTA OLACAĞI BU

VATAN MİLLET AŞKIYLA YANANLAR CEPHEYE ÇIKARIZ SAVAŞIRIZ DİYENLER

BAĞIŞLAYIN TÜM MALVARLIĞINIZI TRİLYONLARINIZI DEVLETE KAPANSIN DIŞARIYA OLAN BORÇ

KİMSEYE MUHTAÇ OLMAYALIM

AAA OLURMU ONLAR VERGİLERİNİ KAÇIRIP KASALARINA PARA TIKIŞTIRMAKLA

TÜRKİYEYE BİŞİ OLURSA BAŞKA ÜLKEYE KAÇIP ORDA YAŞAMA PLANLARI YAPMAKTA



SENİN İÇİN Mİ YANMIŞ CİĞERİN Mİ SÖKÜLMÜŞ EVLADIN MI ÖLMÜŞ KİMİN UMRUNDA !