28 Nisan , 2024, 22:15:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


YİNE HAKKARİ YİNE SEHİT

Başlatan HASRET!M S@N@, 19 Ekim , 2011, 09:38:07

« önceki - sonraki »

✿گสЯเ_ќĮż✿

Alıntı yapılan: HASRET!M S@N@ - 20 Ekim , 2011, 09:14:12
aysenim inan cok kötüyüm kelimeleri toparlayıp konusamıyorum dünden beri cok üzülüyorum cok bizim askerimiz öüyor hala birsey yapmadan duruyoruz anlamıyorum onların bitane adamı ölse ortalıgı ayaga kaldırıyorlar bu kadar mı kıymetsiz ya oralra güvenli karakollar yapacak gücü yok mu devletimin

CANANCIM KİNİMİ,ÖFKEMİ,NEFRETİMİ NASIL KUSACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: ÇOK CANIM YANIYO.  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: KÖPEKLERE YEM OLUOR BİZİM ASKERİMİZİN BİZİM EVLATLARIMIZ.SİZ KİMSİNİZ YA  :cussing: :cussing: :cussing: DEVLET YÖNETİCİLERİNİN UMURUNDAMI.ÇIKIP 3 SANİYELİK BAŞSAĞLIĞI DİLEMEYLE VATAN SAĞ OLSUN DEMEYLE GEÇİŞTİRDİKLERİNİ ZANNEDİYORLAR.İNANMIYORUZ,SÖYLEDİKLERİNE KANMIYORUZ AMA BİRLİK VE BERABERLİK OLMADIĞINDAN ÜSTESİNDEN GELEMİYORUZ.  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

HASRET!M S@N@

evet cnm ya bende sözlerimi anlatacak kelime bulamıyorum ahh ciğerim yanıyor resmen bu kadar kıymetsiz mi bizim askerimiz daha gencecikler 20 yasında 21 yasında o anneler o babalar ne zorluklarla büyütüyor o evlatları bir serefsizin kursunuyla ölüyorlar rabbim o yiğitlerin mekanını cennet etsin inş

HASRET!M S@N@

Üsteğmen Murat Bek (Yozgat) Yozgat

Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar, beraberinde İl Müftüsü Nuh Korkmaz ve sağlık ekibiyle birlikte bugün saat 09.15'de gittikleri Söğütlüyayla Köyü'nde oturan aileye acı haberi verdi. Jandarma ekiplerinin evin önünde durduğunu gören anne Elmas Bek, oğlunun şehit olduğunu anlayarak sinir krizleri geçirdi. Acılı anne, haberi almadan evden çıkıp koşarak, Jandarma Binbaşı Süleyman Gürz'e sarılıp yere yığıldı. Jandarmaları gören baba Abdullah Bek ise evin merdivenlerine düşüp sinir krizi geçirdi. Kendini yere bırakan acılı anne Elmas Bek'i sağlık ekibi güçlükle sakinleştirdi. Oğlunun şehit olduğu haberiyle yıkılan acılı anne Elmas Bek oğlunun ardından ağıt yakarak gözyaşı döktü. Şehit Üsteğmen Murat Bek'in nişanlı olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı belirtildi.



HASRET!M S@N@

Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer - Konya (Akşehir)

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan 36 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer'in Konya'nın Akşehir İlçesi'ndeki babasının evine ateş düştü. Şehit Geçer'den geriye bir sosyal paylaşım sitesinde ağustos ayında paylaştığı Çukurca'daki timiyle birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı kaldı. Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş İbrahim Geçer'in acı haberini Yazla Beldesi'nde oturan 60 yaşındaki annesi Fatma Geçer'e, Akşehir Garnizon Komutanlığı'nda görevli subaylar ile Yazla Belde Belediye Başkanı Ömer Pınar verdi. Acı haberi alan Fatma Geçer, sinir krizi geçirdi. Fatma Geçer, yakınları tarafından sakinleştirilirken Seydişehir Eti Alüminyum Fabrikası'ndan emekli 65 yaşındaki eşi Mehmet Geçer'in ise 1.5 yıl önce karaciğer kanserinden yaşamını yitirdiği belirtildi. Şehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.

:crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

HASRET!M S@N@

Şehit Er Adem Çolakoğlu - İstanbul

İstanbul'daki annesine dün akşam izne gelmeyi planladığını söyleyen Şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun görev yaptığı birlik bu telefon görüşmesinden bir kaç saat sonra saldırıya uğradı. Çolakoğlu'nun İstanbul Avcılar'daki evine acı haber ulaştı. Saldırının ardından Çolakoğlu'nun Avcılar'daki evine gelen askeri yetkililer şahadet haberini aileye verdi. Şehit erin evinin önünde ambulans ekibi beklerken, balkonuna Türk bayrağı asıldığı ve yakınlarının başsağlığına geldikleri görüldü. Şehit er Çolakoğlu'nun üvey babası Yaşar Ergin, Eyüp'ün dün akşam annesiyle konuştuğunu söyledi. Ergin, "Annesiyle dün akşam telefonla konuşmuş. Yakın zamanda izine geleceğini söylemiş. Ama şehadet haberi geldi" dedi.


:y25: :y25: :y25:

HASRET!M S@N@

Jandarma Komando Onbaşı Yavuz Çoban - Aksaray

21 yaşındaki jandarma komando onbaşı Yavuz Çoban'ın, memleketi Aksaray'daki baba ocağına ateş düştü. Şehit onbaşı Çoban'ın terhisine 5 ay kaldığı öğrenildi. Şehit jandarma komando onbaşı Yavuz Çoban'ın acı haberi, ailesine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar tarafından sağlık ekibi eşliğinde verildi. Oğlunun şehit olduğunu öğrenen 4 çocuk annesi 50 yaşındaki Dürdane Çoban, sinir krizi geçirdi. Dürdane Çoban, hazırda bulunan sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Şehit Çoban'ın kamyon şoförü olan babası 50 yaşındaki Ekrem Çoban'ın ise işte olduğu belirtildi. Askerden önce şoförlük yapan ve terhisine 5 ay kalan şehit Yavuz Çoban'ın, bekar olduğu, kız kardeşinin nişanlısı er Cengiz Ertuğrul'un ise Hakkari'de vatani görevini yaptığı öğrenildi. Şehit Çoban'ın cenazesinin yarın Aksaray'da toprağa verilmesi bekleniyor.



HASRET!M S@N@

Jandarma Er Koray Özel - Adana (Feke)

Jandarma Er Koray Özel'in acı haberi, memleketi Adana'nın Feke İlçesi'ndeki ailesini yasa boğdu. Feke'ye bağlı Süphandere Köyü'nde oturan ve terhisine 50 gün kaldığı öğrenilen Jandarma Er Koray Özel'in şehit olduğu haberini sabah saatlerinde alan anne 43 yaşındaki Elif Özel, sinir krizi geçirdi. 2 çocuğundan erkek olanını kaybeden Elif Özel'e eve gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Sakinleştirici iğne yapılan Özel'i yakınları teselli etmeye çalıştı. Orman işçisi olan baba 47 yaşındaki İdiris Özel'in ise bölgenin ormanlık alanında çalıştığı öğrenilince, yakınları acı haberi vermek için yanına gitti. Bu arada şehidin tek katlı ahşap evinine gelen yakınları ve köylüler ise teröre tepki gösterdi.


HASRET!M S@N@

Jandarma Komando Er Mehmet Çetin - Aydın (Nazilli)

Şehit düşen askerlerden 21 yaşındaki Mehmet Çetin'in Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı Beğerli Beğerli Köyü'ndeki baba ocağına ateş düştü. Adeta bir barakada yaşayan anne Şerife ve baba Bekir Çetin, acı haberi vermeye gelen askeri yetkililer ile ambulansı görünce gözyaşlarına boğulup "Kara oğlum nerede" diye feryat etti. Şehidin evine akın eden yakınları sinir krizi geçirdi. Beğerli Köyü'nün tek askeri, beş çocuklu Çetin Ailesi'nin de en küçüğü olan şehit er Çetin'in, dağıtım iznine geldikten sonra bir daha izin kullanmadığı, terhisine de 90 gün kaldığı öğrenildi.


HASRET!M S@N@

Jandarma Komando Er Süleyman Kalkan - Isparta (Yalvaç)

Çatışmada şehit düşen 21 yaşındaki jandarma komando er Süleyman Kalkan'ın acı haberini alan Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ndeki ailesi gözyaşlarına boğuldu. Anne Şerif Kalkan, "Yavrum, kuşum öldü mü? Ben 'Hakkari'ye gitme' dedim. Böyle olacağını biliyordum" diye feryat etti. Kalkan'ın şehit haberini Yalvaç'ın Sücüllü Beldesi'nde oturan ailesine, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hakan Güler, Müftülük'ten bir din görevlisi ve sağlık ekipleriyle birlikte verdi. Kalkan Ailesi'nin oturduğu Harmanyeri Mahallesi'ne giden Güler ve beraberindekiler, sokakta komşularıyla birlikte oturan anne Şerif Kalkan'a şehit haberini verdi. Oğlunun şehit düştüğünü o anda öğrenen Şerif Kalkan, "Yavrum, kuşum öldü mü? Şimdi bana kim kanat gerecek? Yavrum Süleyman'ım. Ben 'Hakkari'ye gitme' dedim. Böyle olacağını biliyordum" diye feryat etti. Sinir krizi geçiren anne Kalkan'a sağlık ekipleri müdahale etti.


HASRET!M S@N@

Jandarma Er Mesut Cengiz - Hatay (İskenderun)

Teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Er Mesut Cengiz'in (20) Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Denizciler beldesindeki baba evinde yas var. Askeri yetkililer, şehit Mesut Cengiz'in baba evine gelerek anne Sultan ve baba Ahmet Cengiz'e acı haberi verdi. Oğlunun şehit olduğunu duyan anne Sultan Cengiz, gözyaşları içinde ''Oğlumuzu vatana kurban verdik'' dedi. Şehidin amcası Emin Cengiz ise ''Evladımız vatan için şehit oldu. Vatan sağolsun'' diye konuştu. Bekar olduğu belirtilen şehit er Mesut Geçer'in askere 4 ay önce gittiği öğrenilirken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları taziye ziyaretinde bulundu. Bu arada, şehidin baba evine Türk bayraklarının asıldığı görüldü.


HASRET!M S@N@

Jandarma Er Mehmet Ağgedik (Elazığ)

Çukurca'da PKK saldırısında şehit olan 21 yaşındaki er Mehmet Ağgedik'in Elazığ merkez Olgunlar Mahallesi Atatürk Caddes üzerindeki Tekin Apartmanı'nda yaşayan ailesine acı haber 8'inci Kolordu Komutanlığı görevlileri tarafından, sağlık görevlileleri eşliğinde verildi. Acı haberi alan şehit babası Bekir Ağgedik, büyük üzüntü yaşadı. Baba Ağgedik, gözyaşları dökerken evine giremedi. Ağgedik, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Baba Ağgedik, oğlu ile en son pazartesi günü görüştüğünü belirterek, "Vatan sağolsun ne yapalım başka bir şey yok. Milletimizin başı sağ olsun, ne yapalım. Yeter bu artık" dedi. 3 kardeş olduğu belirtilen Şehit Ağgedik'in askere gitmeden önce bir avukatın yanında çalıştığı ve yaz aylarında ise Ağın İlçesi'ne giderek, burada dedesine tarlada çalışarak yardım ettiği öğrenildi. 8 aylık asker olan Mehmet Ağgedik'in yakınları evlerine Türk bayrağı astı.



°•.ℓανιηуα.•°

rabim hepsinin mekanlarını cennet etsin,ailelerine özellikle analarına sabır versin. bunu yapan kalleş şerefsizlerin de Allah belalarını versin  :amin:



HASRET!M S@N@

Uzman Çavuş Reşit Eracan (Elazığ)

Çukurca'da şehit olan uzman çavuş Reşit Ercan'ın Elazığ'ın Kovancılar İlçesi Yarımca Beldesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. 1 yıllık uzman çavuş olduğu belirtilen Ercan'ın 1 ay önce amcasının kızı Güllü Ercan ile nişanlandığı öğrenildi. Acı haberi alan Ercan ailesinin fertleri fenalık geçirdi. 5 çocuk babası İsrafil Ercan ile kardeşleri fenalık geçirdi. Aileye eve giren sağlık ekipleri müdahalede bulundu.

Jandarma Çavuş Birol Elmas - Sakarya

Şehit jandarma çavuş Birol Elmas'ın Sakarya'daki baba ocağında hüzün var. Sakarya Merkez Garnizon Komutanı Piyade Albay Kutluay Önay, askeri yetkililer ve beraberindeki sağlık ekipleri, şehit askerin Adapazarı ilçesine bağlı Karakamış Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi iletti. Oğlunun şehit olduğu haberini evinin bahçesinde alan anne Mübyen Elmas, baygınlık geçirdi. Hazır bekletilen sağlık ekiplerince ambulansa alınan anne Elmas, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Diğer yandan, şehit askerin ilköğretim okulu öğrencisi yeğeni Melisa Elmas, dayısı ile birkaç gün önce telefonda konuştuğunu anlatarak, dayısının kendisinden fotoğraflarını istediğini söyledi. Birol Elmas'ın babasının bir kaç yıl önce vefat ettiği, 3 kardeşi olduğu öğrenildi.

Piyade Er Ufuk Bozkurt - Kırklareli (Vize)

Şehit Piyade Er Ufuk Bozkurt'un Kırklareli'nin Vize ilçesindeki baba evinde hüzün yaşanıyor. Pınarhisar Kaymakamı ve Vize Kaymakam Vekili Mevlüt Özmen, Vize Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hasan Basri Küçük, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve askeri yetkililer, sağlık görevlileri ile birlikte gittikleri şehidin, Çavuşköy'de yaşayan yakınlarına acı haberi verdi. Oğulunun şehit haberini alan baba Fedai Bozkurt, gözyaşlarına hakim olamayıp, ''Oğlum oğlum gitti'' diye feryat ederek baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği baba Bozkurt, daha sonra ambulansa alındı. Bu arada teskeresine 5 ay kalan şehit Ufuk Bozkurt'un iki gün önce babasını arayıp, ''Baba ben izine gelmek istiyorum'' dediği öğrenildi.

Piyade Er Ufuk Bozkurt - Kırklareli (Vize)

Şehit Piyade Er Ufuk Bozkurt'un Kırklareli'nin Vize ilçesindeki baba evinde hüzün yaşanıyor. Pınarhisar Kaymakamı ve Vize Kaymakam Vekili Mevlüt Özmen, Vize Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hasan Basri Küçük, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve askeri yetkililer, sağlık görevlileri ile birlikte gittikleri şehidin, Çavuşköy'de yaşayan yakınlarına acı haberi verdi. Oğulunun şehit haberini alan baba Fedai Bozkurt, gözyaşlarına hakim olamayıp, ''Oğlum oğlum gitti'' diye feryat ederek baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği baba Bozkurt, daha sonra ambulansa alındı. Bu arada teskeresine 5 ay kalan şehit Ufuk Bozkurt'un iki gün önce babasını arayıp, ''Baba ben izine gelmek istiyorum'' dediği öğrenildi.

Piyade Er Ufuk Bozkurt - Kırklareli (Vize)

Şehit Piyade Er Ufuk Bozkurt'un Kırklareli'nin Vize ilçesindeki baba evinde hüzün yaşanıyor. Pınarhisar Kaymakamı ve Vize Kaymakam Vekili Mevlüt Özmen, Vize Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hasan Basri Küçük, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve askeri yetkililer, sağlık görevlileri ile birlikte gittikleri şehidin, Çavuşköy'de yaşayan yakınlarına acı haberi verdi. Oğulunun şehit haberini alan baba Fedai Bozkurt, gözyaşlarına hakim olamayıp, ''Oğlum oğlum gitti'' diye feryat ederek baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği baba Bozkurt, daha sonra ambulansa alındı. Bu arada teskeresine 5 ay kalan şehit Ufuk Bozkurt'un iki gün önce babasını arayıp, ''Baba ben izine gelmek istiyorum'' dediği öğrenildi.


HASRET!M S@N@

Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru (Sinop)

41 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru'nun şehit olduğu haberi Sinop'taki evini yas büründürdü. Afganistan'daki Türk Birliği'nden Hakkari'ye atanan Uzman Çavuş Özdoğru'nun ailesi acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu. Sinop Garnizon Komutanı Jandarma Albay Mehmet Erkan Arıkan, Piyade Uzman Çavuş Halil Özdoğru'nun merkeze bağlı Uzungürgen köyünde yaşayan ailesine acılı haberine verince herkes gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alan şehit uzman çavuşun yakınları fenalık geçirdi. Güçlükle ayakta duran baba Osman Özdoğru, oğluyla en son bir ay önce görüştüğünü belirterek, ''Vatan sağolsun, Allah geride kalan askerlerimize uzun ömürler versin" dedi. Anne Şehri Özdoğru ise gözyaşlarını tutamayarak, oğlunun fotoğrafına sarılıp, "Bu da mı başımıza gelecekti" diyerek ağıtlar yakıp ağladı. 3 çocuk babası piyade Uzman çavuş Halil Özdoğru'nun eşi Nuray Özdoğru ise sinir krizi geçirdi. Acılı kadını yakınları teselli etmeye çalıştı.

Onbaşı Mesut Kazanç (Erzurum)

Erzurum'un Konaklı Mahallesinde yaşayan onbaşı Mesut Kazanç'ın ailesine haber vermek üzere 9'uncu Kolordu Komutanlığından subaylardan oluşan bir ekip saat 15.00 sıralarında Çat İlçesine doğru hareket etti. Ambulans ve sağlık görevlilerinin de aralarında bulunduğu ekip, Palandöken Dağı eteklerindeki Konaklı Köyüne yönlendi. Dozerin kar temizlemesinin ardından konvoyun köye girişi sırasında bir çocuk, asker selamı vererek konvoyu karşıladı. Subaylar, doktorlarla birlikte Maşuka- Şevket Kazanç çiftinin evine doğru gittiler. Tüm köyden ağlama sesi yükselirken, beş kız babası Şevket Kazanç, tek oğlunun şehit olduğu haberini alınca baygınlık geçirdi ve kendini yerlere attı. Anne ve kız kardeşleri, gözyaşlarına boğulurken, subaylar ve sağlık personeli aileyi teselli etmeye çalıştı. Bekar ve Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olan 91/1 tertip onbaşı Mesut Kazanç'ın anne, baba ve kız kardeşleri rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarlarında rahatsızlığı bulunan Şevket Kazanç ile eşi ve 5 kızı Meraşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesinde tedavi altına alındı.

Şehit Onbaşı Mesut Kazanç'ın (24), Facebook'taki sayfasına annesine yazdığı "Eskiden düşerken dizim yaralanır acı çekerken 'Dur öpeyim de geçsin yavrum' derdin anne. Şimdi ise kalbim çok ağrıyor öp de geçsin anne" şeklindeki mesajı herkesi duygulandırdı.

Jandarma Er Ramazan Akın (Ağrı)

Çukurca'da şehit olanlardan birinin de Ağrı'nın Hamur ilçesine bağlı A. Yenigün köyünden 20 yaşındaki er Ramazan Akın olduğu açıklandı. Köy Muhtarı olan baba Mehmet ile anne Sakine Akın'a ilçe yetkilileri acı haberi verdi. Ramazan Akın'ın 8 kardeşten 5'inci olduğu bildirildi
Piyade Onbaşı Hüseyin Güldal (Kocaeli)

Hakkari'de şehit olan askerler arasında Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde oturan 24 yaşındaki Hüseyin Güldal'ın da bulunduğu bildirildi. Ailesi Karamürsel İlçesi'nin Yalakdere semtinde oturan Hüseyin Güldal'ın Kocaeli Üniversitesi mezunu olduğu ve terhisine de 6 ay kaldığı öğrenildi. Şehit erin Ebru Utaş ile nişanlı olduğu ve düğün için terhisinin beklendiği de bildirildi.


HASRET!M S@N@

Jandarma Piyade Onbaşı Soner Ateşsaçan (Artvin)

Ülkenin yüreğini yakan şehit acısı Artvin'in Yusufeli İlçesi'ne de düştü. Hakkari'de şehit olan jandarma piyade onbaşı Soner Ateşsaçan'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yusufeli Kaymakamı Cumhur Duran ve Jandarma Alay Komutanı Albay Alper Sır ile bazı yetkililer, ailenin yaşadığı Özgüven Köyü'ne giderek acı haberi verdi. Baba Mehmet ve anne Fatma Ateşsaçan ile kardeşleri feryat etti, küçük kardeşlerini kaybetmenin acısıyla gözyaşı döktü. 6 çocuklu ailenin en küçüğü olan 20 yaşındaki Soner Ateşsaçan'ın, 6 ay önce askere gittiği ve eğitiminin ardından da Hakkari Geçitli Dağ Komando Tugayı'nda sıhhıye görevlisi olarak göreve başladığı öğrenildi. Sağlık Meslek Lisesi mezunu olduğu öğrenilen piyade onbaşı Soner'in, Facebook sayfasında da, bir kadın askerin gözyaşı görüntüsüne yer verdiği gözlendi.


Uzman Çavuş Mustafa Aslan - Çorum

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Mustafa Aslan'ın Çorum'daki baba evine ateş düştü. Çorum Garnizon Komutanlığı ekipleri, sağlık görevlileri ile birlikte ilk olarak Uzman Çavuş Mustafa Aslan'ın eşinin ailesine acı haberi verdi. Daha sonra şehidin merkez Harmanlar 2. Sokak'ta yaşayan ailesine acı haber verildi. Oğullarının şehit olduğu haberini alan anne Samiye Aslan ile baba Ali Aslan sinir krizi geçirdi. Anne Aslan, şehidin son sözlerini haykırarak söyledi. Anne Samiye Aslan Türk bayrağına sarılarak, "Oğlum seni buna mı sardılar?" diye ağıt yaktı. Evli 2 çocuk babası olan Uzman Çavuş Mustafa Aslan'ın Çorum'da yaşayan eşi Pınar Aslan da sinir krizi geçirdi.

Piyade Çavuş Yunus Yılmaz (Ankara)

Hakkari'nin Çukurca ve Yükseova ilçelerinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Yunus Yılmaz'ın, Ankara Pursaklar'daki baba ocağına ateş düştü. Acı haberi alan Yılmaz ailesi sinir krizleri geçirirken, şehit Yunus Yılmaz'ın, gece saat 02.00'de babasını aradığı ve çatışmayı babasına haber verdiği öğrenildi. Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde düzenlenen saldırıda şehit düşen askerlerden biri de Çavuş Yunus Yılmaz'dı. Şehit Yılmaz'ın askerliğini bitirmesine 3 ay kalmıştı. Ancak tezkeresini alamadı, hain kurşunların hedefi oldu.


Piyade Onbaşı Fikret Özer (Samsun)

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Piyade Er Fikret Özer'in Samsun'da bulunan baba evine ateş düştü. İki kızı ve bir oğlu olan baba Celal Özer, tek oğlunu şehit vermenin acısıyla gözyaşlarına boğuldu. Oğluyla en son dün akşam telefonda görüştüğünü belirten baba Özer, "'Göreve çıkacağız baba. 8 gün arayamam' dedi. Oğlum 8 aylık askerdi. Aziz Türk milleti sağ olsun. Dostlar sağ olsun. Hainlere fırsat vermesinler. Hainlerin bir an önce işini bitirsinler" diye konuştu.