2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Bebekleri ve Anneleri

Başlatan Emine, 01 Ekim , 2011, 12:08:56

« önceki - sonraki »

muhribe

allah kolaylık versin canım, çok zor gerçekten. hem iyi bir anne hem de iyi çalışan olalım istiyorlar. hangi birine yetişeceksek. bence doğum izni konusunu gözden geçirmeli devlet.

bu arada izin paranı aldın mı ya da ne zaman alacaksın?

Aytii

kesinlikle

eskiden 8 aymış

sonra 6 aya indi

şimdi ise 4 ay

yakında 2 aya iner  :sad1:

hem bebeklere süt verin diyolar 6 ay olana kadar hemde izin yok

çoğu iş yeri süt iznini kullandırmıyo millet ne yapsın ozaman  :dontknow: ondan sonra sağlıksız nesil büyüyo diyolar  :cildir: ozaman sinir oluyorum işte

habire zam yapılıyo ama maaşlar aynı git gide açlık sınırı yükseliyo  :'(

muhribe

haklısn canım Allah herkese yardımcı olsun .
inş evine yakın şubeye atanırsın da gün içinde görürsün oğlunu.
bu arada benimki maşallah 3 saattir uyuyor  :nazar: duş çarptı herhalde çocuğu  :laughing7: uyandırıp emzireyim bari acıkmıştır

muhribe


°•.ℓανιηуα.•°

selam kızlar. sarper şimdi kucağımda uyuyakladı  :k06: kafa pat aşağı düştü gitti  :k06:



Aytii

selam canım

bende Oğuz la kavga ediyorum uyumuyo :D

°•.ℓανιηуα.•°

şimdi mızıklama sesi geldi. bi bakayım bizimkine  :sad1:



izemsevi

selam kızlar ben yokken nede çok kaynatmışsınız valla ben bu aralar paso misafir ağırlıyorum öğlen ayrı akşam ayrı allah razı olsun gelenden ama şöyle bir oh diyemedim annemle rutine bağladık pasta börek konusunda ev pastaneye döndü :ehi: :ehi: muhriş seni burada görmek çok güzel özlemiştik  bu arada rotadan bahsetmişsiniz biz dün yaptırdık drumuz kesinlikle yaptırıyorsunuz dedi çok tehlikeli allah göstermesin bebek ölümlerine kadar gidiyormuş aşıyı 140tlye aldık şırıngayla agızdan veriliyor ama bebekleri tok karnına götürmeyin en az 1 saat öncesinde karnı doymuş olsun çünkü aşıyı kusmaması lazım ateş felan hiç bişey yapmıyor maşallah kızımda hiç mızırdanmadan hemen aldı kızlar rota vurduracaksanız ilk dozun 3.5 aylık olmadan vurulması gerekiyor buna dikkat edin eğer vurduracaksanız biran önce yaptırın.





muhribe



muhribe


Aytii

sağol canım  :opucuk:

bende Yiğit'in fotosunu gördüm bugün profil resminden ::) kara kuzu maşallah  :love9: baya saçlıymış benimkisi ancak saçlarına kavuştu  :k06:

muhribe

bu saçlarının biraz dökülmüş hali, ilk doğduğunda benden çok saçı vardı :) aslında esmer değil, buğday tenli ama fotoda ışığı ayarlayamadık sanırım esmer çıkmış. oğuz sarışın galiba. senin kopyan resmen. Yiğit'i de her gören bana benzetiyor  :love9:

Aytii

evet Oğuz sarı ben gibi ama tipi babasına benziyo  :love9: gerçi büyüdükçede bana benzetiyolar  :love7:

izemsevi