Verdiklerin İçin Allaha Şükür edelim mi?

Başlatan FeHi, 30 Eylül , 2011, 18:28:39

« önceki - sonraki »

FeHi

Verdiğin Sağlık, Rızık, Bereket, Huzur, Aile, Eş, Evlat ve daha saymayı unuttuğum bi çok şey için Rabbime sonsuz şükürler olsun :amin: :amin: :amin:

asya81

 :amin: :amin: :amin: :amin:
Alıntı yapılan: FeHi - 30 Eylül , 2011, 18:28:39
Verdiğin Sağlık, Rızık, Bereket, Huzur, Aile, Eş, Evlat ve daha saymayı unuttuğum bi çok şey için Rabbime sonsuz şükürler olsun :amin: :amin: :amin:
:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

asya81

Allahım bana güzel ailemi onların evladı olmamı istediğin için şükürler olsun :amin:.Allahım bana kardeş sevgisinin en güsellerini tattırdığın için şükür :amin:Allahım bana dünyada bana en iyi eş olacak insanı verdiğin için şükür :amin: ve kısmetse anne olmamı nasip ettiğin için şükür  :amin: :amin:  attığım adıma yediğim lokmaya aldığım nefese binlerce şükür :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

destina06

Allahım bana güzel bir aile, güzel arkadaşlar dostlar,iyi bir iş,iyi bir eş, sağlıklı bir beden, düşünme ve aklımı kullanma yeteneği verdiğin için ve aldığım her nefes için yüzlerce binlerce kere şükürler olsun :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

Rabbimmm... bana sadık,anlayışlı,bana aşık bi eş, sevimli sağlıklı bi evlat, beni iyi yetiştiren bi aile ve bize sağlık verdiğin için sana şükürler olsun....



♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

eşimin eve sağ salim geldiği hergün için şükürler olsun
veeeee oğlumun aldığı herbir nefes için nefes alan canlıların hücreleri addeince Allaha şükürler olsun

suzannn

YAŞADIĞIM İÇİN SAĞLIKLI OLDUĞUM İÇİN EŞİM YANIMDA SAĞLIKLI OLDUĞU İÇİN ANNEM BABAM TÜM SEVDİKLERİM YANIMDA OLDUĞU İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN

GÜL GÜZELİ

RABBİM !!! Beni müslüman bi ülkede yaratıp Efendimizin (s.a.v) ümmeti olarak şereflendirdiğin için SANA sonsuz hamd ü senalar olsun.Bu günüme kadar sahip olduğum maddi manevi şuan aklıma gelmeyen ama SEN'İN hiçbir zaman umutmadığın bütün nimetler için sonsuz şükürler olsun..

SENİ ÇOK SEVİYORUM RABBİM !!!!

tgbybr

Alah' ım (c.c) sana tanrı vb. demediğim için, beni sağlıklı yarattığın için, annem ve babamın çocuğu olduğum için, imanlı mükemmel bir eş nasip ettiğin için, sağlıklı sıhhatli dünyalar tatlısı bir evlat nasip ettiğin için binlerce şükürler olsun. Ağzımızdan Kelime-i Şehadet, kulağımızdan Ezan sesi ve kalbimizden Allah Peygamber(s.a.v) sevgisi eksik olmasın... AMİN :amin: :amin:

gökkusağı

aldığım her bir nefes için,ellerim kollarım yerinde aklım başımda olduğu için,seni bilip sana inandığım için binlerce şükürler olsun  :amin: :amin: :amin: :amin:
Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.!
..diyor ki;
Eyy kul'um.!
imtihan'ın RABBiN.!...için,
Sabret.! ♥

Lă_Tăhzen!

Alıntı yapılan: kadriyee - 04 Ekim , 2011, 20:28:44
aldığım her bir nefes için,ellerim kollarım yerinde aklım başımda olduğu için,seni bilip sana inandığım için binlerce şükürler olsun  :amin: :amin: :amin: :amin:


AMINNN

Shadowqueen

Allah'ıma ilk önce bana sağlık ve sıhhat verdiği için sonra da, beni hiç usanmadan yetiştiren ve herzaman yanımda olan Annem-Anneannem için, bir dediğimi iki etmeyen biricik eşim ve bana sağlıkla Dünyalar tatlısı kızımı verdiği için şükrediyorum. Rabbime ettiğim dualar hiç karşlıksız kalmadı, geçte olsa dualarım hep gerçek oldu şükürler olsun  :amin: :amin:

İyi ve kötü günümde hep yanımda olan biricik dostlarım(kardeşlerim) için şükürler olsun  :amin: