28 Nisan , 2024, 13:28:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Öz kızlarına tecavüz etti yetmedi, haraca bağladı

Başlatan ayla89, 15 Eylül , 2011, 08:02:13

« önceki - sonraki »

ayla89

İki kızına tecavüz eden adamın 7 çocuğu oldu. Sapık baba çocuklar sayesinde devlet yardımı alıp çalışmadan yaşamış.

İngiltere'yi sarsan sapık baba davasında yeni gerçekler ortaya çıktı. 2 kızını beş yaşından itibaren cinsel ilişkiye zorlayan 56 yaşındaki sapık, kendisinden olan 7 torunu sayesinde geçiniyormuş.

Davada tanıklık yapanlar, "Hiç çalışmadığı halde hep parası olurdu. Kızlar büyüdükçe babalarıyla birlikte bara gelmeye başladılar. Hiç kızlarını yanından ayırmazdı. Hep bellerini tutar, yakın dururdu" dedi. Sosyal yardımla yetinmeyen sapık, küçük kızından bir daha kendisine ve çocuklarına dokunmaması için 500 sterlin (1127 YTL) nakit almış. Bununla da yetinmeyip her ay 100 sterlin (245 YTL) haraca bağlamış. 19 kez hamile kalıp 7 çocuk doğuran genç kızlar ise korkunç şartlar altında doğmuş olsalar da çocuklarını sevmeye devam edeceklerini söyledi.

HASRET!M S@N@

evet daha önce okumustum ve sok oldum ya bence sırf para için yaptı bunu allah belasını versin ne günlere kaldık yarabbi

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★

                                »-(¯`v´¯)-»вєηιм кєη∂ι мιηιк уσℓυ υzυη мιѕαƒιяℓєяιм...уαşαмαк ιçιη єη gєçєяℓι ѕєвєρℓєяιм ∂ιℓєяιм яαввιм єη ğüzєℓ уαzıℓαяı уαzмıѕ σℓѕυη ѕιzє..»-(¯`v´¯)-»