Burası Osmanlı 1711 Sır Kanunu

Başlatan Balböceği, 07 Eylül , 2011, 22:17:54

« önceki - sonraki »

Balböceği

Burası Osmanlı Sır Kanunu dizisi TRT 1 'de yakında başlıyor.

Ezel Akay'ın yöneteceği dizinin ismi daha önce Gümüş Lale olarak açıklanmıştı. Dizinin ismi Burası Osmanlı 1711 Sır Kanunu olarak değiştirildi.

Muhteşem Yüzyıl'a rakip olarak gösterilen dizide 1711 yılında Osmanlı İmparatorluğu anlatılacak. Dizide Türkan Şoray , Tolga Karel , Öykü Çelik , Melike Öcalan gibi ünlü isimler oynayacak.

Burası Osmanlı 1711 Sır Kanunu isimli dizide Öykü Çelik, 'Çeşmidil' karakteriyle, Tolga Karel hem 'Kadı', hem de çift cinsiyetli 'Gevger Hatun' rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Ünlü sunucu ve oyuncu Melike Öcalan da padişah 2. Ahmet'in ikinci eşini canlandıracak.   
Diziye seçilecek figüran oyuncular çekimler öncesinde kılıç kuşanma ve dövüş sanatlarıyla ilgili ders aldı.
Dizi için İzmit SEKA Fabrikası'nın alanında dev bir plato Ocak ayında bu yana kuruldu. Dizinin çekimleri bu dev platoda yapılıyor. Osmanlı dönemine ait saraylar ve İstanbul'daki bazı semptlerin kopyaları yapılıyor.

Dizide sadece saray hayatı değil şehir ve halkın hayatı ile ilgili de görüntülere yer verilecek. Burası Osmanlı Sır Kanunu dizisinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.

Dizinin Konusu : 1711 Osmanlı dönemindeki çete olaylarını ve o dönemdeki padişahın hayatını anlatmaktadır. Dizi aksiyon sahneleriyle Türkiye'nin kalbini fetetmeyi planlıyor.


Yönetmen : Ezel Akay

Dizinin oyuncu kadrosu: Türkan Şoray (Valide Sultan),Hazım Körmükçü (İbrahim Paşa) Fırat Tanış (Selim),Tolga Karel (Kadı Kasım / Gevher Hatun),Öykü Çelik (Çeşmidil),Ayfer Dönmez (Mehpare),Soner Sever

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°



:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

Balböceği


derbeder

fragman var fragman var ama dizinin kendisi yok  :ehi: :ehi:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!