27 Nisan , 2024, 18:39:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Doğru ve Sağlıklı Pişik Kremi Hangisidir Sizce

Başlatan Naturel46, 18 Ağustos , 2011, 18:16:49

« önceki - sonraki »

Doğru Pişik Kremi Hangisi Olmalı

İçeriğinde Çinko Oksit Olmamalı.
1 (50%)
İçeriğinde Çinko Oksit Olmalı.
0 (0%)
İçeriğinde Bitkisel ürünler Olmalı.
1 (50%)
Kolay nusuf Etmeli.
0 (0%)
Bariyer Oluşturmalı Dışardan Sıvı Girişi Olmamalı.
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 2

Naturel46

18 Ağustos , 2011, 18:16:49 Son düzenlenme: 18 Ağustos , 2011, 18:21:49 Naturel46
Öncelikle herkese merhaba;
Bebeklerimiz için yapamıyacağımız hiç bir şey yoktur, hele onların sağlıklı gelişimleri içinde bazen yardımcı dermokozmetik vb. kimyasallar kullanırız, bunlardan biride Pişik Kremleri. Piyasada çok çeşitli pişik kremi markaları bulunmakta en iyisi hangisi, diye hep merak eder ve etrafımızdaki insanların yada doktorlarımızın önerilerine kulak veririz.
Peki hiç Pişik kremlerinin içeriginde Çinko Oksit varmı yokmu diye dikkat etmeyiz. Benim acizane tavsiyem Çinko oksit varmı yokmu diye aldığınız pişik kreminin içeriğine bakınız, ve olmalımı yoksa olmamalımı diye araştırınız.
Tüm pişik kremleri pişiğe iyi gelsin diye üretilir, ama içeriklerinde farklılıklar gösterirler, ben Toyo Baby Pişik kremini öneririm nedeni formülünde yani içeriginde Çinko oksit bulunmamaktadır.Toyo Baby Pişik kremi İçeriğindeki diğer faydalı bitkilerden bahsetmiyorum :D reklam olmasın diye :D.
Bebeklerimiz :k06: geleceğimiz bizim bu yüzden ne kadar az kimyasalla temas ederse okadar sağlıklı olurlar.
Bu konu ile ilgili Bilgi istenirse burdan yazabilirsiniz.

Saygılarımla;  :opucuk:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

:D reklam olmasın diye :D.
yok canım hiç reklam olurmu :ehi:

Naturel46

TOYO BABY PİŞİK KREMİ

Yeni Toyo Baby Pişik Kremi.
Bebeklerin poposu, annelerin kafası rahat!

ANNELER İÇİN PİŞİK BAŞVURU KILAVUZU

Hassas ve dış etkenlere karşı korumasız bebek cildinin idrar ve dışkıya maruz kalması ve altının bağlanması nedeniyle oluşan kapalı ortamdan dolayı bebek poposu pişik olur. Pişiği önlemek için bebeğin cildini kuru bırakacak şekilde sık sık altını değiştiriniz. Oluşan pişiği gidermek ve yeniden oluşumunu önlemek için her alt değişiminden sonra düzenli olarak Toyo Baby Pişik Kremi kullanınız.

YENİ TOYO Pişik Kremi, üstün 5'i birarada formülüyle bebeklerin ciltlerinde oluşan pişik, kızarıklık ve yanmaları giderici ve koruyucu olarak kullanılır. Tahriş olmuş cildi mikrop, idrar, dışkı gibi zararlı etkenlere karşı korur, yanma hissini azaltır, nemlendirerek kurumasını önler.

Yeni 5'i bir arada formül. Bebeğinizin hassas cildi için ideal!

1.Çinko oksit içermeyen, yeni bariyer teknolojisi.

Toyo Baby Pişik Kremi'nin son teknoloji bariyer bileşik teknolojisi, piyasadaki benzer pişik kremlerinin formülünde kullanılan eski çinko oksit teknolojisine kıyasla hem daha üstün bir bariyer özelliği sağlar, hem de rahatsız edici sıvanmış krem görüntüsünü ortadan kaldırır. Yeni bariyer sistemi hava ile teması kesmeden sıvı geçirimini engeller, kremdeki koruyucu ve tedavi edici bileşenlerin deri tarafından emilimini kolaylaştırır.

Test edin : Toyo Baby pişik kremini bir parka tuvalet kağıdına yırtmadan sürün ve tuvalet kağıdını bir bardağın üzeribne koyarak kremli bölgeye su damlatın. Saatler geçtiği halde alt tarafa hiçbir sızma olmadığını göreceksiniz.

2.Patentli özel bitkisel ekstrat. Toyo Baby Pişik Kreminin formülünde bulunan Bicorno Vitamini yağı, Macadamia Ternifolia, Jojoba yağı, Papatya ve Kadife çiçeğinden oluşan doğal bitkisel ekstratlar ile E ve A vitaminleri cildi rahatlatır, sürekli kullanımda yeniden pişik oluşumunu engeller.

3.Toyo Baby Pişik kreminin formülünde bulunan Hamamelis Virginia yüzyıllardır kaşıntı ve benzeri rahatsızlıkları önlemede kullanılmaktadır. Hamamelis Virginia bebeğinizin pişik nedeniyle duyduğu rahatsızlığı giderir.

4.Toyo Baby Pişik Kremi depanthol içerir. Hücre yenileyici özelliği bulunan depanthenol, pişiğin hızla giderilmesini sağlar.

5.Toyo Baby Pişik Kremi mikrop üremesini engeller.  Formülündeki chlorhexidin sayesinde mikrop oluşumunu engeller bebeğinizin hassas bölgesini dezenfekte eder.


Toyo Baby Pişik Kremi sürülmesi kolay, cilde sıvanmayan bir yapıya sahiptir. Ekstra nemlendirici özelliği bebeğinizin cildinin kurumasını önler.

Kullanımı: Bebeğin altını dikkatli bir şekilde temizleyip, bir süre havalandırıp kurumasını sağladıktan sonra temiz, kuru ve pudrasız cilde sürünüz.

Haricen kullanılır.

Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Gözle temastan sakınınız.

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥


Emine

İlk kez duydum kullananlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler elbette