16 Mayıs , 2021, 12:24:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)

Başlatan hüzünden_gelme, 25 Temmuz , 2011, 20:28:07

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme



Malzemeler
Bir kg sut
Bir su bardagi un 200gr
Bir su bardagi seker 200 gr
125 gr margarin yada tereyagi
Damla sakizi
Vanilya bir paket
yeterince hindistan cevizi,muz

Hazirlanisı
Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur.
Kavrulan unun uzerine seker,sut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir.
Muhallebi  rondoya konur icine bir kasik yag,vanilya eklenir sogutana kadar  karistirilir.Fincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur  uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur.
Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir.











Alıntı

Balböceği




Balböceği


iklima

Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!