Ben Sana Oğlumu Verdim Sen de Bana Torun Vereceksin

Başlatan hatice53, 23 Temmuz , 2011, 15:09:01

« önceki - sonraki »

hatice53

Merbaha siteye yeni üye oldum deli gibi cocuk sevmemem ragmen kaynanam yuzunden korkar oldum.. Bana torun verın dıyor sureklı o bakcakmıs koynunda uyutcakmıs evınde buyutcekmıs falan... Artık sinir oldum sanki ben onun için cocuk dogurcam ben cocugumu neden vercem sana be kadın seversın tamam ben gozumden sakınırım cocugumu ki .. Benım dusuncem cocukla aynı odada yatmamakken kaynanam koynunda nasıl yatırcak sınır oluyorum artık.. Kaynanamla aynı apartmandayız tek kalıyor.. Bana cocuk olunca kalırım sızde dıyor sacmalıga bak ya aynı apartmandayız ne ısın var uff cok sınırlıyım hıc cocuk yapmak ıstemıyorum o yuzden.. Eşim ne diyo sorcak olursanız anne sana bir torun vercem dedi annesinin yanında birkeresinde bende dedim sen verebiliyosan ver diye bu  lafın üstüne kaynanam ben sana oğlumu verdim sende bana torun verceksin dedi.. Sanki kız olan oğluydu bu işten cok sıkıldım :violent1: :violent1: :violent1:


FeHi

Hoşgeldin hayırlı güzel paylaşımlar olur İnşALLAH :)
pessssss artık bu kadar olur öyle bi kontratmı imzaladık kaynana :caca: :caca: :caca:
Allahım ya nedir bu kaynanaların çektiğimiz  :igrenc: :igrenc: :igrenc:

banu_fth

bu ne terbiyesizlik .. ne demek koynuma alıp yatıcam ..

oğlunu da mı öle yaptın belli o yüzden böle diyceksin aslında ama ..   :caca: :caca: :caca: :caca:

yukarda Allah var dioz susuyoz hep .. bir de onlar unutmasa Allahı ..  :cildir:

biz iki haftada bır yada haftada bir görüşürüz .. aramız normal .. sever beni öle görünüo ama insanların içini bilemem  :dontknow: eşimden başka kimseye güvenmem bu hayatta ben  :love8:

FeHi

Şimdi bişi dicem töbe töbe kör şeytana nahlet  :cussing: :cussing: :cussing:
Eylülüm çok doğru diosn :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

hatice53

Bende cok sinirleniyorum bu duruma butun masrafı ondan olcakmıs sozde sız yapın dusunmeyın dıyo sankı maddı acıdan cocuk yapmıyozda daha 3 aylık evlıyım bı rahat bırak lanet kadın aynı apartman cok buyuj dert cok cektım su 3 ayda uffff herkese uzak olmak ıstıyorum cocugumda olursa kendım bakcam  :icon_scratch:

βαlκιz

  aaa kadınaa baak yaaa
olduuuuuuu gözlerim dolduuuu deseydin  :violent1: :violent1:


kocası yok galiba
sen ona deki ben sana koca bulim sen yaap bi çocuk de azının payını ver delirmiş galibaa çok istiyorsa o yapsınnn  :caca: :caca: :caca:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

@@@gözde@@@

 :violent1: :violent1: :violent1:sinir yaa sanki sen kendi ocuğuna kendin bakamıcan hayret ya çok sinir olmaaya başladım ben bu kaynanalara :cussing: sende ben onu gözümden bile sakınırım kendim bakarım ben bebişime de :director:

Balböceği

Hosgeldin aramiza, bende yeni evliydim her firsatta torun torun diye direttiler ne gunler gecirdim yasadim  :sad1:

bANA babannelik tasladi valide ama hepsi fos diye sonra, simdi 7 aylik oglum varda sukur dillerinden kurtuldum..

ama su varki hesabini veremesinler cok gozumun yasini dokturduler  :y25:

@@@gözde@@@

balböcüm öbür dünyada ödesinler senin hakkını.. ille kaynana kaynanalığını yapıyo  :caca: benimki yüzüme hiç bişey demez  benden iyisi yoktur sonra bi duyarım  arkamdan konuşuyo  :violent1:

Balböceği

simdi sorsan onlar birsey yapmadilar, ne gunler yasadim ben biliyorum gurbette olmanin SIKINTISIda vardi  :y25: :y25:


aman gecsin o gunler zaten 2 yillik evliyim yana bana yeni basladi ...

gozde odeyecekler elbette igneden iplige soracaklar insallah  :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

flowers

ßende evLiLiğimde 2.yııLı doLdurunCa ßizim kayınvaLide de SancıLanmaya ßaşladı nerde tek yakaLasa laf sokuo  :cildir:
ßende çıLdırmak üzereyim raßßim sen görüon ßunları Sankı ßnm eLimde..

ee eLtim iLk ayında hamiLe kaLınCa aDı ßana geç kaLdın oLdu..  :BangHead:

ama ߀nde iLk ayımda hamile kalmıŞtım  :y25:
aLLah ßüyük..
Kıymetini anlamadan sahip oLanlar güzel ötüoLar :(

ponçik

benim k.validem de bakmam bakmam dedi , çocugun 40 mevlütünde bütün arkadaşlarım bana "Allah sabır versin ne yapacaksın " diyip durdular, aradan 3 ay geçti , ben 9 ay boyunca ve doğum sonrasında ağzımı açıp tek kelime etmedim, eşimin kalbini hiç kırmadım,kimseye de  annesine laf ettirmedim,kendim de etmedim, kazanan ben oldum doğum iznimin bitmesine 2 gün kala tamam bakıcam dedi, üstelik aynı evdeyiz, bakıcı tutmam abes bi durum olurdu ...
senin ki de tam tersiymiş
hiç canını sıkma , herşey olacağına varır , daha yeni evlisin , eşinle aranı bozma, bu konuları açtıklarında " Allahtan hayırlısı, kısmet" deyip geç, sen böyle sakinliğini korursan o da konunun üstüne gitmez, o istedigi kadar istedigini söylesin, çocuk doğduktan sonra belli olur herşey,
evliliğinin tadını çıkar  :flowers:  kayınvalidenin dediklerini düşünüp boşuna stres yapma evinizin huzuru da bozulur ,kimseye beddua etme, sen hep Allaha havale et , hayırlı olanı iste , göreceksin , galip gelen sen olacaksın  :icon_thumright:



FeHi

Bismillah yeni evliyim 3-5 gün önce 1yılımı doldurdum benim de kaynana daha yeni kırkımı çıkardım daha çocuk yapmayın yeter neymiş eşimin abisine söylicekmişte o konuşcakmış eşimle çocuk yapmayın dicekmiş
Yarabbi günaha girmek istemiyorum şimdi ağzımı açıcam yumcam gözümü amaaaaaaaaaaaa neyse büyüklük benden olsun  :igrenc: :igrenc: :igrenc: