Eşiniz gönlünüzü nasıl alır?

Başlatan hüzünden_gelme, 05 Haziran , 2011, 13:23:24

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme

ufak tefek tartışmalar evin tadı tuzu derler.ama bazen eşler bu dozu kaçırır ve galip gelme hırsına kapılırlar.işte tam bu noktada koca bi çam devirirler ve amaçlarının dışına taşarlar.kavgayı belki kazanırlar ama kendileri de çok üzülürler.eşiniz bu durumda sizden nasıl özür diler ya da hatasını nasıl düzeltip gönlünüzü almaya çalışır?

ayla89

zorla öper sarılır özür diler binlerce kez hiç kıyamayız birbirimize allaha şükür kavgamız küslüğümüz yarım saati geçmedi daha :toothy10:haa birde kesinlikle sevdiğim şeylerden alır bana  :love3: :love7:

Nezo

Melün Melün Bakar Hafiften Sırıtır Ben Ne Sırıtıyon Dediğimde Kahkalara Boğulmuş Oluruz Zaten.  ;D Ertesi Günde Bi Çiçek Yada akşam Yemeği Olur Genelde.

elif35

tartışma sonunda ben genelde mutfakta bangoyu ovuyo olurum sinirden  :k06: o hemen gelir arkamdan sarılır öpmeye falan başlar beni ben kızarım surat yapmaya devam ederim sonra uğraşmaya devam eder güler ne gülüyon açıkta bişey mi gördün derim  :k06: sonra yavaş yavaş  :suclu:
ama nedense o güldümü benimde gülesim gelir siz de de oluyormu  :icon_scratch:



Balböceği

Gonlumu kirdigi gibi yapmasinida bilir esim.  :k06:

Bi kus yatamadimya ona yanarim  :toothy10:

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 06 Haziran , 2011, 20:57:50
Gonlumu kirdigi gibi yapmasinida bilir esim.  :k06:

Bi kus yatamadimya ona yanarim  :toothy10:

bendeee  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9:

Aytii

:ehi: :ehi: :ehi:

aynen yaaa

ben sinir oluyorum mesela. göz göze gelelim tamam olay bitti küslük müslük kalmiyo  :dontknow:

...ŞehzadEfe...

bizde de aynısı oluyo bakar gözlerimin içine ama ben seni çok seviyorum der ben zaten biterim orda yok anam ne naz yapabiliyom bu adama nede küs kalabiliyom hemen eriyom  :love9:  :k06: :k06:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

banada kuzucumm  :laughing7: seni çok eviyorum der sarı kuzum der  :laughing7:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

susanna

bizde hic kusluk yasanmazki (allah gostermesin) bi tartisma durumunda konusmadan konuyu kapatmayiz  :dontknow: eger ikimizinde cok gerildigi bi konu soz konusuysa zaten ikimizinde cenesi kilitlenir bi 5-10 dk konusmayiz sonra ikimizden biri (konuya gore degisiyi) ya sirinlik yaparak yada oynasarak yanasir konu tekrar  makul bi ses tonuyla konusulur ve cozulur  :basardim:
sonrasi sirnasma oynasma  :suclu: :k06:

kizlar kavga ederken bile esinizin elini birakmayin sinirleri kontrol etmekte dokunmak inanilmaz ise yariyo  :laughing7:




Dilara Ebrar

evleneli 1 seneyi geçti.ama bende ole ciddi bi olay hatırlamıyorum.kavgaları yada kavga demeyelim sıkıntılı ortamları genelde ben oluşturuyorum. :suclu: :suclu: herşeyde küsüyorum ascık  :-\ :-\ eşimde sağolsun bana göre cok olgun.bu yüzden herzaman o gelir.suratıma bakar bakar bakar  :k06: :k06: kıyamam ona ben sona barışırım. :k06: :k06: kocişim benim hiç uzatmaz.nişanlıyken neden seninle kavga edemiyorum derdim hep  :suclu: :suclu: izin vermezdi ole bi ortamam  ;) ;)
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

hümeyra_t_e

gelir sarılır öper özürler diler anlatır da anlatır asma yüzünü der ben tabi o anda onun yüzüne bakmadığım için inadımdan  :k06: sonrada süt dökmüş kedi gibi olur her istediğimi yapmaya çalışır

umut vardır

öncelikle eşimi çok seviyorum.ben çok sinirli bi insanımdır.alınganlıkta var kavga ederiz.küserim konuşmam özür diler. hep o gönlümü alır.zaten hep ben konuşurum o susar buda daha çok sinirlendirir beni.konuşma yanlısıyımdır. konuşarak barışırız sonra .çiçek alır telefonuma msjlar atar gönlümü almak için.

oslemturgay

ölürüm benn ona o benim herşeyim.. :love9: ben ona kızdığım zaman yazık kedi gibi olur evde sesi soluğu çıkmaz masum masum bakar bende dayanamam ona hemen sarılırım barışırım...

Mavikelebek

Önce yaptığı eşekliği anlayacak ve bunu anladığına samimiyetle inandıracak. Sonra ilgi, ilgi, ilgi, ilgi.... Sevimlilik yapacak, minik sürprizler hazırlayacak. Azcık o saksıyı çalıştıracak işte. :k06: