Adaletsiz Hayat:(

Başlatan °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°, 25 Mayıs , 2011, 02:49:02

« önceki - sonraki »

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

ilk hamileligimde bi komsumlan ayni anda kalmistik ben 10haftada düsürdüm ona bisi olmadi gecen hafta dogum yapti ve ben o arada ikinci düsügümü yaptim ayni hastanedeydik tesadüfen ben ikinci düsügüm icin kürtaj olurken o bebegini kucagina aldi narkozdan uyaninca doktor ayakta gezin dedi bende gezerken odasina ziyarete gittim kizi yanindaydi ve ben gene elim, kucagim bostu o an cok kötü oldum ama onun adina sevindim kader iste hakkimizda hayirlisi buymus napalim ins bidaha hastaneye dogurmaya giderim bu son acim olur.... :amin: :amin: :amin:
bugünde onu esiylen bebegini disarda gezdirirken gördüm cok özendim cok dedim benimde simdi bebegimlen geziyo olcaktim  :y25: :y25: :y25:
bi hafta disari cikmadim cikamadim hava günesliydi güzeldi ama benim günesim batmisti coktan bi kac gündür cikiyom disari hamileyken hayirli olsun demeyenler simdi bana aciyarak gecmis olsun gül dediler icim acidi  :y25: :y25: :y25: :y25:
adaletsiz hayattt  :cildir: :cildir: :cildir: Hayat sana inat gene gülcek yüzüm gene hersey iyi olcak Allahin izniylenn  :amin: :amin: :amin: :amin: gene sil bastan hamile olmayi beklicem korkmucam artik korktum basima geldi sana inat hayat sana inat ayakta durcam isyan etmicem asla bundada bi hayir varmis diyip gülcem ins bu son acim olur insallah  :amin: :amin: :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

yazdiktan sonra azcik icim rahatladi  :y25: :y25: :y25: :y25: icime atcama yazayim paylasayim dedim  :sad1:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

afram


RABBİM BİR MELEK BAHŞETSİN DİYE BEKLİYOMM!

bebeğimbenim(şerife)

 :amin: :amin: :amin:canım aminn allahımm birdaha hiç yaşatmasın  :y25: :y25:
ALLAHIMMM MELEGİMİZİ KORU YARABBİM "Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiNMake a pregnancy ticker:nazar: :nazar: :amin::amin:

oslemturgay

hayata ve çevrendeki kötü gözlere inat böyle  bi karar alman çok güzel canım.. Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürür kucagını doldurur inşallah..vardır herşeydede bir hayır..

ยรlคภ๓คz göภlüm

Allahım en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek nasip etsin.


esracım

canım yaşadığın duyguları çok iyi tahmin edebiliyorum.bi bebek kaybetmedim ama  anne olmak isteyince bu duyguyu tahmin etmek hiç zor olmuyo... elden bir şey gelmiyo. bazen olan oluyo inşallah bundan sonraki yapılacak tetkikler faydalı olur ve bebeğine kavuşursun..

en acısı da dediğin gibi hayırlı olsun demeyenlerin geçmiş olsun demesi çok acı...insanın zoruna gidiyo böyle şeyler.ben okurken bile kızarken sen yaşarken tabii üzülürsün.olsun bunlar yaşanacakmış ama inşallah bundan sonra yaşamayacaksın ve insanlara inat bebeğinle sende dolaşacaksın..

içini dökmen çok iyi olmuş canım.bazen eşine anlatıyosun o seni en iyi şekilde anlıyo biliyorum ama insan onu üzmemek adına eşine de içini dökemiyo.inşallah hepimiz bu yollardan bebeğimizi elimize almış şekilde geçeceğiz..

<<<betty>>>

canım inşallah en kısa zamanda bebeğin sana gelir, bu yaşadığın acıları unutturur sana inşallah  :amin: :amin: :amin:




ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

canım inş rabbim en kısa zamanda gene saglıklı sıhatlı bi hamilelik bebek nasip eder  :amin: :amin:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

hasyet

kıyamammm canm yaa okurken bi garip oldu içimm sizler buraya ne yazarsınız hüzünlü veya neşeli bizzat yaşıyor gibi hissediorumm  :y25: Rabbimm bununda sabrını veriyorr elbett...umudunu kaybetmemiş olman en güzeliii ve hep böyle umutlu olduğun sürece en kısa zamanda Rabbim kucağını dolduracakk inş.  :amin:   :amin:  :amin: kendine cici bak taammı  :opucuk:  :opucuk:
DaraLdığın ZamanLar oLacaktıR Hayat Denen Nefes aRaLarında.Taşıdığın Beden AğıR BiLe GeLecektiR ZamanLa RuhuNa.KaranLıktan Ve YaLnızLıktan Ne Kork NeDE Gözyaşı oLup Aksın HüzünLer O gözLerinden..Unutmaki Her Gece iki Gündüz Arasındadır..

Lă_Tăhzen!

bence adaletsiz hayat diye sitem etme nasıl olsa sana bebegı henuz hayat degıl Allah nasıp etmıyor hayatın sahıbı de Allah degilmi

bence vardır zamanı  ama nezaman o gunu sabırla beklediginde  hem manevi olarak yukselceksin hemde yavrunu kucagına alcaksın mukafat olarak sabretmenin karşılıgında ;) 

Dilara Ebrar

hakkında hayırlısı tatlım tabikide herşeyde var bi hayır.zamanı var demekki  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Gülüm isyan ederek bir yere varılamayacağını anlaman olayı bitiriyor zaten.Allah hayırlı değilmiş ki bu evrede sonlandırmış.Ya ilerleyen haftalarda aldırılamayacak haftalarda Allah korusun sakatlık filan olaydı :amin:
Her şerde bir hayır vardır Gülüm.Sen metanetini koru dualarını et ve Allaha şükret meleğin çok yakında önce karnında sonra da kollarında olacak :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

derbeder

Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 25 Mayıs , 2011, 10:11:04
bence adaletsiz hayat diye sitem etme nasıl olsa sana bebegı henuz hayat degıl Allah nasıp etmıyor hayatın sahıbı de Allah degilmi

bence vardır zamanı  ama nezaman o gunu sabırla beklediginde  hem manevi olarak yukselceksin hemde yavrunu kucagına alcaksın mukafat olarak sabretmenin karşılıgında ;) 


katiliyorum. canim isyan etme..o ozendigin kisiyede Allah baska dertlerle siniyordur. emin ol hic birsey gozuktugu gibi degildir. Rabbim birine bi yerden verir diger yerden alir canim. bizim imtihanimizda bu, sabredip bekleyecegiz meleklerimizi  :love9:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Demet_dk

GÜLCÜM GÜÇLÜ OL
HAYATTA HERŞEY BİZ İNSANLAR İÇİN
ALLAH SANADA EN KISA ZAMANDA Bİ EVLAT VERSİN İNŞALLAH  :amin: