kelebeğim arkadaşımız için dua edelim arkdaşlar

Başlatan ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥“°°¤Yağmur nisa°°¤”♥♥♥♥♥♥♥♥, 23 Mayıs , 2011, 19:28:12

« önceki - sonraki »

hasyet

 :y25:  :y25:  :y25:   :y25:  :y25: ne diyeceğimi bilemedimmm  :y25:Rabbim sabrını versinn inş.  :amin:  :amin: içimm ürperdiii  :crybaby2:   :crybaby2:
DaraLdığın ZamanLar oLacaktıR Hayat Denen Nefes aRaLarında.Taşıdığın Beden AğıR BiLe GeLecektiR ZamanLa RuhuNa.KaranLıktan Ve YaLnızLıktan Ne Kork NeDE Gözyaşı oLup Aksın HüzünLer O gözLerinden..Unutmaki Her Gece iki Gündüz Arasındadır..

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥"°°¤Yağmur nisa°°¤"♥♥♥♥♥♥♥♥ - 24 Mayıs , 2011, 18:08:39
ben kelebegimi kaybettim yarin ameliyata gidicem dua et bana ben sana edemiem cunku kanamam olur okuyamicam dua ama hep dualarimdasin rabbim sag saglim bi bebek nasip etsin sana :y25: :y25: :y25:

bana yazdığı yazı kızlar ben dua okuyordum o da allah razı olsun yardım ediyordu dün bir girdim bu yazıyı yazmış şok oldum allahım yardımcısı olsun ne desek şuan boş belki ama dualarımız gülüm ve kelebeğime gerçekten çok üzüldüm ya  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
amin cnm ins bu son olur cektiklerimiz  :amin: :amin: :amin: :amin: :y25: :y25:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

afram


RABBİM BİR MELEK BAHŞETSİN DİYE BEKLİYOMM!

banu_fth

 :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
çok üzüldüm yaaa.. Allah yar ve yardımcısı olsun .. Tüm anne olmak isteyenlere dua ediyorum .. Allahım versin en yakın zamanda sağlıkla inşallah unuttursun bu acılarını da .. hasretlerini de dindirsin inşallah . Allah sabır versin ..  :amin: :amin: :amin:

oslemturgay

24 Mayıs , 2011, 20:50:11 #34 Son düzenlenme: 25 Mayıs , 2011, 08:56:33 oslemturgay
Allahım bol sabır versin canım..  gönlüne göre versin.. ne kadar üzülme desek boş candı sonuçta.. görcek günü yokmuş Allahım sağ salim hayırlı evlatlar nasip etsin  :amin:

yasmin24

kıyamam canım benim Allah sabrını versin inan çok üzüldüm bu son olur inşallah sende en kısa zamanda sağ salim kucağına alırsın inşallah meleğini

Lă_Tăhzen!


kelebegimm

YARIM kaldim sanki... :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:canim cok aciyoooo
arkadaslar hepinize cok cok tsk ederim allah razi olsun ben haber veremedim iki kez konu acmaya kalktim yazdim yazdim kapattim aglayarak yuregim el vermedi bu konuya cumartesi sabahi dokdora gittik esimle sadece hissettigim icin kalbinin durdugunu.. dunde ameliyat oldum butun gun hastanedeydim cumartesiden beri öldüm bittim bi turlu almadilar alin canim yaniyo o karnimda ölüyken dedim ama dinlemediler 3 gun gezdim onunla öyle icim yana yana.. ama simdi yok aldilar minigimiii :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
cok canim yaniyo ama asla isyan etmicam rabbim nasip etmedi hayirlisi boyleymis bir sene ara vermeye karar verdik eridim artik cunku esimde istemiyo turkiyede daha iyi dokdorlara gidicez burdaki dokdorlara allah dusurmesin kimseyi..
dun narkoz ve ilaclardan sersem gibiyim ne yaptigimi bilmiyorum canimda aciyo ilaclar fayda etmemis acilma olmamis normalden fazla kanamam olmus ameliytta heryerim delik desik damarlarim anlatsam roman olcak yasadiklarim ama sabir sadece sabir
hepinizden allah razi olsun


]

kelebegimm

(Üç çocuğu ölen, Cennete girer) Oradakiler, (İki çocuğu ölen de mi?) diye sual edince Peygamber efendimiz, (İki çocuğu ölen de Cennete girer) buyurdu. (Bir çocuğu ölen de öyle mi?) diye tekrar sual edilince, (Allah'a yemin ederim ki, çocuk düşük de olsa, annesi sabredip sevabını Allahü teâlâdan beklerse, annesini Cennete götürür) buyurdu. (Taberani)(Hadis-i serif)

ins. cennetle mukafatlandiriliriz  :amin: :amin: :amin:iki tane melegim oldu cennette


]

derbeder

gecmis olsun canim. peki dusuk sebeplerin arastirildi mi? ya da arastirilacak mi?
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

ღ♥ Nilda♥ღ

.   

banu_fth

çok geçmiş olsun . Allah sabır versin . Bir daha yaşatmasın .
Bir dahakinde sağsağlim kucağına almak nasip etsin sağlıkla inşallah .  :amin: :amin: :nazar:

özgemm

çok geçmiş olsun canım
RABBİM sabır versin

kelebegimm

Alıntı yapılan: derbeder - 25 Mayıs , 2011, 13:03:26
gecmis olsun canim. peki dusuk sebeplerin arastirildi mi? ya da arastirilacak mi?
saol canim evet arastirilcak dedi dokdor bebekde arastirilcakdi iki hafta sonra yine gitcem kontrole sonuclai o zaman alcas galiba


]

kelebegimm



]