27 Nisan , 2024, 19:03:31

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


2.kez gene bebegim beni terketti

Başlatan °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°, 15 Mayıs , 2011, 04:28:49

« önceki - sonraki »

*•.¸♥gonca♥¸.•*

çok üzüldüm yaa allahım sabır versin inşallah iyi bir haber verirsin bize  :amin: ne denirki budurumda  :y25:
hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

doruk38

yazdıklarını okuyunca ağladım... o günlerimi tekrar yaşadım. hakkında hayırlısı olur inşşalhhh.. inşallahhh hayırlı güzel haberle gelirsin. geçmiş olsun



derbeder

canim benim ne kadar uzuldum anlatamam. her iste vardir bir hayir diyelim canim. ins. carsabuk atlatirsiniz bu durumu ve bir dahaki melegin sana sImsiki tutunur ve birakmaz. cok gecmis olsun tatlim.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

yasmin24

canım benim Allah yardımcın olsun çok üzüldüm kıyamam ben sana yaaaaaaaaa :y25: :y25: :y25:

asya81

canım çok üzüldüm  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: ALLAHIM sabrınıda verir kendini yıpratma nolursun :amin: zor bir durum buradan nasıl teselli ederis seni bilmiyorum ama dualarımız seninle  :amin: :amin: inşallah doktor yanılmıştır.

beteray

canım ne dicemi bilemedim Allah hepimizin yardımcısı olsun...herşey bir gün çok güzel olacak :amin: :amin: :amin: :amin:

laracroftt

canım benım yazdıklarını okuyunca yuregıme bısey oturdu sankı cok kotu oldum :y25:   allah bagıslar sana melegını ınsallah ne desem bos ınsanın tum psıkolojısı mahfolur tahmın edebılıyorum... Allah kımseyı evlat acısıyla sınamasın, hevesını sevıncını kursagında bırakmasın. Allah yar ve yardımcın olsun canım arkadasım sana ve bebegıne acısın bı mucıze olsun kalbı yıne atsın  :amin:   o kadar uzuldum kı aglayarak yazıyorum suan tum bunları  :crybaby2:  allahım sesımızı duysun ınsallah bebegın senle kalsın tum kalbımle dua edıyorum sana   :amin:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


ƓĤ♡SƬ

CNM ÇOK ÜZÜLDÜM TATLIMMM...NE DİYECEĞİMİ BİLMİYORUM...İNAN ÇOK ZOR BİR DURUM...RABBİM KİMSEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN MİNİK BİR BEBEK BİLE OLSA
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

nihalll

CNM çok üzüldüm allah yardmcın olsun sana üzülme demek olmaz üzüleceksin ama hiçbürzaman isyan etme vardır bundada bir hayır her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır unutma  allah hepizin hakkında hayırlısın versin cnm.dikkat et kendine.
BEBEĞİM KAVUŞMAMIZA ÇOK AZ KALDI GEL ANNENE BİTANEMMM                                                    ANNEN SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİ.

asuman1981

ÇOK ÜZÜLDÜM  :crybaby2:ALLH YARDIMCIN OLSUN  HAKINDA HAYIRLISI İNŞ

susanna

canim arkadasim diyecek okadar coksey var ama ne soylesem bos acini yuregimde hissetmekten baska elimden hicbisey gelmiyo sakin isyan etme nolursun rabbim belki bi mucize nasib eder
allah sabir versin bitanem hakkinizda hayirlisini diliyorum rabbimden




Balböceği

Sok oldum resmen  :-ooo :-ooo :-ooo cok uzuldum canim

:y25: :y25: gecmis olsun canim  :opucuk:  :sad1:

karapnr

çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüğümü anlatamam  :crybaby2: :crybaby2:



nurefşanelif

 :crybaby2: :crybaby2:
canm yazını okuyunca çok kötü oldum,rabbim yardımcın olsun.ama isyan etme çok zor bi ddurum zor ama herkesin imtihanı başka isyan etme. yarına kadar vaktin varmış güzelce dinlen biraz sonra güzel bi abdest olıp kuran oku kalbin ferahlar dualarımız seninle inş.  :amin: :amin: