27 Nisan , 2024, 17:03:51

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Göbek nasıl eritilir?

Başlatan Lă_Tăhzen!, 11 Mayıs , 2011, 10:51:14

« önceki - sonraki »

Lă_Tăhzen!

Göbek nasıl eritilir?
İster kadın olsun, ister erkek olsun kilo almaya başladıkları zaman ilk şikâyet ettikleri bölge göbek bölgesidir. En kolay kilo alınan bölge göbek bölgesi iken, en zor kilo verilen bölge yine göbek bölgesidir.

Göbek yağlarını eritmek için size birkaç tavsiyemiz olacak.
Öncelikle her menünüze bir porsiyon yoğurt ekleyin. Evet, yanlış duymadınız bir porsiyon yoğurt. Çünkü yapılan araştırmalara göre yoğurt en iyi yağ eritici besinlerden biri. Diyet yapan belli sayıda kişilerin bir kısmına her öğünde bir porsiyon yoğurt verildiğinde, diğer yoğurt yemeyen kişilerden daha hızlı kilo verdikleri ve verilen kiloların göbek bölgesinden eridiği tespit edilmiş. Göbek yağlarını eritmek için her öğünde mutlaka bir porsiyon yoğurt tüketmelisiniz. Porsiyonunun büyüklüğünü bir su bardağı olarak ölçebilirsiniz. Bir gün içinde mutlaka en az 1,5 litre en fazla 2,5 litre su için ve sık sık idrara çıkmaya özen gösterin. Bol su içmek özellikle göbek bölgesindeki zararlı yağların idrar yoluyla atılmasını sağlar.

Şayet sakız çiğneme alışkanlığınız varsa, bu alışkanlığınızdan vazgeçin. Zira sakız çiğnerken sürekli yutkunma ihtiyacı hisseder ve doğal olarak da hava yutar hale gelirsiniz. Buda karnınızda yani göbeğinizde şişkinliğe sebep olabilir. Kesinlikle tuzu hayatınızdan çıkarın ya da günde bir çay kaşığından fazla tuz tüketmeyin. Çünkü tuz vücudunuzdaki fazla suyu tutarak atılmasını engeller. Böylece de başta göbek bölgeniz olmak üzere bütün vücudunuzda şişkinliğe ve ödeme sebep olur. Bol lifli besinler tüketin. Çünkü lifli besinler bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlayarak, yediklerinizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını doğal olarak da kocaman bir göbekten kurtulmanızı sağlar.



Evde göbek eritici birkaç egzersize gün içinde mutlaka 10 dakikanızı ayırın. Örneğin uzun bir sopayı( ben viledanın sopasını çıkarıp kullanıyorum) omuzlarınızın üzerine koyun ve iki kolunuzu üzerinden geçirin. Hani tarlalarda korkuluklar olur ya, işte aynı öyle bir şekil alın. Ardından 150 defa sağa 150 defa sola olacak şekilde toplamda 300 defa sağa sola çevirin kollarınızı. Bu egzersiz gerçekten hem üst göbek bölgesini hamda belinizi resmen inceltiyor, zayıflatıyor. Bunun yanında günde sadece 5 şer 5 şer çekeceğiniz yarım mekik hareketleri de, göbeğinizi yok etmek için çok etkili olacaktır.

Bunun yanında günde sadece bir kez bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ve yarım limonun suyunu sıkın ve bu suyu için. İnanın göbek yağlarınızın kısa zamanda erimeye başladığını göreceksiniz.Beyaz ekmek yerine göbek yağlarınız eriyene kadar çavdar ekmeği yemeğe çalışın. Zira beyaz ekmek hem göbek hamda bel çevrenizin yağlanmasına neden olur.

suzannn

bana lazım yararlı oldu teşekkürler

°•.ℓανιηуα.•°

doğumdan sonra bu bilgilere daha çok ihtiyacım olucak... teşekkürler  :flowers:



Aytii

oğlum çıkınca göbek gider kanımca  :wave: :laughing7:

Lă_Tăhzen!

rica ederim kızlar
evet özellikle dogumdan sonra insanı bu konuda buyuk bir telaş kaplıyor :)
ben hala bunların derdindeyim   ama neyazıkki  göbek hala sabit  :k06:
şuanda yaz geldi yine telaş kapladı beni  :k06:

°•.ℓανιηуα.•°

gider o göbüş canım benim hiç kafana takma. bel ve göbek inceltici haeketler de var bak onlardan da yap. ya açıkçası bi de bebek küçükken daha çok ona konsantre olduğundan kiloyla uğraşacak pek zaman kalmaz. biraz büyüsünler o zaman daha rahat olursun ve deeeee göbüşlere elveda dersin  :hello2:



Lă_Tăhzen!

insallahh  :D 1 seneyi geride bıkatık  2.senenin sonunda daha fit oluruz  :k06: sonra tekrar hamılelik tekrar kılolar böyle devam eder gider hayatımız ne olcak  :k06:

°•.ℓανιηуα.•°

valla canım hiç sorma. ablam hamileliği esnasında 30 kilo almıştı. şimdi kızı 3.5 yaşında ve 30 kilonun hepsini vermişti. ne yazıkki tam kilolarını verdi huzura erdi derken tekrar hamile  :laughing7: napalım yaaaa.... anne olmak kutsal bişiy işte. o uğurda her şeye katlanacaz.....



Lă_Tăhzen!

kesinllikle öyle  kiloları bile unutturuyor onun bir gülümsemesi  Allah bana bu duyguyu anneliği yaşattı ya varsın olsun kilolar  elbet verilir bir şekilde :love7:

Dilara Ebrar

az yemek.bol bol hareket.bide göbek kaslarını germeyle.gider gider.doğumdan sonra gider..... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

Balböceği

Yemek yemedigim surece sorun yok  :k06:

onun icin ozel bi yere gidecegim zaman ac gidiyorum yoksa gobusum cikiyor arkadas  :ehi:

asuman1981

MAYDANOZLA LİMON HEMEN ERİTİR

Lă_Tăhzen!

Alıntı yapılan: asuman1981 - 11 Mayıs , 2011, 12:39:44
MAYDANOZLA LİMON HEMEN ERİTİR

O NASIL OLCAK MAYDONUZUN UZERİNE LİMON SIKIP ÇİĞMİ YİCEZ :) YOKSA KAYNATIP SUYUNUMU İÇİCEZ 1 AYA KADAR ERİSİN BİRAZ YA ŞU GÖBEK TURKIYEYE GIDICEM

Balböceği

Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 11 Mayıs , 2011, 12:45:34
Alıntı yapılan: asuman1981 - 11 Mayıs , 2011, 12:39:44
MAYDANOZLA LİMON HEMEN ERİTİR

O NASIL OLCAK MAYDONUZUN UZERİNE LİMON SIKIP ÇİĞMİ YİCEZ :) YOKSA KAYNATIP SUYUNUMU İÇİCEZ 1 AYA KADAR ERİSİN BİRAZ YA ŞU GÖBEK TURKIYEYE GIDICEM
Maydonozun ustune limon sIKIP yersen kan yaparmis oyle duydum ben  :k06:

Lă_Tăhzen!

ÖYLEMİİ BENDE KANSIZLIKDA VAR DENEYEYİM