EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

13 Mart , 2008, 22:44:15 #10905 Son düzenlenme: 13 Mart , 2008, 22:46:19 Emine
Özlemcim hoş geldin.Köy havası Selime de iyi gelmiştir.Maşallah paşaya çok mutlu görünüyor fotosunda  :nazar:
Aslıcım Defnecim de ev işlerine yardım ediyormuş maşallah hamarat hanıma   :nazar:
Elencim Ceylin 10 ay 3 haftalıkken yürümeye başlamıştı.Merak etme vakti gelince yürüyecektir.
Şerifecim Ali Berat sıkıntısız çıkarır inşallah dişlerini.
Goncacım yemek yarışması için tebrik ederim canım , yarı finale kalmakta bir başarıdır.Tarifini bekliyoruz
Işıl hoş geldin.
Aslıcım Ecenin o şikayet eden dillerini yerim  :k06:  :-*
Tubacım diyette başarılar dilerim umarım istediğin hedefe ulaşırsın  ;) Laraya maşallah çok tatlı çıkmış fotolarda.  :nazar:
Dilek hoş geldin
Ayşegülcüm Yağızcım kolaylıkla çıkarır inşallah dişlerini şu aralar Ceylin de diş çıkarıp duruyor 10 dişi tamamladık.Çorba tarifi için teşekkürler Ceylin tarhana 1 kez yapmıştım sevmemişti bir de sütlü deneyeyim bakalım.
Gözdecim hoş geldin yeni eviniz hayırlı olsun zor günler atlatmışsınız Hiracığımda kreşe başlamış sizin için her şey iyi olur inşallah.
Seydacım aşıyı her doktor farklı bir ayda yapabiliyor sen şu ana kadar olduğu aşıları söylersen olması gerekenleri hallederler
Zehracım iyi olmanıza sevindim kız kardeşin ve görümcenin Umrelerini Allah şimdiden kabul etsin diyeyim.Buz pateni resminiz çok hoş poz vermek için mi sıraya girdiniz yoksa hepbirlikte tutunarak mı kayıyordunuz   :laughing7:
Meltemcim Belemire geçmiş olsun .
Beril geçmiş olsun canım.Aşı konusunda Şeydaya dediğim gibi doktorlar halleder sen şu ana kadar olduklarını söylersen . Verem aşısı dışında diğer aşılar ücretli canım.Aşısına göre değişiyor en pahalı aşı prevenar aşısıydı.
Anitacım Kayraya geçmiş olsun
Gülaycım karlar içinde ana oğul çok hoşsunuz.  :nazar: Kuzeni Erdeme bakışlarından sinir olduğu belli zaten  :D

Ceylin nezle oldu ben grip olmuştum bütün çabalarıma rağmen bulaştı ne yazık ki.Burnu çeşme gibi.Doktor Actidem şurup kullanın dedi.Geceleri de okyanus suyu damlatıyorum buhar makinası açık sabaha kadar.Haftaya doktor kontrolü ve aşımız var o zamana kadar iyileşir inşallah.C.tesi bu durumda biz gelemiyoruz bi dahaki sefere inşallah.Bu arada sizin çocuklardan sakız çiğneyen var mı? Ceylin 2 aydır şakır şakır şekersiz sakız çiğniyor bağımlılık yaptı ne yapsam unutturamıyorum doktora gidince sorucam bi sakıncası var mı diye.İlk verdiğimde yutar mı acaba diye tedirgin olmuştum yutmuyor ama 5-10 dakika çiğniyor sonra gidip çöpe atıyor yenisini istiyor.Yakında balon şişirirse şaşırmayacağım :)

anita

Merhabalar
Şerife Zara 82 ve Aslıcım
teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.
Lara çok güzel çıkmış maşallah ona..
Gülaycım Caner tam bir beyefendi olmuş resimler harika..
Şeydacım en kısa zamanda bekliyoruz seni TR ye çok seviniriz 
Emine Ceyline geçmiş olsun maşallah sakız bile çiğnemeye başladığına göre kocaman kız olmuş annesi..

Kayra gripten kurtuldu derken, bugün durup dururken düştü.. yerde oturuyordu ayağı kalkarken yüzüstü düştü birazcık burnu kanadı. Çok korktum. Allahtan genel hali iyi. Hemen düzeldi. Ama ben daha düzelemedim. Dr 24 saat takip edin dedi. İnşallah bu geceyi atlatırsak sağ salim yarın 11 gibi süre bitmiş olucak..
Kızım çok cadı devamlı da benim peşimde. Hiç ayrılmıyor. Bi de en ufak şeye ağlıyor. Napıcam bilmiyorum mesela Legoları üst üste koyuyor yapamazsa ağlıyo mızmızlanıyo. Gece uykularımız hala kötü en az 2-3 kere uyanıyor. Genelde onun yanında uyuyorum. Ama bunun dışında çok tatlı oldu. Sürekli vır vır konuşuyor bir sürü kelime söylüyor her söylediğimizi tekrarlıyor. Saymayı bile öğrendik maşallah diyim 

Öpüyorum hepinizi dostlar..



ponçik

MERHABA  ARKADAŞLAR  :sunny:

Beril  geçmiş olsun sanırım bende arkadaşlarla aynı yorumu yapacağım , belirtiler fıtığa benziyor ama Dr. git bakalım ne diyecek  :icon_scratch:
bavul durumları ne vaziyette , hakikaten ben bile 1 günlük biryere gitmeye kalksam onuda koy bunu koy, yok o lazım olmaz,bu olur vs..kafayaı yiyorum , senin birde süre uzun olunca hakikaten işin zor be güzelim , Allah kolaylık versin  :amin:

Tuba   yazmıştım ama yine birkere daha maaşallah Laraya saçları ne de çabuk uzamış , hele o köfte dudaklar varya tam ısırmalık valla çok yan yakacak senin bu esmer bomba , sen Türkiye ye gelince İzmirde olacaksın galiba , İstanbula gelme ihtimalin varmı , hoş Meltemle bile buluşamadık seninle buluşursak tam süper olur  :ehi:

Şerife   hoşgeldin, inşallah vakit buldukça daha çok uğrarsın  :opucuk: Berat a maaşallah , hem gelişimine hem yaramazlıklarına  :k06:
göz problemi bende de olmuştu , yani sürekli kızarma şişlik vs.. Dr.uykusuzluktan olduğunu ve gözde kuruluk olduğunu söyledi, suni gözyaşı verdi, çok işe yaradı tavsiye ederim , sürekli aynı noktaya bakınca mutlaka gözleri sık sık kırpıştırarak gözyaşını tüm göze yaymak gerekiyormuş  :icon_thumright: , sağlık ocakları her bölgede başladımı acaba bu aşılara ben geçen gün karma aşıya 46 ytl verdim  :tongue3:

aaaayyy yemek saati gelmiş gidip hemen geliyorum  8)



ponçik

 :hungry: yedim geldim , Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin  :amin:

Zehra Ravza hala uyanmaya devam ediyormu , ben hani tahmin yürüteceğim ama , yürümeye başladığı için ve bütün gün ayakta olduğu için yorgunluktan uyumuyor olabilir mi ? çünkü ben bütün gün yakata olduğum zamanlar yorgunluktan uyanıyorum da o bakımdan dedim  ;D birde akşamları yatmadan ne veriyorsun, milupanın yeni bir maması çıkmış gece için özel nute mi nite mi öyle bişey , doymadığı içinde uyanıyor olabilr belki , umarım bunları yazana kadar uykusu düzene girmiştir  :opucuk:

Meltem valla Belemirin yaptıklarına şaşırmıyorum çünkü Eylülde kuzeni bizdeyken sürekli sabahları doluuq (Doruk oluyo yani hehehe ) şeklinde uyanıyordu devamlı ciciii doluuq diyordu , neyseki şimdi düzeldi yine anne / baba/ babaaalee üçlüsünden birini söyleyerek uyanıyor  :ehi:

Ayşegül yengene Allah acil şifalar versin ve bir daha böyle tatsız bir olayla karşılaştırmasın inşallah , benim yengemde (dayımın eşi) oldu aynı ameliyatı, şuan maaşallahı var

Gözde inan bir dokun bin ah işit'den ziyade cevap yazman , burda olduğunu bilmek bile hoş bir durum emin olabilirsin , tek kelimeyle mest eden yazılarını okumak hepimizin çok hoşuna gidiyor (arkadaşlar sizin adınıza da yazdım ama öyle olduğunu düşündüm  ;)  )
Hira için ve sizin için hayırlısı ne ise o olsun diyeceğim   :opucuk:

Aslı demek Ece hanfendi anneanneci oldu  :laughing7: benimki de babaannesine bi cilveler yapıyor, yanaklarını öpüyor, seviyor   :k02: sonra düşünüyorum da aman diyorum yeter ki sevsin , sonuçta anne başka büyükanne başka dede başka ..zamanı gelince hepsinin sevgisinin ve yerinin ayrı olduğunu öğrenecek  ;)

Aslı Defne 17 ayını bitiriyor ve hala emiyor demek  :nazar: ben 6 ayda bıraktığımız için  ( :( )  bu zamanlarda emse nasıl olurdu merak ediyorum  :suclu: göğsüne yatıp uyumak istemesi de bütün gün seni özlüyor olmasından olabilir  :love8: Allah kimseyi anne babasız bırakmasın  :amin:
birde dediğin gibi o iki poğaçayı uzun zaman unutmayacağım   :-ooo

Şeyda o linki okuyunca gerçekten insanın kafası karışıyor ama napalım 4/4 lük büyütemeyiz , zaman inanılmaz şekilde ve inanılmaz bir hızla değişime uğruyor Allah sonumuzu hayır etsin  :amin:
ya ben çözemedim  :icon_scratch: siz dönmek istiyorsunuz , biz kaçmak istiyoruz buralardan , herşeye vergi herşeye bir kulp .. oooy oooy ..çocukla biryere gidemezsin, yollar (kaldırım yok yani yolla birleşmiş durumda yada arabalar kaldırımlara park ettiği için ) bebek arabasını süremiyorsun ...vs.vs.. ama genede dönmek  istersen kapımız açık  :k02:  :toothy10:    :director:  müzik sınıfından resimler yooook mu


Gülay yuvana ve dolayısıyla foruma hoşgeldin  :hello2: gerçekten güzel vakit geçirmişsiniz , resimler  :icon_thumright: Canerin boyuna kilosuna maaşallah  :nazar:  iyi bakmışşın annesi  tebrikler  :alkış:
kuzeni yeni doğmuş yazmışsın da orada kaç günlük yani eğer yeni doğmuşsa maaşallah epey besili bir bebek  :D

Emine  :toothy10: demek sakız çiğniyor senin bızdık , gözümün önüne geldi de  :ehi: ayy süper ya maaşallah senin Ceyline ,
ayrıca ikinize de çook geçmiş olsun , bol bol c vitamini ve ıhlamur en iyi ilaç  :icon_thumright:



ponçik

gelelim bize  :love9:

Çarşamba günü hem yarışma hem doktor kontrolü ve aşı ..hepsini birarada çıkardık kızlar

kızımın boyu 83,5 cm kilosu 11,230 olmuş  :nazar:   :nazar:  :nazar:  :nazar:
artık iyice konuşuyor diyebilirim , söylenen herşeyi tekrarlıyor , hatta doktor bir şarkı mırıldanırken onu bile sesini incelterek laaaylaaaylaay diye taklit etti  :nazar:

pastörüze-inek sütü polemiğini sordum "bu tür haberler sürekli çıkar.bilinen markaları alın ve dert etmeyin " dedi , beyin yediriyoruz faydalımı dedim "dalak ve karaciğer " daha faydalıymış

2 yaşına kadar aşımız yok sadece 21 aylıkken ağızdan 2 damla çocuk felci-ydi galiba- aşısı yapılacakmış. onu dışındaaaaa... ilk defa tek başıma doktora götürdüm Eylülü ve çarşamba günü pek çok ilki başardım , yanımızda yardımcımız olmadan pek çok faaliyet içinde bulunduk  :love3: aferin bize   :aferin:  :D

Meşhur tarifime gelince  :laughing7:
ben genelde ölçüyle yemek yapmam siz kafanıza göre takılın  :ehi:
kıyma,soğan rendesi,kekik,brokolili yada başka bir sebzeli kavanoz maması güzelce yoğurulur, çanak şekli verilir
ayrı bir yerde haşlanmış patates ve sütle püre yapılıp köftenin içine doldurulur
üzerine kaşar rendesi dökülüp , domates rensesi , yağ,su,kekik serpilmiş tepsiye konup fırına verilir, piştikten sonra afiyetle yenir   :basardim:

aslında ben bunu evde yaparken tuz koyuyorum enfes oluyor , ama yarışma bebek yemeği yarışması olduğu için tuzsuz yaptım ve sanırım lezzetini veremedim  ::)
neyse önceki sayfada anlattığım gibi süper bir gün geçirdik
hele yarışmadan sonra hazırlanan 5 metrelik masadaki açık büfe yemekleri görünce  :suclu:  :ehi:  :hieyt:  yani nasıl anlatayım hehehe   :laughing7:
işin en zor kısmı da buydu zaten Eylülü kemersiz bir mama sandalyesine koyup hem onu gözetleyip hem ona hem kendime tabak hazırlayıp, bir yandan sırt çantamı kontrol edip , bir yandan yemek seçmeye çalışıyordum  :k02:
işte böyle kızlaaaar
ayyy ne çok yazdım  :D epey biriktirmişim hehehehe
sonra yine görğşürüz

haaa bu arada İzmirli arkadaşlar hani bu saate kadar iyi oturmalar demedim kıskandım filan sanmayın tamammı  :suclu:  ;D  :hello:



aslio

Herkese merhabalar...
Goncacım hemen senden başlıyayım valla ben yoruldum okurken yazdıklarını :suclu: Yarışmada derece yapamamışsın olsun canım biz seni birinci seçtikk.... :flowers: gayetde güzel tarifin ellerine sağlık.. Yaşadığın ilkler içinde tebrikler....

Eylüşün boyu ve kilosu içinde  :nazar:gönderiyoruz... hee bu arada poğacalarda çok ucuzmuş canım :laughing7:

Gülaycım hoşgeldin.....Caner çok tatlı olmuş küçük adam gibi çıkmış resimlerde...

Berilcim geçmiş olsun canım tekrar...

Eminecim tşkler canım.. Sakız olayına bizde yavaştan el atmış durumdayız.. Çiğneyip yutmalar başladı.... fazla vermiyorum o yüzden...

Anitacım demek kayra sayı saymayada başladı  :nazar: bizde biy, iki biliyoruz.....

İzmirliler buluşmanızın ayrıntılarını bekliyoruz resimleriyle birlikte..

ve bizden haberler: Yarın apartman günüm var hiç sevmediğim halde böyle bir organizasyon içinde buldum kendimi sırf annemin canı sıkılmasın diye ve üç gündür kendimi dağıtmış durumdayım ne yapacağımı şaşırdım menü hazırlama olayı bu gün bitti ayrıntıları pazartesi yazarım menüyüde yazacaktım ama sonra forumdaki hamişlerimiz aklıma geldi canları çekmesin diye vazgeçtim...hepinize iyi haftasonları diliyorum...

ponçik

Alıntı yapılan: aslio - 14 Mart , 2008, 15:16:37
Herkese merhabalar...
Goncacım hemen senden başlıyayım valla ben yoruldum okurken yazdıklarını :suclu: Yarışmada derece yapamamışsın olsun canım biz seni birinci seçtikk.... :flowers: gayetde güzel tarifin ellerine sağlık.. Yaşadığın ilkler içinde tebrikler....

Eylüşün boyu ve kilosu içinde  :nazar:gönderiyoruz... hee bu arada poğacalarda çok ucuzmuş canım :laughing7:


TEŞEKKÜR EDERİZ TATLI TEYZEMİZE  :flowers:

GÜNÜN DE ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN  :toothy10: AY GÜLDÜĞÜME BAKMA BEN DE HİÇ SEVMEM AMA DOĞUM İZNİ BOYUNCA ÇOK MARUZ KALDIM O DURUMLARA
AMA SONRA Bİ BAKTIM Kİ ALIŞMIŞIM VE İŞE BAŞLAMAYA GÖNLÜM YOK  :laughing7:
VELHASIL HERŞEYE ÇOK ÇABUK ALIŞIYOR İNSANOĞLU  :suclu:
ECEYİ ÖP BENİM YERİME   :opucuk:



beril

14 Mart , 2008, 20:27:30 #10912 Son düzenlenme: 14 Mart , 2008, 20:37:30 beril
aysegulcum aydinlatayim,su anda kesin donus gibi gozukuyo,ama belli olmaz bakcez artik..gidiyoz yani daha dogrusu gitmek degilde kaciyoz:)o yuzden bavullar tasiyo zaten napicagimi sasirdim..
organik olayina gelince,bazen guluyorum halimize eskiden organik mi vardi ya,hersey mevsimindeydi herseyin tadi vardi,domates icin yazi dortgozle beklerdik kucukken birde ne tatli olurdu o domates ustune hafifte tuz serpecen:)canimc ekti:) yumurtayi felan organk aliyozda esim guluyo hatta bide esprisi varda onu yazmayayim biraz belden asagi oluyo tavuklarla ilgili,organik tavuklar kafeslenmemis ya:)
goncacim dendigi gibi sen bizim birincimizsin :icon_thumright:  bosveeeeer...buarada birinci olan neyemegiydiki,seninki guzel gozukuyo,ama ugrastirir,benim gibi usengecler biraz zor yapar  ;D
seydacim dedigin gibi organikte inorganikte kendi icinde zararlari var ,artik ne yiyecegimizi ne kullanacagimizi sasirdik,yazik gelecek nesile:(
emine masallah ecrin sakizada baslamis,yakinda karsilikli oturur balon patlatirsiniz,gozumun onune geliyoda :toothy10:

aslicim genckene annemin apt.gunlerine sinir oldurdum:) tek sevidigim yani aksama borek corek muhabbeti oluyodu...hani arakadaslar gelip gitsin falan filanda oyle altin maltin isin icine girince bi garibime gider hala...bu arada menude ne var :) ac oldugum belli mi? kolay gelsin canim sana...aman tr de olsamda arkadaslarim gelse gitse...
zehracim sen artik ravzayi aglatsana ...nerdeyse 2 yasina geldiler,ben 1 yasinda aglattim bacim ,o gunden beri rahatim allahima sulur masallah yani...demin bi arkadasla cocuklari ciakrdik,meksikali kizcagiz,hatta aramizda 2 gun var dogum da,benim sancilar basladiginda eismle gecenin bi vakti disari ciktiydikta o da disardaydi,ikimizin eside sancilarla basa cikmaya calisiyodu:)) o da cekiyomus uykusuzlukta hala,dedim aglatacan.bizimki 3 gun agladi ama simdi o da rahat bende... bebeken tamamda buyuyunce zoruna gidiyo artik insanin...dene bacim aglatmayi...

bizimki bu aralar karga diyip duruyo,sincaplara felan bakio cap gibi bisey diyo,tr ye gitsekte cocuk konusmaya baslasa,10 kelimeyi gecemez oldu:)ben kactim cok oturdum ya gene basladi belim..
he unuttum gulaycim ya siz abd de su cicegiyle promokok olmadiniz mi ,gecende butun kagitlari aldim elime,halim komikti yani,bi yandan burdaki dr umuz jest yapip turkce aciklamali asilari cikarip vermisti bi elimde o bi elimde asi karnesi bi elimde goncanin verdigi adresteki asilar,,,gorende matematik sorusu couyorums anir...neyse baktim  promokok ve su cicgei asisi var...siz niye olmadiniz burda.. :dontknow:

jbdun

selam kızlar,
pek vaktim olmadığı için hepinize yazamıycam
ama aslıcım  sormuştun taaa ne zaman, okudum ama yazmaya fırsatım olmadı
ecrin öyle oyunları emdikten sonra yapıyor bazen, ve dediğin gibi başını göğsüme koyduğu oluyor özlediğinden olsa gerek :love9:
senin sütün daha varsa bence kesme derim,
ben, sütüm olduğu müddetçe 2yaşına kadar emzirmek isterim ;)

seyda

Anitacim,
cok gecmis olsun canim Kayrosa :opucuk: hayirlisiyla bisey olmaz  :amin:önceki aksam da Melis Alara düstü koltuktan. hemde inanamazsiniz yani ben tam yaninda ayakta duruyorum babasi da koltugun diger ucunda oturuyo. isiklari acip kapatiyodu, bende hangi parmakla kapatiyosun bakiyim simdi isiricam ham falan derken bizimki kahkahayla birlikte kendini bi atti arkaya koltuktam sirtüstü güm diye düstü. neyse önce popo carpip hizini kesti ama kafa yinede felaket gümledi. sok oldum resmen. gözümün önünde bi saniyede oldu ve hicbisey yapamadim. Allahim yavrularimizi daha büyük kazalardan korusun yarabbim :amin:

Goncacim,
valla tam dedigin gibi ordakiler kacmak istiyo biz dönmek istiyoruz :honk: aslinda ben sadece bu kadar yanliz olmaktan bunaliyorum yoksa tr yi helede Istanbul u yasamak icin özlemek sanirim delilik. hele de bebeklerle. kaldirimlarin halini artik daha cok farkediyoruz tabi :BangHead: bilmem anlattimmi gecen yaz esim sormustu - ki biz Yesilköyde oturuyoruz yani nispeten yesil, sakin bir köyde- Seyda türkiyede kaldirima araba parketmek yasak degilmi, ceza kesmiyolarmi diye. valla kaldim öyle. bilemedim cevabini heralde yasaktir falan dedim. biz senelerce kaniksamisiz iste. onun disinda yaz icin biletlerimizi aldim ;D yine 3 aya yakin tr deyim insallah :amin: tabi anneme diyorum tatili yarida kesip cümbür cemaat dönmeyelim de susuzluktan fealn diye :suclu:

bende her girdigimde herkeze yazamiyorum cünki unutuyorum okuduklarimi :suclu: öptüm herkezi :opucuk:

jbdun

günaydın kızlar,
şeydacım çok geçmiş olsun allah korumuş melis alarayı :amin: demek yazın 3ay isttesin, inşallah biz de gelirsek tekrar görüşürüz :amin:
anita kayraya da büyük geçmiş olsun, allahınizniyle sorunsuz atlatırsınız inşallah 24 saati :amin:
goncacım tarifiçin teşekkürler, sen bizim birincimizsin :opucuk: :love7: ve eylüşümün gelişimne de  :nazar: ecrinin de kilo 11,300çıktı salı gittik de, boyumuz da 83cm :nazar:
beril kesin dönüşünüz hayırlıolsun  ;) inşallah düşündüğün gibi iyi olur sizin için :amin:

ponçik

 :director: İzmir buluşması ne oldu hanımlar  ::) ben merak ettim de bir bakayım resimler konmuş mu dedim
ama bugün bir tek Jbdun girmiş  :sad1:
ben Ayşegülü aradığımda tek başına Yayızın peşinde koşturuyordu  :k06:

Jbdun maaşallah Ecrin de senin gibi uzun boylu olacak şimdiden belli  :nazar: gerçi anne uzun baba uzun sonuç kaçınılmaz tabiki  :D

Şeyda kaldirim ve ceza konusunda polemiğe girmemekle en iyisini yapmışsın  :laughing7: valla ben artık iyice boşverdim herşeyi
günlük yaşıyorum, geleceği planlamıyorum (ama hiç mi düşünmüyorum tabiki düşünüyorum fakat çok detaylamıyorum herşeyi
bilmem anlatabildim mi  :icon_thumright: )

Beril aşılarla ilgili durumun gözümün önüne geldi de  :ehi: çok komik olmuştur eminim
uyku ve ağlatma konusuna kesinlikle katılıyorum
bende ağlatmıştım tabi ilk gün içim sızlayıp 30 sn sonra almıştım  :ehi: ama baktım ikimize de yazık aynen devam dedim ağlatmaya
şimdi  :basardim: tüm ev halkı rahatız  ;D

bende fırına kek koydum pişiyor umarım yanmaz  ::)  ıspanaklı kek , süper oluyor gerçketen aynı fıstıklı kek gibi
bir de söylemesi ayıp eşim Antepten fıstık getirmişti , fıstıklı kek diye yiyor garibim  hehehehe  :ehi:
bilse ıspanaklı oldugunu hayatta yemez  :igrenc:

hepinizi öptüüüüm (bu arada yarın eşimle tanışmamızın 6.yıldönümü vay beee zaman ne çabuk geçiyor  :love8:  :binkybaby: )



zeytince

15 Mart , 2008, 23:19:15 #10917 Son düzenlenme: 15 Mart , 2008, 23:30:44 Gulay
 resimlerimize yaptiginiz yorumlar icin cok tesekkur ederiz teyzeleri... :flowers:

goncacim yeni dogmus dedigim hani gecenlerde kardesim dogum yaptiydiya o iste.. 1 ayini gecti bile kerata...  :-[ yarisma icin de saglik olsun hayatim.. kizlarin da dedigi gibi sen bizim sayfamizin birincisisin... ohh degisik bir aktivite olmus sizin icin de...  ;) Eylul`un de kilosu boyu masallah iyi... :nazar: demek iyiden iyiye konusmaya da basladi... :nazar:

eminecim haklisin Caner bakislari ile kendini ele veriyor... pek isinamadi kuzenine, pabucunun dama atildigini anladi sanirsam... :k06: masallah Ceylin`e, nasil buyumuz.. cadiriniz da hayirli olsun... cok hosmus... demek sakiz cigniyor senin kiz... masallah masallah... :D

berilcim evet promokok asisinin ilk dozu ABD de yapilmisti, benim yaptirdigim 2. dozuydu.. bunun bir de 3. dozu vermis dogrumu bayanlar... :director: :director: :director: sucicegi de sanirim 1 yasindan sonra yapiliyor zaten.. burada yokmus su cicegi asisi o sebepten TR de yaptirdim... ;) hepatiti de sansa birakmiyim dedim.. eger burada yoksa beni yine stres basar, hic kendimi kasmaya gerek yok diyerekten aradan ciksin dedim... demek kesin donus yapiyorsunuz.. hayirlisi olsun canim hakkinizda... ah o valiz islerini biliriiiimmm... ABD de havaalaninda halimiz goren goc ettigimizi tahmin etmistir zaten... :laughing7: esim valizlerden onunu goremiyordu oyle diyim sen anla... :k06:

seydacim gecmis olsun Melis Alara`ya... ah o dusmeler yok muu.. Caner de TR de yatagindan (park yatagini yanimda goturuyorum) dustu kasla goz arasinda.. yataginin bir tarafinda babaannesi, diger tarafinda halasi dururken hemde... ayaklarini havada gorduk resmen.. nasil tirmandi nasil dustu anlayamadik.. tam da yatma saatiydi, biraz oyaladik ama saati gectiginden huysuzlandi, Allah`a emanet edip yatirdim... Allah cumlesinin yavrusunu gorunmez kazalardan belalardan korusun... :amin: :amin: :amin:

anitacim Kayra`ya da gecmis olsun... duse kalka buyuyecekler diyoruz ama yuregim kaldirmiyor benim bu dususleri... :sad1:

jbdun masallah sana bacim... :nazar: :nazar: ne guzel hala emziriyorsun... ben de isterdim emzirebilmeyi ama benim sipa erken BIKTI anasindan... :( Ecrin`in de boyuna  :nazar: uzun olacak vesselam...

zehracim neden oyle uyumuyor ki senin fistik...hani artik yurumeye de baslamis daha cok yorulmasi lazim...bu arada gozun aydin canim, bak vakti geldi Ravza yurudu... ;) berilin dedigi gibi biraz aglatman gerekiyor belki de... cok sukur biz aksam 8 de yatip sabah 8 de uyaniyoruz yaklasik 4 aydan beri de geceleri deliksiz uyuyoruz, eger kucuk uyanmalar oluyorsa da ben duymuyorum... :)

tebessumum aysegulum sen ve yakisikli zeytin gozlun nasil? bugun bulasacaktiniz siz degil mi???? bulusabildiniz mi? nasildi? hani resimlerrrr??????

tubacim Lara`ya masallah :nazar: cok canlar yakacak bu kiz buyuyunce... :D

simdilik benden bu kadar, benim canavari yatirdim kendime soyyle bir cay yapip keyif yapacammm ;D hepinizi opuyorum canlar... hadi gorusmek uzere...by byyyy :wave: :wave:

 


seyda

Selam bayanlar,
son günlerde ne kadar sadikim dimi hergün bi iki satir yaziyorum ;D

bugün burda hava süperdi. bizde karar vermistik almanyaya gidicektik yani almanya dediysem tam sinirin öteki tarafi bize de 40 dakka falan uzakta göl kiyisinda bi sehir var Konstanz diye. neyse yolda ben söyle bi silkelendim ve Yilmaza dedimki sen pasaportlari aldinmi? oda bana bakti, bu bakistaki mana sen ne demek istiyosun ben hicbi zaman pasaporttan sorumlu olmadim olmam demekti :toothy10: neyse uzun lafin kisasi tabiki Konstanz a gidemedik ama sinirin bu tarafinda da ayni göl ve güzel bi sehir var hic görmemistik orayi gördük. cafe ler masalari sokaklara atmislardi, o kadar harikaydi günes. kahvemizi ictik, göl kiyisinda yürüdük, bi baktim kocaamaaaaan bi cocuk parki, heralde hayatimda gördügüm en büyük park filandi (Disneyland haric :toothy10:) orda eglendirdik azicik kuzuyu sonra da yemek yiyip döndük. valla cok yorulmusum ama degdi.

size bisey sorucam kizlar, sizin kuzular baska cocuklara vuruyomu hic? yada yanina bi cocuk gelip dokunsa falan öyle savunuyomu kendini??  merak ettimde benimkkinde öyle bi huy yok hic. gecende arkadasimla bulustuk onun oglan kasla göz arasinda bi tane patlatti Melis Alara ya. bizimkide öyle sasti kaldi. hic karsilik vermedi. bende hem üzüldüm hemde düsündüm nasil ögrenicekler yada ögreticez kendilerini savunmayi diye?? kestane kebap acele cevap :toothy10: :ehi:

Tebessüm :)

ben geldiiim :occasion14:
buluşmamızı merak eden hatunlar için yazıyorum efem... defneciğim ve annesi aslıcığımla buluştuk bugün ikeada, güzel bir gündü  ve yorucu tabi. yağızın arabasını evde unutmuşuz biz  :BangHead: ya yağızın peşindeydim, ya da kucakta gezdiriyodum, anlıycanız bacak bel sırt olayım vahim :sad1: neyse.. aslı çok tatlı bir hanım, defnem zaten tam fıstık, gıdık yanaklar tam yemelik ama kıyamadım, ayrılırken annesinin izniyle öptüm tontiş yanaktan bir kez.ben fotoğraf mak. getirmedim yanımda, aslı ayrılacağımız sıra çekmişti, artık aslıyı bekleyeceğiz resimler için. ;D

aslıcım tanıştığıma- görüştüğüme çok memnun oldum, uygun olduğumuz zaman geniş kapsamlı olarak tekrarlayalım şekerim :opucuk:

minik adamımın annesi gülayım :D biz iyiyiz çok şükür şekerim, buluştuk yukarda yazdığım gibi, güzel bir gündü. sen gel senle de buluşalım :D öpüyorum  kuzuyla seni :opucuk: