EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

anooom valla mı, gelsinler anacım sen haber ver, otobüs kaçar ama, burdan ist.a otobüs çoooook, her saatbaşı var. :muzz: doruk paşayı mıncırırım ne güzel.ayyh gerçekten ne iyi olurdu bi de sen olsaydın o otobüste, hemen otogara gelip alıkoyardım valla sizi ailecenek. :occasion14: herrr zaman beklerim canım benim. ay koptum eylüşe yaa, bababa balala diyo he, yirim ben o ağzı, zaten dünden göz koymuştum resimdeki ağza beeen, yer yutarım :hungry: eylüşüm bardak kırdı demek, aman bi yerlerine batmasın da, bardaklar tabaklar feda olsun. :opucuk:

kıslar burda kar yağıyoooo, ama çok minik taneli ve çook seyrek,tutumaz yani bu kar. ama olsun bu kadarını görmek bile çok güsell. :occasion14:

Tebessüm :)

Alıntı yapılan: g10c@ - 16 Şubat , 2008, 14:48:28
:-ooo aaaaa  Ayşegül ben izmir filan diyorum da bizimkiler çoktan Balıkesire gelmişler bile hehehe   ;D

anaaa, ne çabuk gettiler  balıkesire yaw :icon_scratch: e 4-5 saat sonra ist.dalar o zaman. sağ selamet gelsinler inşaAllah,bize de başka zaman gelirler, gelirsiniz ;)

ponçik

otobüs kaçmaz merak etme , zira arabayla geliyorlar   :suclu:
oooh İzmire de kar yağarmış   :occasion14: aman da amaaaan  :occasion14: 
valla bizde sayfaya kimse girmiyor diye iyice geyiğe sardık dimi şeker  :D



ponçik

Alıntı yapılan: Ayşegül - 16 Şubat , 2008, 14:53:34
Alıntı yapılan: g10c@ - 16 Şubat , 2008, 14:48:28
:-ooo aaaaa  Ayşegül ben izmir filan diyorum da bizimkiler çoktan Balıkesire gelmişler bile hehehe   ;D

anaaa, ne çabuk gettiler  balıkesire yaw :icon_scratch: e 4-5 saat sonra ist.dalar o zaman. sağ selamet gelsinler inşaAllah,bize de başka zaman gelirler, gelirsiniz ;)

inşallah canım   :love9:



Tebessüm :)

16 Şubat , 2008, 15:03:16 #10639 Son düzenlenme: 16 Şubat , 2008, 15:41:45 Ayşegül
heeee, desene sen arabayla geliyolar diye ne biliyim.aman napalım geyiğe sarmayıp, accık rahatlamaya ihtiyacımız var :occasion14: ohhhh yandan yandan :ehi: eee sen niye eve gitmiyosun? yarım gün değil mi bugün işin? ??? hazırlık neyin yapardın

meltemk

Kizlarrr ben geldim!!! Evet forum cok yavasladi, ben de artik girsem bile kendi kendime calip oynadigimi dusunerek yazmiyorum. Dedim nasilsa kimseler yok. Simdi yazayimmm dedim. Once okuduklarimi bir hatirlamam lazim ama :icon_scratch:

Tuba gonderdigin yaziyi bana bir arkadasim 3 sene once gondermisti. Bende coluk cocuk yok ama o yazi ofiste duvarimda asiliydi. Isimiz zor ama bir o kadar da keyifli. Insallah sonu iyi olur. Kres icin en iyisini dusunmussun. Nedir senin Zurih programi simdi bakiim?

Asli evine yerlesmissin. Oh keyfini sur artik.

Aysegul sen yazardin arkadasim. Sen yaz bari. Bak buralari bos birakmaya gelmiyor.

Gonca esine mutlu yillar. Eylusun resmi cok tatli. Gozler masallah :nazar: Seninle ne zaman bulusacagiz yaa?

Ozlem sende kisa yazmissin. Bak olmuyor boyle haberleri bekliyoruz.

Emine sende cok kisa geciyorsun artik. Ceylinin resimlere masallah. Saclari ne kadar uzadi. Cok tatli. Bizimki de uzuyor ama uzadikca kivriliyor.

Umarim atlamamisimdir. Gunluk yazmayinca unutuyorum valla canlar.

Bizim son hastane gununden sonra pazartesi gidecegiz Barayin asilari icin. Evet Belos'ta lokosit cikti. Kultur yaptirmam gerekiyor. Ama idrari bir turlu alamiyorum. Aciyorum altini normalde cis deyince yapiyor. Ama o gun ugrastim beceremedik. Barayada idrar testi yaptirmam lazim ama ona da torba bagliyorum bir turlu beceremiyoruz.

Gunlerimiz gezmek ve kosturmakla geciyor. Annemler kayinvalidemler o alisveris merkezi senin bu alisveris merkezi benim geziyoruz. Sanmayin ben laylaylom alisveris yapiyorum. Geziler onun altini degirtir, bunu emzir, sonra oburunun altini degistir, sonra yemek yedir, sonra yogurt yedir seklinde geciyor. Bu esnada ikisinin de uyudugu bir 40 dakika olursa ona da dinlenme diyorum. Oturup bir kahve sigara molasi veriyoruz. Sirf o 40 dakika icin sokaklardayim yani :tongue3:

Onun disinda bugun Baray'in duasi vardi. bu sefer kayinvalidemde yaptik. Burasi inanilmaz kis kiyamet. Davetlilerin bir kismi gelemedi. Onun disinda keyifliydi. Insan duygusallasiyor boyle zamanlarda :love3: Sonra kis kiyamet eve geldik. Simdi veletleri yatirdim biraz dinleniyorum. Kitabim bitti. D&Rdan bir suru siparis verdim ama henuz tesrif edemediler :'(

Sizi fotosuz birakmayayim birazdan koyarim 1-2 tane.

Bu arada burada kaloriferler 11den sonra kapaniyor. Barayla benim yattigim oda cok soguk oluyor. Barayin lahana bebek gibi 9 kat giydiriyorum ama gece 2-3 gibi burnu tikanarak uyaniyor. Soguktanmi bilemiyorum. Yoksa diyorum banyo yaptirip yatiriyorum, saclari da malum kafasi mi usuyor? Nem desem nem orani iyi. Yani kuru olsa benim de burnum hemen tikanir. Bir cozum bulamadim :dontknow:





meltemk

16 Şubat , 2008, 22:35:42 #10641 Son düzenlenme: 16 Şubat , 2008, 22:38:12 meltemk
Simdi fotolar bugunden

[eklenti yönetici tarafından silindi]





meltemk

Bu da dua sirasinda. Cok da hos bir dua ediyor bebegi kucaga alinca zaten annemin gozlerden belli.

[eklenti yönetici tarafından silindi]





meltemk

Bu da pasta fasliiii.... Bir de bizim aile. Anneler, gorumcem ve yeni gelinimiz ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]





Tebessüm :)

meltemcim hoşgeldin, resimler süper. gözüm gönlüm açıldı vallahi. barayı büyümüş gördüm maşaAllah,sanki belemirin bebekliğine benziyo gibi geldi bana. ::) belemir de yavrum nasıl küçük anne gibi çıkmış, yerim been :nazar: çok hanım bir kız olmuş maşaAllah kuzuma.yeni gelin hani şu ayakta duran siyahlı bayan mı? oysa hoşmuş ;) pastanız da çok güzel, ben bugün  abarttım bayağı pasta yedim ama canım çekti sizin pastayı görünce, nolcak benim bu halim yaw :laughing7: kalorifer 11de kapanıyosa kuzular donar sabaha kadar yaa, ondan tıkanıyodur kuzunun burnu, yok mu bir elektrik sobası filan? ailelerde vardır hiç değilse küçük bi soba, faidelenin derim.ben aklıma geldikçe yazıyorum taksit taksit, sana da maşaAllah, çok formda gördüm seni :nazar: saçlar süper olmuş, gölge mi yaptırdın? rengi tam süper. ahhh bir de ben bulabilsem kuaförün yolunu :y25:

desree (Özlem)

Anomm resimler gelmiş ben o iki beyaz meleği yerim,İkisinede kocaman maşallah :nazar: Merinos saçlı Belemir zaten tam ısırmalık bi elime geçirirsem yumulcam valla Baray da çok yakışıklı olmuş kara paşa yaw Meltem senin annende maşallah devlet gibi hatun senin saçlarda yakışmış son olarak hepinize toplu halde maşallah diyorum ve yorumlarımı burda kesiyorum :k06:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

aslio

herkese merhaba.. Forumumuz biraz olsun hareketlenmiş ne güzel...

Meltemcim valla bu pazar günü iyi gitti resimler Ayşegülün dediği gibi gözümüz gönlümüz açıldı..Hepiniz harika çıkmışsınız.. :nazar: :nazar:

Eskişehirde her yerde kar var şu an..Bi yandan size bunları yazıyorum, diğer yandanda yağan karı izliyorum hoş bir ortam....

seyda

Meltemcim resimler süper süperrrrrrr :nazar: Belos da Melis Alara gibi bonus kafa. Baray a da vaftiz elbisesi cok yakismis Allah iyiligini versin dinler arasi kombinasyon yapmissin ;D sen de süper görünüyosun valla top gibiyim falan diyosun ama hic belli degil.

Goncacim bizim evde de bardaklar hergün azaliyo. hele kiymetli cay bardaklarim varki (tüm kiymeti burda bulunmamasi taaaaa tr den getirdim) sadece 4 tane kaldilar :-\ aslinda kirilan bardakta degilim camlari toplamak beni deli ediyo. nasil sicriyo öyle teeeeeee nerelere kadar anlamiyorum. Allahim kazalardan korusun kuzularimizi :amin: ayrica gözün aydin esin gelmistir heralde simdiye kadar.

biz de bugün anneannemizi yolcu ettik. burasi günlük güneslik havalimanina gittik tam o sirada bi anons Ist. ucagi hava sartlarindan gecikmeli olucak diye. tam napicaz diye konusurken bi anons daha gectiler zamaninda kalkicak diye. hemen canli tel. baglantisi kurduk tabi babam ucaklar iniyo cok kar yok rüzgar var dedi. inisler bizim camdan seyrediliyo da ;D insallah hayirlisiyla iner annecim Istanbula :amin: benim zilli uyuyo yakinda uyanir corbasini yapiyim. cok öptüm herkezi. annem varken pek bi gezdik ama artik evdeyim ugrarim firsat buldukca. öpüyorum herkezi ve kuzulari. ha bide bende herkeze yazamiyorum zira Aysegülcüm o kafa bende de yok güzelim yanlizim diye dertlenme :toothy10:

Tebessüm :)

aslı hoşgeldin :flowers: ( yeni kararım sayfamıza gelene kırmızı halı sercem :D ) sakin herhalde orda hava? burda bahçelerde az biraz kar var, felaaaket bir fırtına var :y25: sana iyi seyirler şekerim ;)

şeyda anneni yolcu ettiniz demek, hayırlısıyla varır inşaAllah, ayrıca Allah kavuştursun diyeyim.. bonusun yeni resimlerinden isteriz, o da koca kız olmuştur görmeyeli. :opucuk:

meltem gerçekten o entari ne entarisi oluyo? dün sorcaktım unutmuşum. ben böyle bir gelenek bilmiyorum daa :dontknow:

Tebessüm :)

böyle buyrun efem...

[eklenti yönetici tarafından silindi]