EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

ay sağol gözde, kafa mı kaldı bende.artık ben de kullanabiliyorum oleeeeeeeey :hieyt:

jbdun

evet ayşegülcüm gözde cevabı vermiş zaten,ben de öyle diycektim :k06:

o uni baby yi deneyen var mı acaba forumda?

Tebessüm :)

 jbduncum notlarımı aldım cevap veriyorum, yok o kadar da değil canım.geçen gün alıcaktım, baktım kipa da yoktu,her yerde satılmıromu acaba. :dontknow: bi de huggies inkini de meth ediyolar, o nasıl acaba. ???

jbdun

bilmiyorum ki ayşegülcüm,ben ürünleri hep nivea kullanıyorum ;)

ebruli19

jbdun kalkınca da iyidi kızım umarım gecede huysuzluk yapmaz İnşallah.. Sorma ya aklıma geldikçe tırsıyorum Allah korusun millet geçinmenin yolunu bulmuş..

Filizcim açıkçası hap ve benzeri korunma yolları bana göre değil. Doğal yöntemler var iken... Bazen biz bayanlar her şeyi üstümüze alıyoruz bu da erkeklerinde hoşuna gidiyor.. :k06:

Gözdecim belki karnı aç olduğu için ağlamıyordur huysuzluk yapmak için ağlıyordur...

Arzu merhaba umarım bir şeyi çıkmaz oğlunun... Bazı bebeklerde zamanla geçiyor bildiğim kadarı ile...

Tubicim ben popolin ve hametan kullanıyorum memnunum özellikle de hametandan pişik olunca hemen tadavi ediyor.. Popolini her altını açtığımda sürüyorum. Prima bezde bir ara pişik sorunu yaşadık o zaman hametan aldık memnun kaldım bezimide değiştirince sorun ortadan kalktı..

Zehra geçmiş olsun.

Bende beceremiyorum bu yazı işini...
GüZeL KıZıM  REYYAN`ım

MeLeĞiM MiNiK KeLeBeĞiM SeNi ÇoK SeViYoRuZ

ebruli19

Olalalaaaaaaaa bu sefer olmuş...

Öptüm bebişlerinizi... :opucuk:
GüZeL KıZıM  REYYAN`ım

MeLeĞiM MiNiK KeLeBeĞiM SeNi ÇoK SeViYoRuZ

jbdun

 :k06:

bu geceyi atlatırsanız tamamdır canım,kolay para kazanmanın kötü yolu :crybaby2: başkalarının haklarını yiyolar :caca: allah inşallah cezalarını verir bunlar gibilerine :sad1:

berilce

filiz sana spiralle ilgili ozeline mesah yolladim okursun...

berilce

YA BI DAKKA BENIM KIZIMDADA DOGUMDAN BERI KIRMIZI LEKE VAR BACAGININ ARKA DIZ KAPAGINDA,KOTU BISEY MI BU,BEN DOGUM LEKESIDIR DIYE PEK ONEMSEMEMISTIM,DOKTORDA FARKETMEDI SANIRIM,BALK SIMDI TELASLANDIM  :sad1:

mia

Alıntı yapılan: ardaömür(Arzu) - 22 Şubat , 2007, 10:59:27
günaydın arkadaşlar
Bugün Ardanın iç organlarının ultrasonunu çektireceğiz doktorumuz istedi biraz endişeliyim Ardanın kolunda doğum lekesi var hemanjuyum  belki iç organlarındada leke olabilir dedi doktorumuz olsada endişelenecek bir şey yokmuş ama yinede görelim dedi  :crybaby2:  ayrıca akşam 2 karma aşımızı olacağız sizde aşıdan yarım saat önce doktor tavsiyesiyle calpol veriyormusunuz
jbudun geçmiş olsun  öyle günlere kaldıkki benimde doğumumdan bir gün önce çantamdan telefonumu çaldılar insaf ya hamile karnı burnunda insana bile yapıyorlar insanlık nereye gidiyor bilemiyorum  :cussing:

Neden bakmak istediğini hiç söylemedi mi doktor peki?

Emine

Migrosa gittik bu akşam şu indirim çeklerini kullanmaya gitmez olaydık.Tolga Ceylinin kafasına 4 kiloluk süt kolisini düşürdü.İçi süt dolu yani.Tam köşesi geldi kafasına kafa derisi soyuldu etrafı kızardı.O ağladı sustu, ben ondan çok ağladım yani.Yeni yeni kendime geldim.  :crybaby2:  Doktorunu aradım uyuyunca uyanmakta zorlanırsa hastaneye gidin küçükte olsa bir risk var dedi.Off sabahı nasıl edicem bilemiyorum.Dua edin nolur bişey olmasın yavruma  :(
A+D Zinc Oxide Cream tam adı eczanede satılıyor.Evet jbduncum çok etkili 30 ytl nin üzerindeydi tam fiyatı aklımda değil.Doğduğunda almıştık hala kullanıyoruz bitmedi.Sadece kızarınca sürüyorum.
Ayşegülcüm paket milupadan geldi.Ben üye olmuştum sitelerine sanırım o nedenle.Ben Ceylin doğduğundan beri hiç pamuk su yapmadım hep temizleme mendiliyle temizledim bişey olmadı.
jbduncum hemen hemen bütün mendilleri kullandım şu an uni baby kullanıyorum çok memnunum.En güzeli o.

desree (Özlem)

Merhaba kızlar,
Uzun zaman oldu yazmayalı gerçi soran olmamış ama :( biz iyiyiz yoğun geçiyor günler Selim in uslanmasını bekliyorum daha çok beklerim bu gidişle :-\
Jbdun geçmiş olsun cana gelmemiş ya önemli olan o,
Ayşegül Selim in de zaman zaman pişiyor popişi cildi çok hassas Yağız gibi, bende pamuk+su baş edemedim Nivea sensitive kullandım çok iyi fakat çok pahalı 6 milyon paketi uni baby pamuk+su kullandım pişik yaptı, pampers ın ıslak mendilleri güzel, geçen migrosta üçlü paket huggies mendile rastladım biz bez olarakda onu kullanıyoruz çok iyi hemde kapaklı tek tek geliyor mendiller öyle top gibi olup bir kaçtane birden çıkmıyor sinir oluyordum :cussing: fiyatı da çok uygun üçlü paket 9,95 her birinde 72 tane var, bi de bizim bebekler gazlı ya kakaları hemen pişiriyor ben kaka yapınca vakit kaybetmeden altını alıyorum hemen,
Emine çok üzüldüm, inşallah bi şey olmaz korkma, anlatırken içim cız etti Ceylin in kızaran yerini öpüyorum :opucuk:

Bende bir şey sorayım iki gündür Selim in kakası koyu yeşil, elma suyu veriyorum o yapmış olabilir mi? ek gıdaya geçişte kaka rengi verilen besine göre değişirmiş ama ondan mı acaba?


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

seyda

Eminecim,
kiyamam acimistir tabi cani, ama dualarimiz seninle merak etme bisiy olmaz. bende Melis Alara yi aksam banyo yaptirirken küvetine carptirdim kafasini. cok hafif carpti gerci aglamadi bile ama böyle saskin saskin yüzüme bakti ya anne napiyosun sen bana der gibi o bile yetti :(
Özlem,
ben de Pampers in sensitive ini kullaniyorum ve cok memnunum gerci ben genelde pamuk+su yapiyorum ancak bazen genellikle kaka yaptiginda kullaniyorum islak mendilleri.
Gözde,
benim doktorum da minipill tavsiye etmisti, yani ostrojen icermeyen dogum kontrol hapiymis. emzirebiliyormussun kullanirken. ama ben yinede prospektüsü okuyunca vazgectim, pirpirikliyimdir de biraz :suclu:
bu arada benim kizim yanliz basina asla uyumuyor, illa kucakta vede tercihen memede uyuycak. iki üc gecedir deniyorum söyle bi sarki söyleyip öpüp yanindan cikmayi... dün gece ciglik atarak basladi ve aglama krizine girdi... bu gece ellerini agzina sokup kendini kusturup bagirmaya basladi... nasil olucak bilmiyorum valla. alisti keyif yapmaya. ben bu gidisle fizik tedaviciyle akraba olucam :toothy10: imreniyorum kendi kendine uyuyan bebeklere ve basaran anneler :aferin: :nazar:

mia


Zara82

hayirli geceler kizlar, Gözdecigim cok tsk ediyorum cicekler icin....bende Hira ya Hira magarisinin kokusundan gönderiyorum  :hieyt:

Evvettt adimiz gezmeciye cikti, gözünüz degidi  :caca: :caca: :caca: saka bir yana bugün kizim beni doktora götürdü...doktor ortada virus dolastigini bol bol vitamin C almam gerektigini söyledi...antibiotik verecekti vazgecti...daha kötü olursan yine gel dedi...iste böylee

Aysegül bende hala su ile temizliyorum...benim kizimin tenide hassas, misafirliklerde bende temizleyici mendil kullandigimda hemen kizariklik oluyor...doktor 6. ayini doldurana kadar su ile temizle demisti bakalim...

Bu arada Aysen yok ortaliklarda..
Birde MUbi acaba KIbris dami yoksa gelmeyecekmi forumaa??

Bu korunma hususundada birsey söylemek istiyorum , benim doktorum yasin kücük spirale gerek yok dedi...Bizim burda Dogum kontrol hapi var cok hafif ve özellikle emziren hanimlar icin ismi Cerazette...ben onu kullaniyorum...ama bunda hic ara vermiyorsun devamli kullaniyorsun...

Benim ki agliyoooooooooooooooooooooooooooooooo
öptüm