EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslio

Goncacım hepimizde oluyor bu sinir harbi durumları canım geçmiş olsun bak anlatınca biraz rahatlamışsındır umarım...Moralini bozma bunaldıkça buraya yaz biz seni dinleriz Eylülü ve seni öpüyorum canım.

ponçik

SAĞOLUN ÖZGÜL VE ASLI
VALLA BURAYA YAZINCA GERÇEKTEN RAHATLADIM   :love9:
BİR DE KENDİMİ BİLMECE-BULMACA SAYFASINA VERDİM
ACAYİP DEŞARJ OLDUM  :muzz:



aslio

Berilcim söylediğin durum hepimizde oluyor forum yoğun olunca bazen arada kaynayıveriyor sorular. Haklısın tabi atlamamak lazım seni bekliyoruz canım....

Tebessüm :)

goncacım daha iysin dimi canım :opucuk: ben herrrr gün aynen senin dediğin şekilde eteğimde beni çekiştiren ve tüm dolap kapakları ve çekmecelere düşman bir küçük danayla yemek yapıyorum :basardim: hattaaa geçen gün sen alt çekmeceyi aç, içine gir otur, çekmeceyi kır! :cildir: yazık çekmece tamir olmayı bekliyo şincik :laughing7:

beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil seni sefiyoz gitme bi yereeeeeeeee :( nütfen geri dööööööön :( hadi gel gel gel ne olursun gel hadi naz yapmaa..... :love9:
:love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

ponçik

Alıntı yapılan: ayşegül - 21 Kasım , 2007, 15:12:22
goncacım daha iysin dimi canım :opucuk: ben herrrr gün aynen senin dediğin şekilde eteğimde beni çekiştiren ve tüm dolap kapakları ve çekmecelere düşman bir küçük danayla yemek yapıyorum :basardim: hattaaa geçen gün sen alt çekmeceyi aç, içine gir otur, çekmeceyi kır! :cildir: yazık çekmece tamir olmayı bekliyo şincik :laughing7:



heh işte aynen yaaa  :cildir: çekmeceyi boşalttı , hazır çorba poşetlerini yerlere attı ,  bi tane açık maya poşeti varmış , sen onları çekmeceye boşalt , sonra ellerini yalayıp çekmeceye batırıp batırıp yüzüne sürdü   :cildir: saç-baş heryer mayalandı   :BangHead:
Valla ne yalan söyliyim arkadaşım aklımdan seni geçirmedim değil hani  ;D
anaaaaam dedim , en azından işe gidiyom da eccük işe güce dalıp kafamı dağıtıyom   :suclu:
Allah hepimize sabırlar versin



Tebessüm :)

amiiiiiin. hem öyle böyle değil, evliya sabrı versin.

gündüz uykusu sorulmuşş, yağız sabah 8 gibi kalkar ve öğlen saat 2 de bir saat gibi uyur :cildir: birkaç aydır böleyiz, ikinci gündüz uykumuz yok.

meltem o külot şeklinde olan bezlerin yandan yırtmak için olan kısmı var o şekilde çıkıyo yani. ;) bu dönemler için büyük kolaylık aslında. bende numunesi vardı, kullandık hoşumuza gitti. huggiesin varmı acaba o bezlerden?

ponçik

21 Kasım , 2007, 17:15:05 #9906 Son düzenlenme: 21 Kasım , 2007, 17:18:12 g10c@
Şeyda  benim minnoşum (düne kadar  :cildir:  ) sabah 2 öğleden sonra 1,5- 2  saat olmak üzere iki kez uyuyordu fakat şimdi düzeni biraz bozuldu
bakalım babaannemiz gelince günde 1 seferle kalacak mı yoksa yine eski düzeni oturacakmı hep beraber göreceğiz
ama günde 1 sefer uyursa çekeceğimiz var demektir
zira çıkmadığımız yer olarak bi tek mutfak tezgahı ve masaların üzeri kaldı , sanırım onlarıda halledecek   :k02:

Tuba  o bahsettiğin külot bezlerden bende kullandım inanılmaz rahat takıp çıkarması , dün akşam Eylül koltuğa bi güzel işeyip ( Ayşegül bak yaptığı yaramazlıkların arasına bunu yazmayı unutmuşum  :D  ) elimden kaçtıktan sonra , tekrar o bezlere mi dönsem diye düşündüm , lakin onlar diğer bezlere göre biraz daha pahalı , sizin memlekette nasıldır bilmem tabi  ;D

Jbdun tahlilleriniz çıktımı arkadaşım

aaaaa bu arada Pınar ve Nehir kuzusuyla buluşacağız yazmıştım ya , buluştuk yazmışmıydım  :icon_scratch:   :laughing7:
güzel bi akşamdı , ayrıca Pınarın neden foruma girmediğini bizim kocişler ortadan kaybolup da , onları PC başında oyun oynarken bulduğumuzda iyice anlamış oldum .... Kocişler PC yi ele geçirince forum - morum yalan oluyor yani  :-\
kızlar oynadılar , birbirlerini öpüp koklaştılar  :D
Nehir uyuyunca Eylül iyice çoştu , gece 12de hala ayaktaydı -ki gündüz 17:00 de uyanmıştı - rekor kırdı yani , ama sonra ağlaya ağlaya uyuya kaldı yavrum :sad1:

bu arada ben daral olayını atlattım , eve gidince kızımı kucağıma oturtup güzel güzel konuşmayı düşünüyorum , benim neden çalıştığımı , onu niye evde bırakıp gittiğimi ...vs.vs. ve ben eve geldikten sonra bana kapris yapmasının iyi bişey olmadığını filan konuşacağım .. bakalım başarılı olacakmıyım  :-[



şerife Berat

 merhabalar kızlar

beril oluyor canım böyle şeyler forumda şahsen ben sorunu gormemıstım zaten bı cogumuz calışıyoruz son yazılan sayfayı okuyup olaylardan haberdar olup ısımıze devam edıyoruz.çok kez sadece okumakla yetındım forumu ıslerın yogunlugundan dolayı o yuzden kendını uzme sana karsı kasıtlı yapılmıs bı olay degıl bu davranıs.salçalı yemeklerden bende verıyorum berata hosuna gıderse yıyor gıtmezsede zorlamıyorum yanı ozel olarak yemek pısırmıyoruz artık sadece gunluk yada ıkı gunluk corbalar yapıyoz.

gonca sınır harbını yasamakta haklısın canım ama onlar erkek bızım gıbı asla dusunemezler ılgı gosteremezler ha arada ıstısnalar olmuyo degıl ama bunlar sanırım turk erkeklerıne mahsus bı olay degıl,esım ogretmen ve calışma saatlerı benımkının tam tamına yarısı c.tesı evde ohhh rahatına dıyecek yok c.tesı gunu bıle beratı anneme goturuyoruz yarım gun bıle tahammulu yok yanı cocuguna ben evde olunca canı ısteyınce ılgılenıyor uyutuyor yedırıyor ama ben olmayınca asla ancak annemnlere gıdıp parazıtlık yapıyor beratı sevıyor karnını doyurup eve gelıyor  :cussing: hepımızın durumu aynı bacım anlıycagın :cildir:

alı berat da gunduzlerı 1 kez uyuyor artık hatta bebeklerınızı nasıl uyutuyorsunuz bolumune yazmıstım sanırım yenı seyler kesfetmek ıstedıklerınden dolayı uyumuyorlar.

aysegul ben gormedım resmını eklermısın canım tekrar?

jbdun emıne ozlem pınar nerelerdesınız ?

yılbası cekılısı ıcın hedıyelerını alan arkadaslar varmı?

gecen gunde alı berat tv sehpasının altında kocaman bı cekmece var onun ıcını bosalttı ıcınede oturdu bıde suratıma bakıp sırıtıyo ya bunların baska ısı yokmu muzurluk yapıyolar  :caca:

vardı daha yazacagım kısıler ama sagımdan solumdan arkamdan gecıp duruyolar ıkıde bır yakalanıyom mıllete yazamıyom yanı :honk:

seyda

Aysegülcüm,
Huggies in o bezlerinden ben tr de görmedim ama var yani burda var ::) ben onlari tatile giderken almistim gecen bahar acaip zor oldu arabada onlari giydirip cikarmak ama simdi belki daha rahat olur. ben her alt degistirmede kuzunun eline bi oyuncak veriyorum yoksa asla yatmaz ki :-\

aslı

Kızlar kızlar neler oluyor böyle.. Herkes kocişlerden dertli... Bu kocaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı ....  :ehi:

Bu yaşadıklarımız da esasında hatalı bizleriz. Çünkü biz Süper anne ve süper bir eş olmak istiyor ve herşeyi dört dörtlük yapmak istiyoruz. Biz kendi kendimizi hırpalıyoruz yani niye süper olmalıyız ki. Süper olmayınca çocuğumuz ve eşimiz bizi daha mı az sevecek yoo ... o yüzden şöyle yapıyoruz   :muzz:  :muzz: . Hepinizi  :flowers:

Ayşegülcüm Yağızcıma  :nazar: . Her geçen gün biraz daha yakışıklı oluyor  ;)

Goncacım daha iyi hissetmene sevindim. Eylüş yaramazını  :opucuk: . Defne'de Eylül gibi eve gelince sürekli dibimde ben nereye o oraya tabii arada yanımdan ayrılıyor onda da  mutfak dolaplarını boşaltmak için  :laughing7:

Berilcim eminim gözden kaçmıştır çünkü ben kendi adıma söyleyeyim çoğu zaman tam okumadan öteki mesaja geçiyorum  :suclu: . Böyle olunca atlanıyor. Salçayı neden vermediğini sormadım ama bence içine bol miktarda tuz konuluyor yaa o yüzden diye düşündüm şimdiye kadar hep.

Jbduncum tahlil sonuçları nasıl ecroşumun.

Bizim genelde günde 2 kere uykumuz var 1'er saat uyuyoruz ama yinede belli olmuyor.

Yazmayı unuttuğum arkadaşlar olduysa ( ki  vardır çünkü sadece son 3 sayfayı okudum) sizi  :flowers:



tubi

Beril naaptin oyle yaa ..Hadi don baqkalim hem baska forumlaraalisana kadar ohooo Melis kocaman olur..Cok da ozler merak ederiz minnosun maceralarini,gelismini.Ayrica anne olunca anladim yazini cok ama cok begendim..Benim suanda dile getiremedigim hersey..
Aslicim sorma yaa karisti ortalik.Haklisin valla su super olma konusunda..Cok iyi soyledin..
Goncacim bugunun aglagi seni sectim iki gun once bendim:)Dua et esin evdede ilgileniyor hayatim,komsu filan nasil olcakti kine?Hem pratik yapar azicik:)Seni daha iyi anlayacagina da inaniyorum.
Meltemcim usurmu kine?Polar oldugu icin soguk pek islemez diye dusunuyorum.Aslinda bende dusunuyorum en azindan uzun kollu body giydirebilirim.Gerci odasi 23C civari gunduz kapattigim halde kaloriferi.Bu ev cok sicak oluyor yaa her yerde kapali oldugu halde ..
Jbduncum kan alma olayi hafifce atlatilmis sevindim ,umarim sonuclarda iyi cikar.
Simdi ben bu pantalon gibi olan bezlerden  gordum Trde.Biz benzerini yuzmeye giderken kullaniyoruz mayonun icerisine.Yirtarak cikartilabiliyor yada siyirabiliyorsun .Seydacim bizimki oyuncak filan tinmiyor sadece bepanthen krem tupu durdurabiliyor nedenini bilmiyorum.Tabii kic kremini agzina goturmesi hic hosuma gitmiyor:)Simdi su pant. lari bir deneyeyim bakalim.Fiyat farkini tam bilmiyorum sefere dikkat edeyim bakalim.
Yarin yuzmemiz var ,9 dersin 6sina ancak katilabilmis olacagiz insallah.Hastaliklar yuzunden tabii.Pazartesi fotografciyi ayarladik,umarim birsey olmaz hastalik filanda cekim yapilabilir..Cok merak ediyorum nasil olacak.Yazmadim tabii uzun zamandir beraber daliyoruz artik :)


jbdun

günaydın kızlar,
kan tahlili sonuçlarımızı dün aldık, allaha şükür kansızlık yok ama biraz demir eksikliğimiz çıktı o yüzden 1,5ay daha damlaya devam :icon_thumright: gonca , aslı ve tuba sorduğunuz için  :flowers:
bu sabah ecrin aştı kendini,saat 4-5 arası belki 9kere uyandı ve sonra da ben dayanamadım artık 5di kalktık :cildir: bi de bugün nöbetçiyim, çok ama çoook yorucu olacak :-\

goncacım daha iyi olmana sevindim canım :opucuk: aaa bak sen arkadaşlara slm söyle demiştin geçen gün msnde ben unuttum :suclu: özür dilerim arkadaşım :opucuk: arkadaşların goncanın geçmiş selamı vardı kusura bakmayın :)
tuba ne güzel demek kızınla dalmaya başladınız :hello2: inşallah resimler çekilir de biz de görürüz ;)
şerifecim ben buralardayım  ;D yeni yıl hediyesini maalesef daha alamadım :-\
şeydacım ecrin benleyken maalesef artık uyumamak için elinden geleni yapıyor ama annemdeyken sabah 1saat öğlen 1saat olmak üzere 2kere uyuyor, haftasonları bendeyken zar zor yarım saat uyuyor akşama kadar :cildir: illa kuduracak cadı :k06:

neyse benim hazırlanmam lazım, unuttuğum arkadaşlar kusura bakmayın daha sonra yazıcam ;)

bişey sorucktım, normal ekmek veriyor musunuz miniklere? ecrin zeytin-ekmek çok seviyor, her sabah annemdeki kahvaltı öncessi bizde yiyor.
Hatta ecrin ekmeğe bayılıyor diyebilirim :k06:

meltemk

Jbdun, Belemir de ekmege bayiliyor. Ben de anlamadim cunku bizde oyle cok ekmek yenmez. Ama onune minik mink yapiyorum kendi yiyiyor. Hatta epey yiyiyor. Bence verebilirsin bir sakincasi yok. Zaten gun icinde almalari gereken karbonhidrat miktari var. Ekmek / Makarna / Pilav seklinde. Biz de her yemeginin yaninda bir pilav makarna oluyor. Ama yine de ekmeksiz oturmaz oldu bizim kiz.

Ama bizde 1-2 haftadir ciddi bir kabizlik var. Armut, elma kompostusu, zeytinyagli domates herseyi deniyoruz ama sik sik kabiz oluyor. Bir fikri ya da onerisi olan var mi??

Tuba bir sekil bizim ev o kadar sicak olmuyor. Anlamiyorum. Zaten bebik finli bebek gibi olacak. Birlikte dalma fikrinize bayildim. Fotolari bekliyoruz.





aslio

jbduncum Ece'de ekmeği çok seviyor bizde yemek yerken minik minik koyuyoruz önüne kuşlar gibi tek tek alıp yiyor:) Sevdiği bir şey bulduk nihayet....

Tubicim resim olayı harika olur bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.

Şerifecim hediyesini alanlar oldu.Yeniyıl çekilişi bölümünde var resimleri. Bizde kısmetse bu haftasonu çıkıp alacağız hediyemizi..



tubi

Gunaydin herkese,
Lara da  ekmege bayiliyor,ben kepekli emek veriyorum.Sadece kahvalti ile sinirlamaya calisiyorum ama cok bagirirsa eline tutusturuveriyoruz susuyor:)
Bizde bir suredir, tamamen katilara gectigimizden beri diyim kabizlik degil ama daha kati kakamiz var.Zeytinyag denediniz mi bilmiyorum Meltem,bir kasik ayrica iciriverin ?Bende meyve ile cozmeye calisiyorum,kahvaltisina ve corbalarina da zeytinyag ekliyorum.Sanirim katilara gectik ,ama tam disler yok o yuzdende tam cigneme olmuyor,agizda sindirim pek olamiyor yani.
Jbduncum uzun sure anne sutu ile beslenen bebeklerde gorulebiliyor,beslenmesine dikkat ederseniz olur biter.Bizimkine ancak Trye gidince bakilacak.O bakimdan et olayinin uzerinde duruyorum .Kuru uzum,kayisi yedirmeye calisiyorum..Zor bir gun seni bekliyor demek,kolay gelsin..