EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ertl

bu tuvalet işi benimde çok kafamı kurcalıyo
bir dönem rana hep altını ıslatmış ve gönderdiğim yedeği  giyip geliyodu
öğretmenine nednini sordum kendisi tuvalete gidiyomuş ve orada klasik tuvalet var pantolunu tamamen çıkarıp girmediği için ıslatıyomuş
bende öğretmeniyle konuştum bu daha küçük nasıl kendi gidebilir dedim
kendilerinin götürmesini söyledim
şimdi öyle bir sorun yok ama benim kızım öğretmenine söylemeden de gidiyo olabilir çünkü evdede öyle yapıyo
herşeyi tek yapmayı istiyo
ben büyüdüm ablayım yapabilirim diyo  ::)

ama yinede dikkat etmeleri lazım ben gönderiyosam gözüm arkada kalmamalı


RANA NE YAPACAKLARINI SÖYLEMİYO AMA ÖZEL BİŞE YAPACAKLARMI BİLMİYORUM
ÖĞRENDİKLERİNİ SERGİLİCEKLER ONU BİLYORUM BAKALIM BİR SÜPRİZ ÇIKACAKMI

ponçik

bi ara Eylül de tuvaletini hep kendi yapıyordu , aynı Rana gibi ben büyüdüm diyordu,
ama şimdi uzun zamandır, lazımlığa oturup beni ya da o an kimi bulursa yanında bekletip sohbet etmek istiyor  ;D bir çiş olayı yaklaşık 10 dk.sürüyor



ponçik

 :director: şişşşttt bizim tayfa nerelerdesiniz

ben yarın Eylülü kontrole götüreceğim , kızarıkık ve kaşıntılar büyük ölçüde azaldı hatta geçti diyebilirim  :hello2:

biraz psikolojik olarak etkilendi , ne zaman öpmek istesem anne hastayım öpme diyor, neden diyorum , alerjim var diyor  ::)

yarın onu doktora götürmüşken ben de bir jinekologa gidip genel bi kontrolden geçeyim  ;)




ponçik




aslı

EMİNECİM DAHA BU SABAH AKLIMDAN GEÇTİN BİR TÜRLÜ EMİNEYE GİDEMEDİM DİYE HALBUKİ MİRAY'I GÖRÜP BURADAKİLERE HAVA ATACAKTIM  :D  . ANNANESİYLE YALIĞA GİTMEDEN AYARLAMAYA ÇALIŞACAĞIM. CEYLİNİN OKULDA YAŞADIKLARINA ÜZÜLDÜM. TUVALETİN SAATİ Mİ OLUR  :caca: . BEZEN ÇİŞ KAÇIRMALAR BİZDEDE OLUYOR ENDER OLARAK AMA OYUNA DALDIĞI İÇİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM . BİZİMKİLERDE ARTIK ÇİŞİNİ KENDİLERİ YAPIYOR FAKT BÜYÜK TUVALETTE ÖĞRETMENLERİ TEMİZLİĞE YARDIM EDİYORLAR. BİZDEDE BİR ARA ÖĞRETMENİNDEN ÇOK ÇEKİNİYORDU SÖYLEYEMEM KIZAR DURUMLARI VARDI .  ÖĞRETMENİNİ UYARDIM BU KONUDA SİZDEN ÇEKİNSİN AMA BİRŞEY SÖYLEMEYE DE KORKMASIN DİYE. BİZ KEYİFLİ GİDİYORUZ OKULA. AMA HEP TAKİPTEYİZ ANNANEYLE BERABER. EMİNECİM ÇOK SIK OLMASADA HASAN BEYE GİTMEYE DEVAM EDİYORUZ SENEDE 2 KERE GENEL KONTROLE GİDİYORUZ TABİİ BİZE MECBURİYETTEN BAKIYOR YİNE DE ALLAH RAZI OLSUN. ALLAHA ŞÜKÜR BU SENE DEFNE ÇOK HASTALANMADI. OKULA BAŞLADIĞI ZAMAN BİR İKİ ATEŞLENDİK O KADAR.

GONCACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN MAAVİŞ GÖZLÜME. KIYAMAM BEN ONA ALERJİYİM ÖPME BENİ DİYOR DEMEK . KIZARIK YERLERİNDEN ÖP BENİM İÇİN ANNESİ . DAHA İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM. İNŞALLAH BU SENE YİNE GÖRÜŞEBİLİRİZ ARKADAŞIM. TUVALET MUHABBETİ BİZDE DE VAR. ANNE BURDA BEKLE. YANİ NASIL BİRŞEY ANLAMIYORUM POPİŞLERİYLE ÇENELERİ AYNI ANDA AÇILIYOR  :toothy10:  .

BİZİMDE PAZAR GÜNÜ YIL SONU GÖSTERİLERİ VAR. DÜN GÖSTERİDE GİYECEKLERİ KIYAFETLERİ GELDİ. NASIL BİR HEYECAN İÇİNDEYİM ANLATAMAM DEMİYORUM EN İYİ SİZ ANLIYORSUNUZ ÇÜNKÜ.
BUNUN HARİCİNDE ACAYİP İNATÇI BİR ÇOCUK OLDU DEDİĞİM DEDİK BİR ÇOCUK OLDU DEFNE. DÜN KIZDIĞI İÇİN AYAĞI İLE BANA VURDU BENDE ÖZÜR DİLEYENE KADAR SENİNLE KONUŞMUYORUM DEDİM. İNANIN 1 SAATTEN FAZLA DİRENDİ ÖZÜR DİLEMEMEK İÇİN. ÖFKESİNDEN AĞLADI YANİ O DERECE. NASIL BAŞA ÇIKACAĞIM NE YAPACAĞIM BAZEN BİLEMİYORUM. ONUN DIŞINDA ARTIK KENDİ GİYİNMEYE ÇALIŞIYOR. HADİSENİN DÜM TEK TEK ŞARKISINDA DANS ETMEYİ ÇOK SEVİYOR EN ÇOKTA YILBAŞINDA TRT1'DE YAYINLANAN KLİBİ FAVORİMİZ.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR İKİ FOTO EKLEYEYİM BAKALIM BÜYÜMÜŞ MÜ KIZIM BAKIN TEYZELERİ



ponçik

Alıntı yapılan: aslı - 09 Haziran , 2010, 15:32:27
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR İKİ FOTO EKLEYEYİM BAKALIM BÜYÜMÜŞ MÜ KIZIM BAKIN TEYZELERİ

:-ooo :-ooo :-ooo neeeeeeee önümüzdeki hafta mı , nasıl bekleyeceğiz o güne kadar çatlarım meraktan  :ehi:
Bu yaz İzmire gelmek istiyorum ama bakalım kısmet diyelim  :dontknow:
Eylüşümün kremini sürmeye devam ediyoruz , kızarık ve kaşıntılar şimdilik geçti  :amin: umarım tekrarlamaz , akşam gidince öperim, sende Defnoşu öp benim için  :opucuk:

demek sen Miray Su'yu görüp hava atacaktın hee  :caca: alacağın olsun  :laughing7: şaka bi yana inşallah buluşup görüşürsünüz

Jbdunum Temmuzda gelsin de biz de buluşalım  :hello2: Gözde ve Anita 'da dahil olur büyük ihtimal , Özlem artık bizi unuttu  :crybaby2: Pınar 'ın işi olmazsa Nehirle beraber o da katılır büyük ihtimalle  :sunny: ayyy hadi Temmuz gel artık



Emine

10 Haziran , 2010, 11:00:00 #13176 Son düzenlenme: 10 Haziran , 2010, 19:29:46 Emine
Slmmm
Miray uyuyor Ceylin kucağımda bi bakayım dedim ne alemdesiniz ..  8)
Okul olayında ben müdüre dedim ki evde zaten tuvaletini kendisi yapıyor okulda da yapmasında sakınca yok. Çişini yapınca kendi temizliğini yapıyor sadece kakada destek oluyorum. Okulda da kendisi yapabilir sadece bir gözetmen olsun. Belki elini yıkamayan bir çocuk olacak tuvaleti elleyecek gözüne bir yerine sürecek başka arkadaşının elini tutacak yani gözetmen eşliğinde olsa daha iyi olur dedim. Ceylin uzun süredir kendisi giyiniyor sadece düğme iliklemede bazen zorlanıyor. Okulda bahar partisi düzenlendi Ceylinin okulu kötü bir yer olarak hatırlamaması için gittik bayağı eğlendiler aktviteler düzenlenmiş bir sürü .. Bir kez provaya gitti yarın yine götüreceğim provaya, cumartesi de yıl sonu gösterileri var..

Goncacım Eylülün daha iyi olmasına çok sevindim.

Aslıcım merakla bekliyorum fotoyu.. Başka aşısı falan olursa bana haber verirsin artık Hasan beyle son görüşmemizde 4.5 yaşında bir aşısı daha var demişti ama Hasan Bey Miray için bir arkadaşına yönlendirdi bizi doğduğundan beri ona gidiyoruz pek memnun kalmadım adamdan o da 6 yaşında dedi aklım karıştı. Sen bi görüştüğünde sorarsan sevinirim, atlamayalım. Ceylini ufak tefek rahatsızlıkları için sağlık ocağına götürüyorum artık.

Tuğbacım teşekkür ederim  :-*

ponçik

Eminecim abla kardeş ne güzel çıkmış cimcimelerin resmi maaşalah subhanallah  :nazar:  Allah acılarını göstermesin :amin:
bizim doktorumuz 5 yaşına kadar aşısı yok demişti  :icon_scratch: şimdi benim de kafam karıştı
Eylül tuvaletini yaptığında eğer işine gelirse kendisi temizler, gelmezse bize temizletir  ;D büyük tuvaletini yaptığında genelde hep katı olduğundan poposu pek kirlenmiyor sizinkilerde de öyle mi ?



azra35

ya ne güzel sizin bebişler büyüdüler birde bizimkiler büyüseydiler :y25:

ponçik

Alıntı yapılan: azra35 - 11 Haziran , 2010, 14:33:29
ya ne güzel sizin bebişler büyüdüler birde bizimkiler büyüseydiler :y25:

:D bi bakmışsın kocaman olmuş , zaman nasıl geçmiş anlamayacaksın, şimdi ağızları laf yapan, her lafa cevap veren , bize kafa tutan kocaman birer sıpa oldular  ;D
Allah acılarını göstermesin  :amin:



**fatoş**

Alıntı yapılan: g10ca - 11 Haziran , 2010, 15:41:02
Alıntı yapılan: azra35 - 11 Haziran , 2010, 14:33:29
ya ne güzel sizin bebişler büyüdüler birde bizimkiler büyüseydiler :y25:

:D bi bakmışsın kocaman olmuş , zaman nasıl geçmiş anlamayacaksın, şimdi ağızları laf yapan, her lafa cevap veren , bize kafa tutan kocaman birer sıpa oldular  ;D
Allah acılarını göstermesin  :amin:

evet öyle sanki oğlum daha dün doğdu eşşek kadar oldu şimdi 6 yaşına girecek bende onunla birlikte büyüdüm ama bide söyledikleri akla hayale gelmeyecek soruları valla cevap veremiyorum bazen ne çabuk büyüdü bu eşşek sıpası :k06: :k06:

ertl

rananın yıl sonu gösterisi yapıldı  çoooookkkkkk  güzel geçti  :love9:
okullu tatile girdi

arkadaşlarından birisi gelin oldu ona  kına yakımış oldular :D
kıızm kına tepsisi elinde gelinin etrafında döndü
gösteriler şiirler  şarkılar.....

onun büyüdüğünü görmek çok güzel  :love7: :love7: :love7: :love7:
videoya kaydettiğim için resim çekemedim  :'(



Uploaded with ImageShack.us

Emine

Goncacım teşekkür ederiz. Kaka konusunda bizim öyle değil yani silinince ıslak havluya kaka bulaşıyor temizlerken .. Yediği şeye göre değişiyor kıvamı  :ehi:

Tuğbacım Rana çok şeker olmuş maşallah ..  :nazar:

Bizim de yılonu gösterimiz bugündü şarkılar söylediler. İspanyol dansı yaptılar bir dans gösterileri daha oldu. Çok güzeldi fotoğrafları yükleyince PC ye buraya da koyarım..

ponçik

Tugba yerim ben bu tatlı fıstıgı ne de şeker olmuş maaşallah  :nazar:

Eminecim resimleri dörtgözle bekliyoruz  :icon_thumright:

Biz dün gece pek uyumadık , sürekli karnım ağrıyor diyip durdu cimcimem, sıcak su torbasını ısıtıp karnına koydum yatağın bi ucundan bi ucuna dönüp durdu, yanımızda yatırdık en fazla 2 saat sonra kendi yatağıma gitcem diye tutturdu, sabah da 6:30 kalkıp kakasını yaptı, ben ishal oldu sandım ama normaldi, saat 11:30 gibi yine karnım ağrıyo demeye başladı bu sefer yine kakasını yaptı ama tam ishal olmasa da sarı ve cıvıktı  :dontknow: umarım ciddi birşey değildir, üşütmüş olabilir yada yediği bişey dokunmuş olabilir diyorum , eğer ağrısı devam ederse doktora götüreceğim,bugunlerde yine salgın var ama  kusması olmadıgı için içim daha rahat  :love9:



Emine

13 Haziran , 2010, 17:48:04 #13184 Son düzenlenme: 13 Haziran , 2010, 17:59:37 Emine
Geçmiş olsun Goncacım inşallah ciddi birşey değildir.  :'(

Ceylinin yılsonu gösteri fotoğrafları

http://www.facebook.com/album.php?aid=179762&id=553134835&l=6e12cb1ce8

bir iki tane de ayrıca koyayım linki göremeyenler olursa diye  :)