EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

tubi

sevindim azda olsa gelisme olduguna saglikli olsunlarda..
bol Lara fotolari icin
www.totsites.com/tot/laraguler
hadi kactim ben bye,

sevda

AYŞENCİM


       Canım benim 3 arkadaşım var bankada çalışan neyle ilgili soru sorucan ben sorayım.... ???

aslio

Ayşencim maalesef benimde yok...

Tubicim verdiğin adrese baktım... Harika çıkmış fotoğraflar :nazar:Sende çok hoşmuşsun... Valla bizim forum diye söylemiyorum miniklerimiz çok güzel ve yakışıklı öpüyorum canım sizi...

ayşen

şeyda valla çok doru yazmışsın, aynen öyle insan bi kaptırıyo kendini, bankanın parasını kullanıyosun kendinin gibi.

sevdacım anlattığım gibi kredi çekmek istiyoruz, ama bizim kredi kartlarından dolayı vermiyorlar, kara liste durumu... ama görümcem alabilecek durumda, onun da şu anki işyeirndeki geçmişi 2 ay, daha önce de çalıştı tabii ama burda yeni diye vermiyorlar, kefilimiz de var, bu konuda yardımcı olabilriler mi, onu sorabilirsin. çok sağol canım şimdiden.

tubi şu an tek dayanağımız diyebilrim o nedenle birk ez daha deniyim dedim, bir de arada yaptığım işlerin parasını peşin alıyorum, onlarda bi sorun yaşamadık henüüz, gönderiyor, bakalım, dediim gibi aybaşında göndermezse bakıcam artık...

goncacım btün yazdılkarına katılıyorum,, çok güzel anlatmışsın,  ben d eher gün her akşam yediğimiz bir lokma ekmeğe şükrediyorum. bizim nikahımızı dönemin bornova bld. bşk. kıymıştı, seçime yakındı adam  baya bir konuşmuştu, ama dediği birşey vardı ki her an aklımda: sofranızda yediğiniz bir lokma ekmeğe, içtiğiniz bir yudum suya şükredin, sağlıklı olduğunuza şükredin, her an en kötü durumda bile birbirinize sımsıkı sarılın ki sorunların üstesinden gelin.... bunlar her an aklımda, ama önümüze çıkan her yol tıkanınca, her kapı kapanınca insan umutsuzluğa kapılmadan edemiyor...  çok geçmiş olsun bu arada, tam hastalık havası var zaten, çok dikkat etmek lazım. ben tarkan hasta oldumu çok korkuyorum, ondan bana benden  tunaya geçicek diye. şükür şimdilik birşey yok...


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

jbdun

slm kızlar yazılanları okuyamadım en kısa zamanda inşallah,
dün akşam ecrin bi ateşlendi ki tüm gece nöbetteydik, 39a kadar çıktı ateşi ama allaha şükür sonradan normale döndü, sabah 6buçukta yeniden 38küsür oldu ve şurupla bi süre için geçti, zaten öğle arasında da hemen drumuza gittik,allaha şükür kulak-burun-boğaz enfeksiyonu değilmiş, gribal dedi bu aralar çok varmış,
paranoz verdi gece için (zaten dün bunun da çok faydası oldu)
bi şurup verdi, daha etkiliymiş
ve bi de her ihtimale karşı orta kulak iltihabından korunması için 3günlük antibiyotik

3-4gün sürebilir dedi ateş durumu, geceleri artar dedi, ptesi tekrar kontrole gidicez...

duru boncuk

aslıcımdefne ye maşallah canım çok tatlı beyazlar içimde tam bir küçük gelin olmuş o sexi çoraplara bittim zaten :hungry: :hungry:
tuba cımresimleriniz süper  :nazar:
goncacım söylediklerin gerçekten çok doğru insan en kötü zamanında bile etrafına bakınca kendi haline şükredecek o kadra çok şey görüyoki allahım evlatlarımızla sınamasın bizi herşey geçer inş.
özlemcimannenin gelmesi çok rahatlatmıştır seni gözün aydın sende evham yapıp üzme kendini  ;)umarım eşinle olan sorunlarınız biran önce düzelir nede olsa arada çocuk var allah yardımcın olsun sevgi saygı bittikten sonra çok zor sende kendinden çokda ödün vermeden düzelir umarım bir yuvanın yıkılması çok üzücü allah yaşatmasın :amin:
ayşen canımkeşke tanıdığım biri olsaydı ama malesef kaynım var ama onlada küsüz zaten sen eşine ve çocuğuna dayan ve allaha sığın nasıl kötü şeyler çorap söküğü gibi arka arkaya geliyosa eminim güzelliklerde öyle olacaktır  :-[birsöz vardır gözler yaşarmadıkça gönüllerde gökkuşağı oluşmaz  :icon_thumright:eminim haketmişizdir artık gökkuşağını  :opucuk: :opucuk:

sevda

Güzelim sorucam ve sana en kısa zamanda haber vericem...

puysal

ayşen cim ben özel bir bankada çalışıyorum.. Geçen hafta biz Deniz banktan transfer kredisi çektik. Benim izmirde (hangi şubede bilmiyorum öğrenirim ama) bir arkadaşım var...o olmaz ise annem Tekirdağ şubesinde personeli zaten.. Kredi için size yardımcı olabilir. Ancak bu hafta yıllık izinde.. sana özelden cep nomu atacağım.. gün içerisinde beni ararsan ayrıntılı olarak konuşuruz.

Transfer kredisi denilen şey.. diğer bankalara olan borçlarını tespit ediyorlar kredi kartı, kredi v.s. tüm borçlarını ödeyecek kadar paranın % 20 fazlasını veriyor. ama söz konusu paranın % 20 sini sana nakit veriyor diğer kalanını borçlarına yatırıyorlar.. en azındna bir yere ödeme yapıyorsun.. Biz 10.000 lira çektik içinden 155 YTL denizbank aldı diğer tüm parayı borçlara yatırdık.. Anlayacağınız:))) borç içinde yüzüyoruz:) Herneyse 3 yıl ödemeli ve geri ödemesi 390 lira.. biz bayağı rahatladık.. En azından kredi kartları artık faiz işlemiyor. Bizim kredi kartı serüvenimizde eşim askere gittiğinde başlamıştı.. Tek maaşla toparlayamadım ve ancak belini krabildik borcun..

Yani Ayşen cim üzülme.. Elbet bir çaresini buluruz...

Dediğim gibi özelden tlf. numu atacağım sana.. müsait olduğunda arasin detayları ile konuşuruz...

üzme kendini :) tamam mı:))

şimdiiiiiiiiiiiiiiii özelden nasıl mesaj atacağım onu bulayım  :icon_scratch:

Tebessüm :)

pınarcığım en mantıkılısını yapmışsınız, borç tek yere olunca ve taksiti de çok olmayınca iyi olur. inşaAllah rahat rahat öder bitirisiniz..nerhir nasıl? yürüme çalışmaları ne alemde? öpüyorum kuzucuğu tatlı yanaklarından :opucuk:

ayşenciğim daha iyisin anladığım kadarıyla. :) bizim de tanıdık yok malesef bankacı :'( inşaAllah halledersiniz de siz de pınarlar gibi tek bankaya ödersiniz borcunuzu kolaylıkla.. tunayı ve seni öpüyorum canım :opucuk:

jbdun çok geçmiş olsun ecrine :-\ ilaçların da etkisiyle çabucak toparlanır umarım.. şu aralar tam da hasta olma zamanı, havalar birden soğudu, adapte olamadı kuzucuklarımızın vücudu ani hava değişimine :'( yağız da fena, burnu bir tıkalı bir akıyo, hiç elletmiyo burnunu, temizleyemiyoruz.. :'(

tuba maşaAllah laraya :nazar: çok şeker, çok da hanım hanımcık çıkmış fotolar da, kaşlarına da bittim, nasıl kara kara, nasıl biçimli..tü tü tü maşaAllah :nazar: sen de çok hoş çıkmışsın resimlerde, lara sana benziyo sanırım :icon_scratch:

şeyda kredi kartıyla ilgili yazdıkların çok doğru, krediyle tatile çık ,sonraki yaza kadar da taksidini öde, sonra tekrar, kısır döngü, bankaların  kredi kartını bu kadar özendirmeleri, insanın gözüne sokarcasına reklamını yapmaları, her köşe başında kart dağıtmaları! hiç hoş değil. Allah'tan hiç bulaşmadık biz. borcu olanlara da Allah bir an evvel ödeyip kurtulmayı nasip etsin inşaAllah.

aslı evet istediğiniz hava tam olarak yansımış durumda :laughing7: :nazar:

Zara82

Gonca gönderdigin maile agliyorum ya suan....cok fena oldum hele o besikte yatan emzigi yanina düsen bebek...ooofff offf


Ecrin rahatsizlanmis büyük gecmis olsun jbdun..insaallah hemen atlatir



aslio

Jbduncum geçmiş olsun canım.....Şimdi nasıl Ecrin bizi habersiz bırakma....
Ayşencim nasılsın canım moralin daha iyidir umarım....



ayşen

aslıcım daha iyiyim, az önce pınarla konuştuk, işallah biz de bahsettiği krediden çekebiliriz. akşam annesiyle konuşup haber verecek , umuyorum bu kez ışık sönmez :) tabii eşime bahsetmek için foruma yazdığımı ssöylemek zorunda kaldım, kızma dieyerek başladım söze, anlattım durumu, bi umut olunca sesini çıkarmadı  :laughing7: şimdi girip okur zaten hemen, aşkım kızma ne olur, paylaşmam lazımdı, okuyunca anlarsın zaten ;)

jbduncum geçmiş olsun umarım daha iyidir ecrin, allah bütün hasta bebişlerimize ve annelerimize acil sağlık versin...  :amin:

bugün de tuna ilaçlarını (vitaminler+zinco) içince kustu, 3. kez oluyor bu, daha önce doktoruna sormuşrum, burnu tıkanmıştır, genzini tıkayınca ilaçlarla atmıştır dedi, tam da altını değiştiriyodum bi baktım kusuyo, allah korusun nefes alamadı bi ara, sırt üstü yatar olunca, aklım çıktı :(  :sad1: neyse ki sonra sütünü içip uyudu, biraz dinlenir yavrum şimdi...

sevdacım senden de habe rbekliyorum, bi yerelrden çözsek şu işi çok sevinicem, umutlar bitti derken iyi ki yazmışım , bi sürü alternatif çıktı, biri tutsun ne olur!!!  :amin:

Alıntı yapılan: özgül-duru - 24 Ekim , 2007, 20:49:19
ayşen canımkeşke tanıdığım biri olsaydı ama malesef kaynım var ama onlada küsüz zaten sen eşine ve çocuğuna dayan ve allaha sığın nasıl kötü şeyler çorap söküğü gibi arka arkaya geliyosa eminim güzelliklerde öyle olacaktır  :-[birsöz vardır gözler yaşarmadıkça gönüllerde gökkuşağı oluşmaz  :icon_thumright:eminim haketmişizdir artık gökkuşağını  :opucuk: :opucuk:

özgül çok doğru söylüyorsun, umarım dediğin gibi olur, umarım artık haketmişizdir gökküşağını....


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Tebessüm :)

hadi bakalım hayırlısıyla halledersiniz inşaAllah kredi işini  ;) eşinin buraya yazdığın için kızmamasına çok sevindim, kızılacak bişey yok zaten. biz sizi ayıplayacak değiliz, kınayacak değiliz, olsa olsa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız, o kadar.. ;) tuna da kusmuş :sad1: artık kusma lafını duyunca bir tuhaf oluyorum..  :-\ karnı tokken verirsek ilaçlarını yağız da kusuyo, tokken vermiyorum artık vitaminlerini filan..


Tebessüm :)

şeyda sen benden tavuklu kabak yemeğinin tarifini istemiştin bi zamanlar :laughing7: hep unututyorum kusura bakma, eşin bu yemeği yer mi bilemem, tarifi veriyorum: ben yağıza kemiksiz but etiyle yapıyorum bu yemeği, tavukları küp küp doğrayıp az zeytin yağında karışıtırarak azcık soteliyorum, çok değil birkaç dakika.. neyse sonra küp doğranmış çekirdeği çıkartılmış domatesi ekleyip 5 dk kadar pişiriyorum, sonra içine küp doğranmış havucu ve kabağı ekleyip biraz kavuruyorum kendi suyuyla, az su ekleyip pişiriyorum.işte bu kadaaar. sen eşine yapacaksan tavukların kavrulma aşamasında küçük doğanmış soğan da ekleyebilirsin..yağız çok az yemişti bu yemekten, onun yemediğini ben yedim, çok lezzetliydi.. isteğe göre patates de  ekleyebilirsin. :hungry: ayyy karnım acıktı :D

ayşen

BAKALI MASIL TEPKİYİ AKŞAM GÖRÜCEZ CANIM :)

YEMEK TARİFİN AYNEN ÇALDIM  :laughing7: AKŞAMA YAPICAM   ;D NEYAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM ZATEN   :hello2: TEŞEKKÜR ETTİK  :flowers: BEN DE ACIKMIŞIM YA BU ARADA :D  :hungry:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006