EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

estim

pınarcım gözün aydın canım, nehirede kocaman  :aferin:. artık hep tetikte olmanız gerekli, afacanların ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor  :laughing7:

jbduncum geçmiş olsun  canım, en kısa zamanda iyileşmeni temenni ediyorum.  ecrinimi  :opucuk: (iyileştiğinde öpersin bizim için)

goncacım minik prensesime geçmiş, umarım ateşlenmez ve en kısa zamanda atlatır. bizde timurun konuşmasını bekliyoruz işte, zorlama yok, kendini ne zaman hazır hissederse o zaman  ::)

ayşecim tunanın doğum günü pek güzel olmuş, pastasıda enfes görünüyor  :hungry: yeni yaşı kutlu olsun  :wav: :occasion16:  bizim doktorumuzda yemeklerinde soğan kullanabilirsin dedi.

gözdecim, hiranın muayenesi iyi geçtiğine sevindim. ben doğumgününü kutlamıştım,geç oldu ama kusura bakma canım. hiramın yeni yaşı kutlu olsun  :occasion16: :wav:

eminecim bilgi için teşekkürler, ben oğlan inek sütünü zor içiyorum, hiç sevmedi, sabahları yarım bardak anca, o bitki çaylarından da içmiyor ama normal çay verirsen ne kadar sıcak olursa olsun içiyor  :cildir: o yüzden sabahları kimseye oğlumun yanında çay içirmiyorum  :-\

bu rada temizlik yapanlara kolay gelsin.










Zara82

Kizlar uzun bir aradan sonra MErhaba,

Resimlerimiz icin yorum yapan Seyda, Asli, Jbdun, Emine, Özlem, Aysegül, Gonca, Estim ve Gözde TEyzelerimize tesekkür ediyoruz  :flowers: :love9:

Veee Hepinizin gecmis Kandili Mübarek olsun...


Emine, gittigimiz yerin adini sormussun ...Club Karaburun canim...sanirim eskiden Sah Inn mis..

Jbdun, hastalanmisin canim, nasilsin düzelebildinmi? Ecrinde cok büyümüs maasaallah.....saclari acayip duruyor...kim kesti?

Seyda, Melis Alara nin dogum günününü kizim ve ben kutluyoruz ve en kisa zamanda fotolari bekliyoruz..

Özgül, sizde bebeginle Istanbula gitmissiniz...iyi tatiller ve bayramlar diliyorum.

Gonca, göndermis oldugun bilgilendirme icin tesekkürler...Eylül hanim nasil iyimi? Teyzesi bakabilmismi?

Pinarcigim, hadi gözün aydin  Nehir artik yürüyor.... :nazar: :nazar: .darisi bizim basimiza...

Aysen, öncelikle kontrolünüzün iyi gecmesine cok sevindim canim...bak herseyi normal ne güzel.. Tuna cok büyümüs annesi ...sanki simdi babaya benzer gibi olmus....Sende saclarini degistirmisin....bence sana uzun sacta gider...ve sanada  :nazar: cok SIK olmussun...PAstaniz coook güzel.
DArisi diger yasgünlerine olsun.

Gözde, canim utandirdin iltifatlarinla benim....Söylediklerin senin güzelleiginden kaynaklaniyor canim....cok tesekkür edrim. HIra nin kontrolüde iyi gecmis coook sevindim annesi maasallah.

Fatma , hosgeldin sende....kayinvaliden nerde kaliyorduki?

Simdi birazda ben anlatayim...ya 2 gün giremeyince icime bi üzüntü cöküyor o kadar alismisiz yani ama olmayincada olmuyor...Dogumgününden sonra temizlikle ugrastim ben...sonra bir kac gün davetliydik filan...Dünde camii ye gittik. Bugünde babamizin is yerine gittik. Gecenlerde esime sormuslar...firma kendisine yillik takvim cikaracakmis ve bunun icinde cocuklu baba annelerin resimlerini cekeceklermis, esimde kabul etmis...bugün icin randevümüz vardi...Kizimi süsledim gittim....40 dakika boyu Ravza hanimin resmini cektiler....o da güzel güzel pozlar verdi sonrada babamizi cektiler....nasil olacak hic bilmiyorum...ISte böyle ...benim kizda ne zamandir huysuz gecelei dogru dürüst uyudugu yok....bugün aglarken agzinin icine baktim bir de ne göreyim kizim Azi disini cikarmis ....ayyy görünce sok oldum ....kocaman dis ...hep bu yüzdenmis huysuzluklari ...diger tarafida morarmis herhalde oda yakinda gelir...
Bugünde daveliyiz....günlerimiz yogun geciyor....Hepinizi öpyüroum ....



jbdun

iyi akşamlar herkese,
öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler :flowers:

esincim evet şu hastalığım bi geçsin doya doya öpcem ecrinimi :love9: senin yerine de tabi :icon_thumright: demek timur bey çayı çok seviyo  :D

ayşen ve emine soğan konusunda dedikleriniz için tşkler, ben ecrinin son 2çorbasına soğan doğruyorum normal yemeklik, hatta annem ecrinin eline küçük bi soğan veriyo, o da kemire kemire dolaşıyo ortalıkta  :love7:

fatmacım hoşgeldin canım tekrar, geçmiş olsun kayınvalidene  :sad1:

şeydacım allah kavuştursun canım, bilirim ben o duyguyu  :sad1: resimleri ben de 4gözle bekliyorum  :occasion14:
kendine dikkat et canım :opucuk:

zehracım resimleri ben de merak ettim, buraya da koyarsın artık :icon_thumright: bi de azı dişini mi çıkarmış dedin  :-ooo maaşallah kuzuma, e tabi huysuzluk yapar ravzacım, kolay mı :sad1:

gözdecim maaşallah hiramın kontrol sonuçlarına  :nazar: inşallah her zaman böyle gider pamuk prensesin tahlil sonuçları :amin: :nazar:

Lily Wonka

İlahi Emine..:laughing7: Patlıcanın mineral yönünden zayıf bir sebze olduğu hepimizce malum ve ziyadesiyle anlaşılır bir gerekçe de, nikotin içerdiği için Ceylin'e yedirmeyi düşünmüyor olman kusura bakma ama biraz komik geldi bana..::) :laughing7: Sanki sigaraya başlamaktan falan bahseder gibi olmuş meseleye değiniş tarzın.. Evet, patlıcan nikotin içerir ama oran olarak o kadar azdır ki.. Ve evet, bilimsel dayanağı olmayan bir dolu "küçük yaşta çok patlıcan tüketimi gelecekte sigara tiryakiliğine sebep oluyor" hurafesi de mevcuttur ki sanırım sen bunlardan epeyce etkilenmişsin.. Nikotin sadece miktar olarak çok fazla olduğunda bağımlılık yapar ki sigaranın zararlı olmasının yüzlerce sebeplerinden yalnızca biridir bu.. Sen hiç bir köşede elleri titreyerek patlıcan kemiren bir tiryaki gördün mü?! :ehi: :toothy10: Yapma Emine'cim, bu kadar gaddar olma.. Bırak yavrucak bir karnı-yarığın, bir musakkanın, bir hünkar-beğendinin tadına baksın..;) Hira'nın kırmızı etle arası bir tavuk ya da balıkla olduğu kadar iyi değil mesela.. En yakın zamanda kızıma kırmızı eti taçlandıran hiç tartışmasız yegane sebze olan patlıcanı altın tabakta sunmayı düşünüyorum şahsen..:suclu: :tongue3: ;D :opucuk:
Süt konusunda yazdıkların doğru olabilir.. Bilemiyorum.. Ama ballı sütle büyümüş bir jenerasyonun çocuklarından biri olarak midemin gayet sağlam olduğunu söylemek isterim.. Ayrıca kuzumun sütünü toz şekerle tatlandırmak hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.. Pekmez katsam, malum demir engeli var.. Dolayısıyla bence en akıllıca seçim yine bal..;) Haa, bizimki de doktor onaylı bak.. Ben yapmak istediğim herşeyi doktoruma onaylatıyorum.. Sağolsun hiç zorluk çıkarmıyor..:ehi: :toothy10:

Samimiyetimize dayanarak.. ;) :-*



Lily Wonka

09 Ekim , 2007, 22:33:11 #9289 Son düzenlenme: 09 Ekim , 2007, 22:39:34 Gözde
Fatma'cım, hoş geldin, sefalar getirdin..:opucuk: İlk fırsatta yeni fotoğraflarını ekle Ezgi Anna'mızın da, şöyle gözümüz gönlümüz şenlensin..
Kayınvalideciğine de çok geçmiş olsun.. Sen seviyodun dimi seninkini..::) :k06:

Şeyda'cım, Allah kavuştursun anneciğinle..
Melis Alara lokumunun doğum günü fotoğraflarını görmeyi iple çekiyorum, elini çabuk tutasın..:caca: Ayy, çok acıdı mı? :sad1: Dur öpiim..:-*

Pınar'cım, tebrik ederim canım, Nehir fıstığı tam gaz yürümeye başlamış..:D :nazar: Allah cümle aileye kolaylık ve güç versin..:k06:

Esin'cim, doğum günü tebriğimiz için çok teşekkür ederiz canım.. Çok naziksin.. Benim için öp yakışıklı Timur'u..

Zehra'cım, ilk azınız hayırlı olsun canım..:flowers: Rabbim 32 olduğu günleri görmeyi nasip etsin inşaAllah.. Fotoları heyecanla bekliyoruz..:occasion14:

Sevda'cım, bizim kıza talip olmuşsunuz galiba.. Valla böyle çiçeksiz çikolatasız..::) ne biliim.... Oğlumuz da pek yakışıklı gerçi..::) Biz bi düşünelimmmm..::) :k06:






Tebessüm :)

gözdem :laughing7: jenerasyonunu yirim  :laughing7: hiram kuşumun kontrolü süper geçmiş, çook sevindim.. aferin kuzuma :aferin: :nazar: ben patlıcanımı kemiriyim baaare :toothy10:

sevda

EMİNECİM


    Ay aşkolsun ben bööööyyllleee tatlı bir gelin bulumuşum çikolatanın şekerin lafımı olur tabiki nedemek feda olsun gelinime hemen yapıp getirelim szi yeterki heee deyin... :amin:

desree (Özlem)

Gözde cim Maşallah Hiracığıma gelişimi çok güzel yarasın sütler pamuğuma :aferin: :nazar: ben bizim yemeklerden verirken patlıcan da tattı Selim ben veriyorum yani bazı bazı
Şeyda Allah kavuştursun annene fındık lokumunun doğum günü fotolarını bekliyoruz :-[
Jbdun Ecrin soğan mı kemiriyo  :-ooo ben onun soğan kokan ağzını yirim :hungry: gerçi sizde gaz sorunu yoktu pırasa dişetlerine iyi geliyomuş Ecrinde soğanla gideriyo demekki ilerde acı sevecek senin kuzu :icon_thumright:
Zehra Ravza nın dişi hayırlı olsun en zor azı dişleriymiş diğerlerini sorunsuz çıkarır inş. :amin:
Emine balı sütü sevmezse katabilirsin demişti dr. eşinin mide sorununun küçükken içtiği ballı sütle ilgisi olduğunu sanmam sende bu kadar inceleme bence bunları patlıcan da veriyorum ben bazı bazı artık büyüdüler kontrollü olduğumuz sürece bi şey olmaz inş.
Sevda dünürünün adını yanlış yazmışsın sonra işiniz bozulmasın düzelt istersen Gözde okumadan :k06:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

sevda

Ayol isimler karıştı dünür yaaa sağol bitanem sende uyarmasan benim oğluşun işi bozulcaktı valla :k06: :ehi: :ehi: GÖZDEEEEEEEEEEEsana talibiz annemmmm.

Emine

10 Ekim , 2007, 01:16:08 #9294 Son düzenlenme: 10 Ekim , 2007, 13:20:17 Emine
Esin ve Jbdun rica ederimmmmm
Zehracım takvim için çekilen pozu mümkün olursa koyarsın merak ettim şimdi eminim çok güzel çıkmıştır karagözlü kuzu
Gözdecim Ceyline patlıcan vermeme nedenim zaten nikotin içermesinden ziyade vitamin ve mineral yönünden zayıf olması bahsettiğin sigaraya başlatır hurafesini zaten ilk kez senden duydum  :D Daha faydalı besinler varken sadece lezzetli diye yedirmek istemiyorum doktordan doktora öneriler değişiyor bizim doktorumuzda vermemizi istemedi.Belki abartı olabilir ama şeker vermemizi zaten istemiyor ben süt vermeye başladığımda şekersiz vereceğim zaten muhallebisini de şu an şekersiz yapıyorum ama arada güllaç yaptığımda ya da başka bir tatlı azıcık tattırıyorum o kadar kaçamaktan birşey olmaz  ;) Meyvelerden zaten şeker ihtiyacını karşılıyor
Özlemcim elbette birşey olacağından değil birşey olmaz ama kontrol benim elimdeyken mümkün olduğunca besin değeri yüksek gıdalar almasına çalışacağım zaten dillendiklerinde ve herşeyin tadını kavradıklarında ben şunu istiyorum diye tutturacaklar  :)

Lily Wonka

Alıntı yapılan: ayşegül - 09 Ekim , 2007, 22:57:46
gözdem :laughing7: jenerasyonunu yirim  :laughing7: hiram kuşumun kontrolü süper geçmiş, çook sevindim.. aferin kuzuma :aferin: :nazar: ben patlıcanımı kemiriyim baaare :toothy10:
yi Ayşegül'üm yi..:k06:

Geçenlerde sizin şu böbrek-reflüsü meselesini sormuştum; görmedin sanırım.. Nedir son durum?!
Bir de hep sorucam sorucam unutuyorum; sen Yağız doğmadan önce çalışıyor muydun?

Alıntı yapılan: sevda - 10 Ekim , 2007, 00:27:13
Ayol isimler karıştı dünür yaaa sağol bitanem sende uyarmasan benim oğluşun işi bozulcaktı valla :k06: :ehi: :ehi: GÖZDEEEEEEEEEEEsana talibiz annemmmm.
Kısmetttt..:suclu: Bi babasıyla da görüşelim bakalım kızın..:suclu: ::) :suclu: :-[ :suclu:



Fatma-Ezgi Anna

Herkese iyi aksamlaaar ,

Eminecim, öncelikle atlattiginiz kaza icin gecmis olsun kücük cadima..cok yaramaz olmus annesi bu kiz anlattigina göre ve artik abla olmus resimlerden gördügüm kadariyla,masallah cok tatli...ve patlican konusunda (bir patlican sever olaraktaaan  :laughing7: ) Gözde`ye katiliyorum,mahrum etme prensesi patlican gibi nefis yemekleri olan bir sebzeden  ;)

Jbduncum,sanada cok gecmis olsun canim,umarim cabucak atlatirsin,hasta hasta da calismak zor olur Allah kolaylik versin canim.Bu arada Ecrin prenses yürümeye baslamis hayirli olsun,yerim ben onu yeriiim  :hungry:

Gözdecim,avatarindaki o göze bittim yani,masallah arkadasim  :nazar: gözlerin cok güzel yaa,sen güzelsin zaten o ayrii  :opucuk: Evet canim benim kayinvaldemi coooooook seviyorum,rabbim böyle devam ettirmeyi nasip etsin ana kiz gibiyiz,canim benim cok seviyorum ben annemi cook,keske bütün kayinvaldeler benim ki gibi olsa  :amin: senin yumosta tatliligina tatlilik eklemis onu yiyebilir miyim annesi  :hungry:

Zehracim,yaw bi günde evde otur bacim yaa ne cok geziyosun sen  :D Ravzam azi disi cikarmis,digerleri agrisiz cikar isallah  :amin: resimleri bende görmek istiyoruuum...Kayinvaldem St.Wendel da oturuyo..Saarbrücken`a bagli bir yer.Yarim saatlik uzaklikta.Orasi buraya göre kücük ama cook sirin bir yer ben orayi daha cok seviyorum.Hem birbirimize yakin olalim dedik,hemde oranin okullarida cok iyi ve cocuklar orda daha iyi yetisiyo yani ordaki insanlar daha bir baska.Ben burda bir oyun sinifi bulmustum ama tasinma isi cikinca götürmedim hic..tasinir tasinmaz orda yazdiricam..haftada bir gün ve 1,5 saatlikti.SEnde yazdir istersen Ravzacimi.benim kiz cok seviyo bebekleri ve cocuklari deli oluyo görünce resmen

Goncacim,sende sormussun beni cok sagol canim benim  :opucuk: daha öncede yazdigim gibi yogunluktan giremedim bir türlü.Eylülcüm iyidir isallah  :opucuk: Ya istanbul bulusmasina da katilamadim malasef  :'( Bilardoda oynayamadik  :'( hem hafta sonun kadar bekleyemeyecektik,4 gün kalip sivasa gidcektik ama 4 gün bile kalamadik Istanbulda.Aman yarabbi ne sicakti o öyle.Iki gün anaca dayanabildik ve hemen memlekete kactik. Ama isallah bir daha ki sefere  :opucuk:

Seydacim sanada gecmis olsun,annende gitmis Allah sanada kolaylik versin canim yaa.

Pinarcim,gözün aydin kücük prensesin yürümeye baslamis  :opucuk:

Aysegülcüm,Yagizin resimlerine bittim ben ya,Yarrabbim one yakisiklilik öyle  :nazar: :nazar: :nazar: hele o dudaklar,annesi cok kizlar kosucak pesinden oglunun cook,isin var yanii  :D ve ayrica verdigin link icin de tesekkürler valla benimde cok isime yariycak  :opucuk:

Bu arada teyzeleri BUGÜN KIZIM  ADIM YÜRÜDÜÜÜÜÜ  :muzz: :muzz: ay cok mutlu oldum yaaa,agladim mutluluktan.Darisi yürümeyen bebislerime ama kim kaldiki yürümeyen masallah hepsi basladi sanirim.Hatirladigim güzel ravzam vardi baska hatirlamiyorum,oda baslar yakinda annesi gezmeleri biraksa  :laughing7:

Eveet tatilimizi anlatayim ehem ehem  :laughing7:

Istanbula varip ucaktan inince bir sicak vurdu yüzümüze nemli nemli neye ugradigimizi sasirdik resmen,o gece ne biz nede yavrum uyuyamadik,odada hic yatamadik,salona yere yorganlari serdik serildik bizde üstüne,pencerelerkapilar acik anca uyuyabildik ve Istanbula 2 gün dayanabildik ve o iki günde kendimizi denize zor attik valla ama o trafik ayri bir dert  :cildir: Sonra arkadas ziyaretleri falan derken gece yola ciktik,mola vere vere sagolsun( kizimda hic üzmedi bizi ) 16 saatti ama cok zevkli bir yolculuktu. 8  yil aradan sonra ilk defa memleketime (Divrigi`ye ) gittim,herseyini özlemisim.Havasini,yesilligini,insanlarin sicakligini.Ordaki komsuluklar bir baska.Ezgi Anna`m orda cok eglendi.Bir sürü arkadasi oldu.Herkesin kollarina atildi,beni hic aramadi valla  :) Hergün misafirimiz vardi hemen hemen,hosgeldine geldiler sagolsunlar (ne cok sevenim varmis  :k06: ) kardeslerimin ve benim adaklarimiz vardi onlari kestik,köyleri gezdik,köy dügünlerine gittik.Köy dügünleri cok güzel oluyo yaa.Bol bol temiz hava ve Bio meyve sebze yedik.Piknik yaptik bol bol.Tarihi yerlerini gezdirdik esime.Bizim bir cayimiz var (yani derenin büyügü,irmagin kücügü bir akarsu yanlis anlamayin iki cay var karistirilmasin diye yazdim   ;) ) bir yerinde göl olusturmus o kadar güzeldi ki ,orda yasadigim zaman boyunca hic gitmemistim sallak kafam  :BangHead: bir tarafi kayalik,bir tarafi ince bembeyaz kum bir tarafi sazlik bir tarafi agaclik.Orda bol bol yüzdük tabii kizimda.Denizden daha cok sevdi orayi,cikmak istemedi hic  :D tam su kolik benim yavrum.Neyse biz orda 2 hafta kalip sonra Belek`e yazliga gitmeyi planlamistik ama plani degistirdik ve tatilimizi hep Divrigi`de gecirdik.Esim cok sevdi orayi..gene gidelim diyo.. Birazda resim ekleyelim  :D   Ama cok ekliycem simdiden söyleyeyim  :k06:



Fatma-Ezgi Anna

10 Ekim , 2007, 03:20:39 #9297 Son düzenlenme: 10 Ekim , 2007, 03:28:20 Fatma-Ezgi Anna
Kizim güneslenirken  :D



Dayisinin ve anneannesinin yardimiyla dalindan armut yiyo hanfendi  :D


Dedesi ve anneannesiyle  :love9:


Kaplumbayla oynamak istiyo benim cadi  :D


benim paylasimci kizim,elindeki salataligi arkadasiyla paylasmak istiyo  :opucuk:





Kardeslerimle beraber bir köy gezisinde

Yine bir köy gezisinden cekirdek aile olarak bir resiim  :love9:





aslı

Günaydın

Pınarcım Nehir'e  :nazar: yürümeye başlamış kuzucuk.

Ayşen yeni saçlarla çok çıtır olmuşsun  :nazar: . Tunanın pastasıda  :hungry: . Kilo almaya başlamış Tuna  :nazar:  :aferin:

Jbduncum geçmiş olsun. İnşallah bugün daha iyisindir.

Gözde'cim Hiramın kontrolü çok güzel geçmiş  :nazar: . Bu arada dede-torun nasıl anlaşıyorlar mı  :love3:

Zehracım dişi gelmiş ne tatlı oluyorlar o pirinç taneleriyle değil mi  :) . Güzel fotolardan bizde isteriz ona göre.

Eminecim siz daha yeni gitmemiş miydiniz doktora yanlış mı hatırlıyorum  :icon_scratch: 

Fatmacım hoş geldiniz. Kayınvalidene geçmiş olsun. Ezgi Anna kocaman olmuş  :nazar: sana da  :nazar: demeden edemiyeceğim.




şerife Berat

 merhabalar kızlar

fatmacım ezgı anna ve çekırdek aıle fotograflarınıza bayıldım hepınızde çok güzel çıkmışşınız  :nazar:

jbduncum gecmıs olsun canım Allah acil şifalar versin maviş gözlümü öpüyorum kocaman,canım sana bı tekıfım olacak bı hafta sonu eşinizle bize gelirmisiniz?malum denizli aydın arası kaç saatlik yol ki?

meltem nerelerdesin?

seyda allah kavuştursun guzelım annene 4 ay dan sonra ayrılmak zor olsa gerek.ahh ahh annem hep derdı benım kıymetımı anne olunca anlarsın dıye çok haklıymıs

özlem afıyet olsun selım paşamın yediği patlıcanlar top top et olsun inş.

gözde bende sütü bal ıle tatlandırıyorum muhallebısınıde mısır nısastasıyla yapıyorum ama çok yavan bi tadı oluyor o yuzden 1 silme tatlı kaşıgı toz şeker eklıyorum...

zehracım ravza hanımın fotograflarıda cok guzeldı maşşallah kara boncugumm benım ayrıca sende çok forumda görünüyorsun haaaaaaaaaaaaaaa