EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ertl


Emine

Teşekkür ederim arkadaşlar. Evimize geldik. Bu duyguları tekrar yaşamak çok güzel. Herkese tavsiye ederim  ;) Kızım 3.200 51 cm çok sağlıklı nazar değmesin  :nazar: Tek sorun gündüz uyudu gece sabaha kadar ayaktaydık ilk gece . Ceylin de çok güzel karşıladı kardeşini evde. Hep böyle devam eder inşallah  :amin:

anita

merhaba emine evinize hoşgeldiniz. sanırım bir gece kaldın hastanede.iyi olmanıza çok sevindim. ben kayrayı doğurduğumda 3 gece kalmıştım. inşallah bu kez bende senin gibi evime gelebilriim.
miray suyu güzelce kokla benim için.
sevgiler.



aslio



Emine'cim tebrik ediyorum. Miray Su aramıza katılmış. Allah anneli babalı büyütsün. Çok sevindim canım..

мiŁenα.

Alıntı yapılan: Emine - 24 Ocak , 2010, 20:37:12
Teşekkür ederim arkadaşlar. Evimize geldik. Bu duyguları tekrar yaşamak çok güzel. Herkese tavsiye ederim  ;) Kızım 3.200 51 cm çok sağlıklı nazar değmesin  :nazar: Tek sorun gündüz uyudu gece sabaha kadar ayaktaydık ilk gece . Ceylin de çok güzel karşıladı kardeşini evde. Hep böyle devam eder inşallah  :amin:

sevındım senın ve bebegının ıyı olmasına :nazar: :nazar: mmasallah mıray bebege :nazar: :nazar: ablasınada tam abla gıbı davranmıs ;)


:love9: :love7: :love9:


ponçik

Eminecim maaşAllah Miray Su'nun boyuna kilosuna  :nazar:
Ceylin de tam abla gibi davranmış aferin kızıma  :aferin:
inşallah hep ilk gün ki gibi olur Ceylin ve Miray
artık evinize de geldiniz, yavaş yavaş düzeniniz oturur  :icon_thumright:
senin sağlığında iyidir inşallah   :flowers: mis kokuluyu benim için de kokla emi annesi

Biz de hava muhalefeti sebebiyle kızımı okula göndermedik ve bu hafta göndermeyi düşünmüyoruz , hafiften öksürüyor , çok şükür hasta değiliz ama yine de istemeyerek de olsa öksürük şurubu veriyoruz  :-\ bol bol ballı ıhlamur içiyor , yatarken de göğsüne ve sırtına vicks sürüyoruz , inşallah hastalanmadan atlatırız  :hello:



Lily Wonka

Eminecim, gönülden tebrik ederim canım; seni, eşini, minik ablayı ve tüm aileyi.. :flowers: Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.. Boyuna kilosuna da maşallah :nazar: inşallah hep böyle devam eder.. Eh, seninle çok büyük bir ortak noktamız var artık; iki kız annesi olmak! ;) :D

Güzel hanımlar, umarım hepiniz iyisinizdir.. :) Yavrulara ve kendinize iyi bakın, cümlenizi öptüm kocccaman! :opucuk: :wave:



°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

emine gözün aydın olsun maşallah miray su'ya ceylin ablayada maşallah
umarım hep öyle olurlar :amin:

Emine

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Kızımı hepiniz adına tekrar tekrar kokluyorum hepinizi öpüyorum. :opucuk:

ponçik

Eminecim nasıl gidiyor hayat, yeniden anne olmak , yeniden en baştan başlamak  :love9:
telefonda o sarışın cimcimenin sesini de duydum yaa, inşallah yazın İzmir'e gelirsek kendisini de görmek nasip olur  :k06:

Eylül 4-5 gündür öksürüyor, öksürük şurubu vermek istemiyorum , çünkü balgamı yumuşatıp daha çok öksürtüyor, balgam çıkarmayı da beceremediği için çok yoruluyor öksürmekten, sürekli ballı ıhlamur, ballı nişastalı süt veriyoruz , umarım yakında geçer  :amin:
bu aralar en çok legolarla oynuyor, diğer şeyler pek ilgisini çekmiyor, animasyonları ve çocuk filmlerini büyük bir dikkatle ve zevkle izliyor. sanırım sinemaya götürsem bir problem çıkmadan dönebiliriz  :D
belediyelerin kültür merkezlerinde küçük sinema salonları var, ilk etapta orayla başlayalım bari vizyondan kalkmış filmler geliyor  :D orda sorun olmazsa vizyona yeni gelen filmleri de izlemeye gideriz, ben de bahaneyle sinemada çocuk filmi seyretmiş olurum  :laughing7:



anita

merhabalar,
kayranın burnu akmaya başladı ve boğazı ağrıyormuş. o burun akıntısını görünce zaten tamam diyorum başlıyor yeni bir serüven daha. artık 15 günde toplarlansa iyidir :(



Emine

Goncacım bebek kokusunu içime çekmeyi öyle özlemişim ki. Çok doğru bir karar vermişim . Çok mutluyum . Ceylini özlüyorum sadece gündüz okulda öğleye kadar ve okul çıkışı 2 gündür babaannesine gidiyor eve geldiğinde 1-2 saat geçirebiliyoruz.  :'( Eve gelse sürekli kardeşini giydirmek dokunmak istiyor bir zarar vermesinden endişe ediyorum onu kırarım diye de korkuyorum yanlış anlaşılmaya çok müsait zamanlar akşam 1-2 saat benim kontrolümde kardeşiyle ilgileniyor.

Eylül ve Kayraya çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşirler  :amin:

Lily Wonka

Ah Emine, seni o kadar iyi anlıyorum ki.. :) Biz artık bir yılı geride bıraktık ve ben şimdiden o minik, yenidoğan hallerini deli gibi özlüyorum Mina kuzumun.. :-\ Hira'nın hatıraları ise artık iyiden iyiye flulaştı..:honk: Yalnız o koku yok mu o koku, insana bir düzine yaptırır yeminlen! :k06:

Gonca & Anita, geçmiş olsun yavrulara.. :-[ Ciddileşmeden iyileşirler ve bişiicikleri kalmaz inşallah!  :opucuk:



seyda

Eminecim cok tebrik ediyorum kavusmussun minik melegine :flowers: gercekten keyfini cikar her anin Elif Deren 6. ayini bitirdi bile zaman ne cabuk geciyor Allahim saglik versin bütün kuzulara. umarim yakinda daha uzun yazabilirim. bugün annemi Ist. a ugurladim bakici teyzemiz yanimizda halen bir düzen oturtabilme cabasindayiz. öpüyorum hepinizi :opucuk:

anita

Merhabalar,
Kayrayı doktora götürdüm boğazları iltihaplanmış. antibiyotik başladık ateşi de 38.5 civarında. Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize.
Emine, çok zor bi dönem gerçekten. Ceylinin de üzülmemesi için çok hassas davranmak lazım ama sende lohusasın şimdi. Allah yardımcın olsun. Bende aynı şeylerş yaşıyacam bakalım nasıl geçecek.. benim de 6 haftam kaldı. artık zaman çok yavaş geçiyor ağırlaştım iyice. neyse.

herkese sevgiler..