EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslı

Dün akşam defne artıkın adım atmaya başladı. o kadar mutluyum   :y25:  :occasion14:  :muzz:  :occasion5:



ponçik

Alıntı yapılan: aslı - 06 Eylül , 2007, 13:18:27
Dün akşam defne artıkın adım atmaya başladı. o kadar mutluyum   :y25:  :occasion14:  :muzz:  :occasion5:

Aslı gözün aydın   :hello2:  :hello2:  :nazar:  :alkış:



aslı

teşekkür ederim goncacım. Eylüşüm ne yapıyor, neler öğrendi son zamanlarda annesi hatta yeni fotolardan istiyorum boncuk gözlünün .  Şimdi sen gündüzleri internete giremiyecek misin arkadaşım  olmaz ki böyle  :-\ .



ponçik

maalesef giremiyorum
yemekten erken gelip 1 saatlik iznimi internet hakkımı kullanarak tamamlıyorum

resimleri ekleyeceğim sabredin
şimdi çıkıyorum ,
bizim davetiyemizde işte bu kızlar
doğumgünümüz 18 Eylül ama salı'ya geliyoooo  :-\

[eklenti yönetici tarafından silindi]



şerife Berat

aslı ayşegül vedeee gonca  kutmalarınız için teşekkür ederim sizlere . bizde c.tesi günü kutlama yapacagız inşallah

goncacım şimdi okudum nete girememene üzüldüm canım

  ayşegül yağız nasıl oldu huysuzluğa devam mı?

  aslı defne hanımlar nasılllar?

  bizden sonra eminenin kızı azra ceylinin doğum günü geliyor inş.onunkinide kutlarız ayrıca emine kapanmış inanın çok sevindim bende beratın doğumundan 15 gün sonra kapanmıştım hayırlı olsun emınecim

Tebessüm :)

şerifeciğim yağız tam gaz devam mızmızlığa :'(

aslıcığım hayırlı olsun defnemin ilk adımları :opucuk: :nazar: yağız da bişeyler yapmaya çalışıyo ama emeklemeye devam şimdilik, dört gözle bekliyorum yürüyeceği günü. :y25: ayakkabı aldınız mı siz defneye? yağız  yürümye başladı mı dışarda arabasında uzun süre durmak istemeyecektir kanımca, sanırım bir aya kadar yürür, o zaman kışlık ayakkabı alırız diyorum ben de...

goncacığım üzüldüm yaa nete girememene :-\ ama sen dediğin gibi yemek aralarında bize ce-ee dersin,merakta bırakma ;)

kızlar ben de meltemi merak ediyorum, dediği gibi bir hafta kaldıysa trde, dönmüş olması gerekir cenevreye.nerelerde bu kız yaa. :-\ kimse de telefon numarası da yok herhalde. ??? biz de şu sıralar sünnet olayına girmeyi düşünüyoruz. dua edin de iyi bir yer bulup hayırlısıyla çıkalım şu işin içinden de.ben bu ay için belki tatile çıkarız diye düşünüyodum fakat kalacak sanırım, ramazan da geliyo, yağızın iştah yine yok. kendi keyfim için yağızın düzenini de bozmak istemiyorum.pikniğe dahi gidemedik bu sene, geçen sene her hafta sonu pikniğe giderdik ya da çeşmeye filan kaçamak yapardık birkaç günlük, bu sene hiçbirisi olmadı. kuzum sağlıklı olsun da ben razıyım....

puysal

Berat cım doğum gğnün kutlu olsunnn...

Benim kızımında doğum günü yaklaşıyor:))))

Bu cumartesi saat 14:00 da Kadıköy fokurtuda pasta keseceğiz kızım için.. Doğum günü ramazana geldiği için böyle birşey yapalım dedik.. Gelmek isterseniz beklerim bayanlar..  :muzz:

Neredeyse birbirimizi 2 yıldır tanıyoruz ne kadarda çabuk geçti dimi yıllar:)


aslio

Herkese merhaba....1 aylık bir aradan sonra yine buradayız hepinizi ve bebişleri öpüyorum.
Şerifecim Berat ın doğum gününü kutlarım

seyda

Serifecim Berat ın dogumgününü kutluyorum artık kocaman delikanlı oldu  :tongue3:

biz de yarın yolcuyuz aksamüstü 5 gibi ucagımız. gelirkn uyku saatine denk gelmisti ama dönüs nasıl olucak bilmem 1 dakika oturmak istemiyo benim kuzu. dua edin bizim icin rahat bi yolculuk yapalım ve sag salim evimize ve babamıza kavusalım :amin:

şerife Berat

 kızlar günaydın,hayırlı cumalar :flowers:


meltem,emine , jbdun kayıplara karıstınız valla nerelerdesiniz  :caca:

seydacım allah yardımcın olsun ii yolculuklar inşallah sağ salım evınıze ve babanıza kavusursunuz. :amin:

:nazar:puysalcım dogum gununz şımdıden kutlu olsun nıce mutlu senelere umarım hayırlı ve sağlıklı bı evlat yetısır. :amin:

meltemk

Arkadaslar geldim geri.... Su an isteyim. Aksam soyle bir goz attim eski sayfalara simdi de bir cevap yazayim dedim. Tabii ki isler cok birikmis, neresinden tutacagimi bilmiyorum :-\

Emine senin adina sevindim. Hayirli olsun. Buyuk degisiklik insanin hayatinda ailesinde.

Aysegul, valla yazamadim oralarda. Bilgisayarimi goturmemistim. Orada pek bilgisayar gorecek halim yoktu takdir edersin ki :tongue3:

Serife, Berat'in bir yasi kutlu olsun. Nice guzel yaslarini kutlayin kuzunun ailecek.

Gozde hosgeldin. Hira'nin resimlerine bayildim. Masallah :nazar: Hep gulsun guzel yuzu, guzel gozleri

Gulay, vizenin cikmasina cok sevindim. Allah sana cok kolaylik versin. Aferin herseyin altindan tek basina kalkiyorsun bak. Seni takdir ediyorum cok. Insallah yeni evinize barkiniza kolaylikla yerlesirsin.

Seyda, annenle gelmen super olmus. Yoksa zor gelirdi sana cok. Herhalde bu aralar donuyorsun. Direk kisliklari cikar buralar iyice sonbahar olmus artik.

Tuba, nasil ev isleri ne zaman tasiniyorsunuz? Sana da cok kolay gelsin.

Zehra hosgeldin evine. Tatil guzelde insanin evi gibisi yok valla. Ravzaya gecmis olsun. Ama simdi toparlar evinde. Minicik yavrucak o kadar yollara nasil dayansin annesi ;)

unuttuklarim kusura bakmayin. Simdi de bizden haberler geceyim kisaca








aslı

Şerifecim Defne iyi ve çok hareketli 2 dak. popişinin üstüne oturmuyor tam yürüyünce ne yapcam bilemiyorum  :dontknow:  ;)

Ayşegülcüm Defne'ye daha ayakkabı almadık daha doğrusu 1 tane var papqa marka jbdunun bahsettiği ama 1 yaşında reebok'ın spor ayakkabılarından alacağım. Umarım giyer çünkü giydirmek mümkün değil  :cildir:

Adaşım hoşgeldin. Bıcırık napıyor?

Pınarcım erken bir kutlama yapıyorsunuz demek  :)  . NEhir hanımın d.günü partisinde iyi eğlenceler şimdiden  :occasion16:

Şeydacım size hayırlı yolculuklar. Allah'ın izniyle sağ salim gidersiniz inşallah  :amin:

MEltemcim hoşgeldin. Belemir ve oğlumuz ve sen  (düşündüğünüz ismi hatırlayamadım  :suclu: ) nasılsın bakalım ?



ponçik

yemekten erken gelip yazılanalrı okuyana kadar saat 1 oldu bile   :-ooo
cevap yazamıyorum , hemen kapatacağım çünkü  :'(
biz iyiyiz Eylülün dişleri geliyor sanırım
geceleri rüyasında ağlıyo, mızmızlanıyo
dün gece rüyamda Eylülü tam yataktan düşerken yakaladım, bir uyanışım vardı ki
nefes nefese kalktım
düşününce büyük bir kabus atlatmışım , ne geceydi be
ben kaçaaaaaaar görüşürüz  :(



Tebessüm :)

goncacığım hoşgeldin ve güle güle :(

aslıcığım teşekkür ederim. ben de dün bir mağaza da baktım, kendi imlatlarıymış, çok beğendim ayakkabıları.aranılan tüm özelliklere sahip.. senin dediğin reeboklar nasıl? üstü cırt cırtlı mı oluyo? bu kuzuların ayakkabı numaraları 3ayda bir numara artıyomuş :y25: yandık anacım.dün baktıklarımız 55ti yanlış hatırlamıyosam, tanıdık olduğu için indirim de yapar sanırım.sonuçta bir sefer alınacak bişey değil. bi yerle anlaşma yapmak lazım :k06:

meltem hoşgeldin canım. e biliyoruz herhalde oralardan yazamayacağını, ben eve döndüğünü tahmin ettiğim için sen haber vermeyince merak ettim tabii. neyse iyisiniz ya, merakım geçti. :D

şeydacığım size de hayırlı yolculuklar canım,umarım melis alara da çok uslu duru yolda. :-*


meltemk

Ee bizden haberlere gelince anne icin yorucu ama Belemir icin super bir tatil oldu :icon_thumright: Tabii ben de cok iyi vakit gecirdim ama oldukca yoruldum. Belemir butun gun gobegimin ustunde, ki bu kardesi oluyor seyahat etti. Babaannesi, halasi, kuzeni ile alisverisi merkezi gezdi. Uykusunda bir bozulma olmakla birlikte idare ettik sayilir.

Sonra Bodrum 3 gun guzeldi. Anneanne, dede ile albumlere yeni fotolar ekledik. Annemden baska kimseye gitmiyor pek. Dedelere hele zor alisti. Hele esimin babasi ile baristiramadik yildizimizi. Denize girdi, havuza girdi, kucakta yuzdu. Kumlarda oturdu.

Onun disinda epey dillendi. Ne oldugunu anlamadigim bir "Gui gui" cikardi. Devamli birseyler soyluyor. Herseyi anliyor. Ne soylesem yapyiyor. Hala yurume yok ama ayaga kalkmaya calisiyor.

Yemesi daha doktora goturmeden bir parca duzeldi zaten. Insan sasiriyor. Mama mama diye basimi sisirdi bazi gunler :laughing7: Sonra goturduk Benal Hanima. Anlattik ettik. Muayane atti. Genel kilosu averajin altinda olmakla birlikte cok kotu degil dedi. Ciddi bir vitamin eksikligi oldugunu dusunmuyorum dedi. Ama muayenede gobegi sis dedi. Zaten bende Belemir'in gobeginin kilosuna gore sis oldugunu tahmin ediyordum. cunku normalde butun kiyafetler iyi oluyor, ama pantalonlarin belleri sanki sisko bir bebekmis gibi dar geliyordu. Devamli pure yedigi icin mide tembelliginden supheleniyorum dedi. Mide ekosu cekelim dedi.

Yarim saat kadar surdu. Mide ekosu cekildi. Midesi tembellesmis ve yapmasi gereken kasilmalari yapmiyormus. Belemirde sindirmedigi icin acikmiyormus. Sindirim duzenleyici bir ilac verdi. Ve hepsinden onemlisi yepyeni bir yemek duzenine gectik. Sebzeli etli pure corba bitti artik dedi. Ona gore hazirlanmis normal ev yemeklerini catalla ezip yiyecek dedi. Hicbirsey blenderdan gecmeyecek artik. Catalla ezip ya da minik minik verilecek. Eger normal ev yemeklerini simdi yemezse hicbir zaman alisamaz dedi.

Biz de yeni bir duzene girdik boylece. Dun ona gore salcasiz tuzsuz kabak dolmasi, kiymali ispanak pisirdik. Yogurtla aksam ispanak yedi. Oglen de kabak dolmasi yiyecek. Oglen ve aksam menulerinde herseyden ona bir ogun hazirlayin dedi. yani yemek, pilav, yogurt, meyve gibi. Onlarin yesin dedi. Bu sindirim ilaci ile daha cok acikacaktir dedi. Zaten Belemir de normal seylerden sonra pureleri surmuyor agzina. Bodrumda falanda epey bizim onumuzden yedi birseyler. Tabii ben yine cok tuzlu, salcali vermemeye calisiyorum. Simdi ona soyle guzel menuler hazirlayip herseyden tatmasini ve dahada onemlisi yemekten sikilmamasini saglamam lazim. Anladigim kadariyla birazda yedigi seylerden sikilmisti.

simdi sizlere 1 sorum var. Ciger verdiniz mi bebislere? Nasil verdiniz? Ben kactim yine gelirim :wave: